• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAGONfanklub Ivo Bendy. Duševní strava. fanklub SNIDANI

Vitejte :)

Rád bych zde rozebiral tuto, dle mého názoru, velmi důležitou, složku stravování. Jak, co, v kolik atd.

Ring je volný, ale nemlít uplný sračky, trochu se před odesláním příspěvku zamyslet, dík ;)

jo a nechci tady absolutně žádný hádky, nikdo nebude nikomu vnucovat, že to, co jí, je špatný, nikdo nebude nikomu dalšímu brát právo na názor. Na to je tu dost jinejch klubu, já chci u snídaně klid. Banány sice na snídani dávat nehodlam nikomu, ale jestli mi někdo přesolí omeletku, tak zauvažuju ;)

je to klub o snidaních, takže se tu píšou snídaně, pokud někdo píše o odpoledním brunchi, není to snídaně, založte si klub o brunchi (atd)

toto pravidlo je pevný a nehodlám ho měnit, pokud někomu nevyhovuje - unbook je vaše právo

rozbalit záhlaví
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    KYO:
    DRAGON: :)) ach ten muj pc psany projev
    KAREN
    KAREN --- ---
    DRAGON: grammar nazi strikes again! ,D

ovesna kase s rejzovym mlikem, susenejma svestkama a mandlema, caj z echinacey
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ANICCKAA: ještě jednou tady napíšeš vitamín s tvrdým po v, tak dostaneš read only :)
    NILA
    NILA --- ---
    sucháre, rybičková pomazánka, maté, bábovka, melón, b komplex
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    pohankový rohlík s žervé, cherry rajčata, broskev, mlíko, kafe s mlíkem
    ABNOBA
    ABNOBA --- ---
    teple tousty,slane maslo,uzeny losos dale rajcatko zakapnute oliv.olejem
    caj mata citron a voda :)
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    rani rozcvicka, vytaminky, caj mata + zazvor + lzick medu, hroznove vino + slunecnic. seminka + goji + lnene seminko + kefir... nejak jsem se na tom zasekla a nemuzu se odseknout
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    knackebrot, platek moravskeho uzeneho, caj, voda atd :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KYO: chudák žaludeční výstelka ;-))

Ultimativní makovec (40% máku, 20%mandlí, 10% mouky, zbytek vejce, jogurt a cukr.), kafe s mlíkem.
    KYO
    KYO --- ---
    kola, ibuprofen :P
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    isostar, pizza. uz nikdy nelejt.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    rohlík s lučinou a rajčetem, rohlík se sýrem a druhou půlkou rajčete, nektarinka, mlíko
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    rano banan beh
    ted jecmen, irsky caj s mlikem a medem, nakladane cerne olivy s fetou, k tomu okurka a tmavy rohlik, broskev a kousek baklavy, kterou vcera vytvarel spolubydlici (mam dneska pomerne bizarni chute koukam:)
    NILA
    NILA --- ---
    strašne smradlavá a strašne dobrá rybacia pomazánka, kardamónové sucháre, bkomplex, zelený s jasmínom, draslíky
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    kafe s mlíkem, pomerančovej džus, rohlík s lučinou, cherry rajčátka
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    kafe a brufen.
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    9km pekla, jecmen, matovy caj a smoothie z bananu, broskve, kefiru a mlika
    NILA
    NILA --- ---
    plná miska melónu, zelený s jasmínom
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    opet hrsticku cernych ostruzin (jsem jedina, kdo doma zpracovava dva kere), smes slunecnicovych seminek + goji + lnene seminko + orechy, kefir a litr matoveho caje se zazvorem + medik a na zaver mala kosticka cokolady...dnes me honi mlsna
    SASH
    SASH --- ---
    sojagurt a ovoce
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    2 rohlíky s máslem, vejcem natvrdo, socka kafe, černý čaj
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    dneska jsem si nedala jecmen,
    zato jsem si dala kafe s mlikem, pomerancovy dzus, michana vajicka a 2 nezdrave rohliky s lucinou. (nemas zac:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam