• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEMURNové Internetové Humory // hajlování na toaletě povoleno // Poĺpp // retarded vEgaИ mEMEs welcome // DEUS VULT!!!!1
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CHOROBA: bylo by to skvělý!
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    PRAASHEK: Táborský lepší
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    DRAGON: nebo to taky mohlo bejt nejvetsi hovno vsech dob, ja sem za Lynchovu Dunu rad. ;-)
    a byl bych rad i za nesestrihany Horizont udalosti, ale jaksi bohuzel
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    pičo Duna od Lynche je nejlepší Duna na světě. Lepší než knížky. A tím končím debatu o Duně. Ale můžete pokračovat o Horicontu událostí. Ten se tu ostatně nedávno úspěšně probíral.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DRAGON: Já to mám taky rád (nejlepší Warhammer 40k lore film, hehe), akorát ten konec mě nebaví.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DOCKINEZ: Tak ten ja narozdil od Duny zbožňuju, nemá chybu, coby akční devadesátkový horrorový béčko. Zrovna o vikendu sem.si ho po letech dal, skvělej.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DRAGON: No jo, Horizont událostí mohl bejt taky o dost lepší, ale dopadlo to jak to dopadlo. Škoda :(
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DOCKINEZ: no hlavně se z toho vytratila ta transcendence, kterou do toho Alejandro vložil, celý to stálo na jeho úžasným a vizuálně fenomenálním scénáři. To, co z toho Lynch udelal (a v jeho situaci se není čemu divit), bylo peklo. Ale to je jen můj názor. Jodorowského Duna mohla být to nejlepší ze scifi kinematografie, co jsme kdy neviděli:) Moebius, Giger, Dali a O'Bannon, tohle by bylo prostě epický, zasranej hollywood, ať shoří. Hm, tahle hláška je teď divná :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DRAGON: No, posral... on to snad původně natočil na trojnásobek dýlky kinoverze, ale sestříhání bylo nemilosrdný. A dopadlo to jak to dopadlo.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PAULMUADDIB: jo, really. lynch to dostal od studia (a uplne to posral), kdyz to zamitli jodorowskimu.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MAGE: ten pán si koupil víčka od místní žáby
    MAGE
    MAGE --- ---
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BUTCH: "!PSNG" kat zu zydK
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    PSNG

JANDOS
    JANDOS --- ---
    RIP

VOJTHA
    VOJTHA --- ---
    gnsp
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    PAULMUADDIB: to bolo prve co mi napadlo ked som videl prispevok od PAULMUADDIB
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    GNSP

PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    DRAGON: Really?

BUTCH
    BUTCH --- ---
    Welcome

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam