ACID_CZ: Nevím jestli satori ale někdo mi podle mojeho reportu napsal že jo ..Úzce to souvisí s ,,Halucinace poprvé ,, .
Měl sem za sebou rok a půl s konopím ,jednou půlku papírku a několik knížek od T. Learyho ... Napsal sem kámošce jestli by nevěděla nějaký kyselo a jako že jo tak sem si přines domu tři ,, DancingBears ,, ( 2010 jestli náhodou někdo neměl to štěstí ,východní čechy )
Doma sem si založil jeden ,najel do hodiny,silnej kvalitní stav ,nádhernej ...a projevila se tam ta chuť ,víc :D ... dojed sem zbylý dva ... chvilku šlapal ten jeden ,seděl sem na gauči a koukal na vypnutou TV ... byla hrozná ,podlá,sobecká a dost na mě působila ale tak nějak sem se smál ...už nevim po jaký době ,ale tu chvíli vidim jak dneska ,začal se točit lustr a dělal takovej táhlej bzunivej zvuk a kolem něho moc pestrobarevnejch spirál ,..koukám na to a po chvíli koukám že už nevidim nic než jen fraktální nálož barev tvarů a zvuků ....když sem po týhle vlně začal rtozeznávat zase pokoj ,odlezl sem na WC (ticho tma,nejlepší set a seting na velkou dávku ,aspon pro me ) a tam to začlo pořádně ... průlety,prostory,barvy,tvary ...byl sem unešenej ,tak moc že sem zapoměl co se děje,že mám tělo ... jen sem si lítal kam se mi chtělo,ale pořád sem byl jaksi pozorovatel . pak sem zjistil že ten let se dá směrovat do barev ,to je taky zásek co si pamatuju doteď jak sem začal jít do tmavě modrý,pak do černý ...když sem tam přilítl pohltila mě temnota a zaklapla za mnou dveře ... byl to takovej neprostor ...žádný barvy,žádný zvuky ,bez myšlenek,bez pocitů,vzpomínek ,bez mojí povahy, bez teploty,bez vzduchu ,bez času .nebylo tam vubec nic ,bylo to uplný dno,konec všeho...řek bych že to trvalo několik minut ( ikdyž kdo ví ) ,nebylo to príjemný,ale ani nepříjemný a právě tohle mělo bejt údajně satori ..nevim ,nemam s čim porovnávat...
Mějte se .