• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEMURNové Internetové Humory // hajlování na toaletě povoleno // Poĺpp // retarded vEgaИ mEMEs welcome // DEUS VULT!!!!1
    JONY
    JONY --- ---
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    OMNIHASH: no hlavne to prodava nekompletni. Chybejici cast viz foto
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    OMNIHASH: tak kdyztak vymalujes na hnedo no...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    HNILOB: náhodou za ty prachy luxusní vzorový válečky, jenom se bojím, jestli je pán už neotestoval!
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    DELIRIUM: 4 vzrusujici vzory
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    PRAASHEK: mrzí mě, že se o tohle nemůžu podělit s mými nejbližšími, to je naprstro skvělý, celá ta stránka. Jsme skutečně v roce 2022
    ve slově "mými absolutně netuším jaké jsou i/y, střílím to úplně na slepo. Pokud je to špatně. Uvítám opravu a vysvětlení
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    TOMBRIDER: Když jsme mu to napsali posledně, tak z toho byly ty popotahovačky kolem dětskýho porna, který nešlo smazat ani z compu.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    DELIRIUM: měli bysme napsat Zemanovi ať se na to podívá
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    DWAY: měli bysme napsat Zemanovi ať se na to podívá
    DWAY
    DWAY --- ---
    SEJDA: asi to uz banky zakazaly
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SEJDA: //když se podíváš na url, tak je jasné, že původně tam nabízeli brýle. Když se pak různě mění, na co chtějí dělat reklamu, odkaz se nemění, ale to, co zobrazuje ano. A samozřejmě dle regionů zobrazuje různé jiné chujoviny.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    PRAASHEK: jakoze na SK by Zemanovi (jako Kozenemu) nikdo sve penize neposlal? Myslim, ze ta AI dost podcenuje regionalni presah .. mohla by byt o dost bohatsi. Takovy Orban je takrka stredoevropsky guru.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SEJDA: dyť vím. Však to přece dává smysl.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    PRAASHEK: asi jsem to omylem napsal Slovensky :D .. slo mi o ten odkaz, odkaz najednou zobrazuje neco jineho. Text, ktery jsi okopiroval uz predtim, je citelny stale stejne dobre.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SEJDA: Slovensko má smůlu:

    EXKLUZIVNÍ ROZHOVOR S Miloš Zeman:

    „Možná jste již slyšeli o této nové investiční platformě pro kryptoměny s názvem Bitcoin360 AI , která pomáhá obyčejným lidem v České republice, Spojeném království a Severní Americe, aby přes noc pořádně zbohatli. Možná jste skeptičtí, protože to zní příliš dobře na to, aby to byla pravda“.

    Miloš Zeman pokračuje:

    „Chápu to, protože jsem si myslel naprosto to stejné, když mi o tom vyprávěl můj dlouholetý kamarád. Pak jsem ovšem viděl, kolik peněz vydělává a musel jsem to sám zkusit.

    Jsem rád, že jsem to zkusil, protože tohle byly největší a nejsnadnější peníze, které jsem kdy vydělal. Mluvím o vyšších stovkách tisíc denně za pomoci autopilota. Je to skutečně nejrychlejší způsob, jak si nyní vydělat velký balík. A nebude dlouho trvat, než se o tom dozví více a více lidí. Nebo než to banky nadobro zakážou.“
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    PRAASHEK: v CR jsem mel za odkazem tam clanek o Zemanovi, Takacovi, Bitcoinech a cislexh, ktere nedavaji vubec zadny smysl.. na SK uz mam inzerat na bryle .. wtf?
    BUSH13
    BUSH13 --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Tady vymýšlí nové internetové humory samotný algoritmus, který do základního rastru vybírá regionální osoby a fotky. Protože Miloš Zeman radící, jak vydělat peníze na internetu je level, který tu ještěr nebyl. Vzáleně se tomu blíží Lincoln a Kolaloka. Sdílejte než to smažou.

    Robin's Egg Blue Original Aviator BluBlocker Sunglasses - 2837K
    https://digiqm.com/products/robins-egg-blue-original-aviator-blublocker-sunglasses-2802k

    Co se ve skutečnosti stalo?

    Moderátor „Interview ČT24“ Daniel Takáč pozval do pořadu Miloš Zeman, aby se podělil o tipy ohledně způsobů, jak zbohatnout, a poté se během přímého přenosu objevila tato bomba:

    „Jsem úspěšný, protože rychle a bez váhání skáču po nových příležitostech. A právě nyní je mou jedničkou ve vydělávání peněz nový program pro automatické obchodovaní kryptoměn s názvem Bitcoin360 AI . Ve svém životě jsem zatím nenašel lepší příležitost, jak během relativně malé chvíle zbohatnout. Všem doporučuji, aby se na to podívali, než to banky zakážou“.

    Daniel Takáč byl v šoku, když divákům ukázal, kolik peněz již přišlo na soukromý účet v bance prostřednictvím tohoto nového programu pro vydělávání peněz, o kterém si nyní v České republice všichni šeptají všichni.

    ---

    je tam spousta povedených okamžiků:

    Nyní jsem si uvědomil, proč má Miloš Zeman pořád tak dobrou náladu. A proč velké banky nechtějí, aby se lidé dostali k této mezeře v zákonech pro získání bohatství. Na konci dne jsem byl v zisku 18 250 Kč. To není z počáteční investice ve výši 6 000 Kč vůbec špatné! Byl jsem tak překvapený, že jsem nemohl usnout.
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam