proti kniznimu harry potterovi nic nemam ... filmy sem nevidel, u pratchetta si muzu vzpomenout akorat na povidky od prokopnuteho bubnu a na celou zemeplochu kterou sem urcite necetl celou ale matka ktera to zrala jich mela dost a ja se i snad diky tomu dostal k fantasy a temhle vecem, co se tyce ilustratora knih, tim byl Paul Kidby a na internetu jsou nektera z jeho del urcite k nalezeni, ja se ted koukam na par vydani co sem nasel ze sutin v uloznem prostoru me postele a zacinam mit nazor ze jako omalovanky beres vse co je kreslene, malovane apod. ani na jednom obrazku mi neprislo ze by to bylo nejak prebarvickovany nebo to vodilo pocit nadnesenosti v celem meritku, naopak, vyvazene, neprehnane. mnohdy i vtipne obrazky zachycuji veci tak jak je ctenar chce videt, kralovske rodiny vypadaji kralovsky jak maji, luxusne vyzdobene velke mistnosti v kralovskem palaci, zatimco draci brloh je jen dira ve skale.
tak a ted se kouknem na wowko
tak tohle je pro me fialovouckej buzeranticek se znacne vymydlenym vyrazem ve tvari kterej neulovi ani pastiku od majky a s nazorem ze je to jeden z x draku ve hre si na me neprijdes asi pac sem se kouknul na mraky obrazku a videi na youtubu a i ten zbytek sou zfusovany namety na kripla roku :D dokonce se mi zdalo ze nejakej drak tam i poustel z nosu svetle modry mydlinky nebo co :D
fire: koukal sem na to ale urcite to nebyl tvuj drop ale dlouho sis na ne setril ... jinak i tak GZ