• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOCHCabal Online [www.cabalonline.com]
    Koukam ze krome jinych oblibenych MMORPG ktere maji dobrou ceskou zakladnu se tu jeste neobjevila diskuze o vynikajicim pocinu nasich asijskych kamaradu a to o hre Cabal Online ktera se v Evrope tesi take velkemu zajmu ceskych hracu ... klub slouzi jako "Vault" pro vsechny parany, domlouvani War, akci, obchodu atd.
    rozbalit záhlaví
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    TERRAFOX: kdyz das check files tak vsechno probehne v poradku? to vypada nejak divne tohle :(
    TERRAFOX
    TERRAFOX --- ---
    sakra a zase nic při spuštění přimo z charu mi to napíše že nějaká mapa mcl_01 je corrupt tak já fakt nevim přes školu si stsahuju updaty a pak to spadne na něčem jiným
    TERRAFOX
    TERRAFOX --- ---
    tak konečně s dostávam zpátky ke cabalu nemůžu se dočkat na novej updat díky moc kartíku za pomoc
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    FIREBIRD: no oni ty runy maji jit za dalsi ap lvlovat... me by prave zajimalo jeslti si muzes vybrat 13run a pak si je levelovat za cim dal vic nesmyslny AP a nebo jestli kazdej lvl ty runy zabere jeden ten slot... doufam ze to je prnvi pripad .) i kdyz to je nastaveny tak smrtelne ze by tohle mohl clovek lvlovat treba pet let :D
    KOCH
    KOCH --- ---
    TERRAFOX: hele instalace bez update servru je mozna.najdi na netu (gamershell.com ma vsechno.) cabal full client with update 405 nebo nak tak se to menuje (trochu pohledej a nebo vydrz,az prijdu z prace tak ti poslu linky).to je kompletni instalace clienta bez lost worldu.pak stahni march 2009 update lost world a konecne update 445 coz je siena.pokud by ti to pak blblo jako me a chtelo stahovat zas ten 445 update tak staci otevrit na plose zastupce a v retezci "cil" cabal.exe zmenit na cabalmain.exe, dale cely retezec dat do uvozovek a za ty uvozovky pripsat husky. (priklad: "X:\GAMES\CABAL EU\CABALMAIN.EXE" HUSKY). hra se ti pak otevre rovnou bez uziti updatu, coz je prima vec pac pop-up s item of the week me dost sere a updater na sienu je sice peknej ale zvladnu to i bez nej.jo btw update pres updater delaj lamy.games masters dycky pri updatu hazou zip nebo exac na mirrory a rucni install updatu je nejbezpecnejsi a nejfunkcnejsi.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    FIREBIRD: mi pak aspon reknes jeslti dalsi lvl teze runy zabiraji slot nebo ne :D pac jeslti ne tak je to dost imba :D
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    TERRAFOX: no urcite. ten instal hrabe na update. stahnout nejnovejsi install a kompletne ocistit komp od te stare taky neuskodi. to bych udelal aspon dneska
    TERRAFOX
    TERRAFOX --- ---
    takže mám zkusit přeinstalovat celou hru zítra?ja když to spustím tak mi to napíše error update.exe not found a dole to píše že je to version 7.8 takže nevím dost mě to sere.

CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    TERRAFOX: debilni bylo se to snazit updatovat v den kdy jim padaj update servery ;) staci nebejt rapl a pockat. navic dnes resej nejakej connection issues... stacilo se kouknout na forum pred unahlenou reakci ;)

a nainstalovat ti to ted nejspis taky nepujde protoze ten instal hrabe na update server taky. proste zkus to zitra
    TERRAFOX
    TERRAFOX --- ---
    se na to můžu vysrat teďka sem se snažil stáhnout update a napsalo mi to fail to download sever information please try later zkosšel sem to furt jak debil a nic!! tak jsem to odinstaloval nějak se to posralo a nic nejde mi to spustit zkrátka absolutně píči bojím se že už to nenaistaluju zpátky! pomozte mi někdo každá rada dobrá tu hru mám rád a nechci o ní přijít kvůli debilnímu novýmu updatu
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    FIREBIRD: jo taaaakhle... no tak to spousta lidi ani nezjisti :D jeslti fch zustali kde byly tak to je ok :)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    FIREBIRD: kurva 500k? ja vyfasoval 80 fchh za 40k a oni to zmenej na 500... dosranost :(
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    MEPHISTO: na FS si za helpery uch dostaval. to jeste byly. ale tusim ze od ep2 uz jsou jen fchh. Teda je uch akorat ze helpery z dungu.
    TERRAFOX
    TERRAFOX --- ---
    no konečně servery sou znovu otevřeny, nádherný uvítací okno už se těšim na update. škoda že nebudu moct n ten novej dungeon. jestli tam dneska někdo půjdete tak mi písněte jak to tam vypadá
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    CARTMAN: hergot, mě UcH nikdy z helpru nepadlo, ale ono ej asi za vyssi cisla, co, ja ted delam imho 22, 23. Čoveče, poslední dobou mě napadaj strašně hovězí nápady:-D tudle mě napadlo, co by to bylo az fičák mít od každé postavy jeden char, abych si vyzkoušel třeba craft, a podobně, skilly a tak:) a když už mi padaj dropy co se hodí ostatním,, tak že by to zustalo doma.-D ale vim, že je to hovězí nápad..:) a hlavně bych potřeboval prodloužit den:-D
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KOCH: uch s helperu nepadaj nepadaj uz pul roku ale na mercuru se pohybujou diky aukci kolem 550-600k

KOCH: wining bonus je exp,skillexp a drop bonus ktery ma nation ktery vyhral nedelni valku tusim. je to na cely tyden.

KOCH: a mimochodem siena update se jim nejak nepovedl od rana to po ocku zkousim a jeste jim nebezej ani stranky natoz servery
    KOCH
    KOCH --- ---
    btw ten winning bonus je co? za myho pareni nebylo jeste ani TG.:-))
    KOCH
    KOCH --- ---
    no hele ja nevim jde to vid,akorat sem zjistil ze uz na to nemam tolik casu co chodim do worku.ale jde to.no ted sem v praci a pisu z founu ale doufam ze dovalim dom z prace vecer a uz to pofakci a kouknu kolik uz se prodava sigmetalu a za kolik.btw UCH za chvili budou mit cenu zas pres mega pac z helperu uz nepadaj.vcera uz staly 750k.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    premko bylo dykcy brnkacka .) navic wining bonus muzes mit ted uz od nakyho lvl 55
    KOCH
    KOCH --- ---
    CARTMAN: no ja blahovy jeliman sem sem si myslel jak naflakam 10 fchh alchemistovi a jak nebudu mit hned 10 lvl peta.ted mi hnijou v bedne :-)) ale urcite se neztrati si myslim.

btw to premko je naky divny sem byl na merkuru bez premka zvyklej na 40 lvl dat pribehovy i normal questy a jeste 3 bary dojebat na creepu na apech a s premkem dam pribehovy q a nedam ani helper q a najednou lvl.sem necekal ze to bude takova brnkacka.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KOCH: ja mam zatim jen dva sloty a to ho taham od lvl 80 takze uz asi 35lvl a je kousek od lvl3... kazdopadne zatim fajn padl def a critdmg coz jsou oboje dobry up :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam