• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WAR_TIN: sorry sem noob, ale co je wast build a co je grups?
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    WASQ: ano grusp je dobrej ale jen na wast buildu jinac se neoplati bo ty das dmg za 40-100M , kdezto v IK buildu das rekneme to same ale tvy 3 spolecnici daji kazdy za 300M+ takze ses tam jen jako do poctu...
    BARTUC: gemy sem taky neresil ..kdovi jestli tam nakej mam :-)

jinac WW mece (mighty) davaj slusny bonus do rychlosti a hlavne regen Fury takze kdo s tim ma problemy tak to vyuzije spis nez mackat War cry apod. porad dokola ale na Ancient obourucku to nema imho
    WASQ
    WASQ --- ---
    WAR_TIN: To není úplně pravda. Je tam spousta zajímavejch prstenů. Na wizně v jednom buildu obsidian, v jinym FaR. Na baroj RoRG a třeba ten co dává bonus DMG na WW. Možností je právě spousta. Hodně se mi k Wizně líbí ten novej meč (In-Geom) na snižování CDR. Ale je pravda, že tenhle patch je hodně o nový bižu :) Ale jak jsem psal, líbí se mi právě moře otevřenejch možností
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WAR_TIN: je fakt, ze pizlat s tim bosse zvlast kdyz aktualne nemam zadnej elite dmg na gearu je dost voser, ale zase clear jako takovej ma super rychlej a hlavne me to neskutecne bavi :-) od ty doby co sem prisel jak na to a vyradil frenzy a dal misto toho sprint s runou run like a wind a je to fakt neskutecna prdel a hlavne mi prijde, ze jakmile sem na tohle presel, tak mi stoupla vysledna dmg neskutedne nahoru a co se tyce zabijeni bossu, tak je to jen o trosku pomalejsi nez s frenzy a frenzy paskem... vcera sem jen tak ze srandy zkousel gr 30 (vim, je to prd, ale hraju to neco pres tejden) a kdyz sem dosel k bosovi, tak timer byl tak v 1/3 celkovyho casu a pak sem pizlal bose skoro do 2/3 timeru :-D ale je to tim, ze nemam zadnej elite dmg a vile wardy + nemam nalevleny gemy na 25 aspon, gze si to sedne a bude to ok... aktualne vidim po doladeni gearu potencilal tak na 35 - 40 gr...
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    BARTUC: reakor je fajn akorat nema single dmg na bosse aspopn ne nejak slavnou...
    v patchi 2.2.0 se mozna bude moct pouzit trebas s frenzy zbrani a frenzy paskem na singel target nebo s hammer kladivem jako vybijenim fury ...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WAR_TIN: gze sem raekor set skladal zbytecne? :-D btw aktualne sem na cca 8k shardech na shoulders a khadala stale nepustila vile wardy defka jedna :-/
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    HOUMI: ja mam ten ring s kridilkama nevim jak se jmenuje ale ma v zakladu elite dmg reduction a ted navic dela bublinu tak 7y v prumeru a v ni je zvysena dmg o 35-40 procent..takze taky fajn...
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    WAR_TIN: tohle je tak nak cil , proteze ted mas must have , rorg + unity/soj ... ted to bude obsidian + ten na crit je nejak bugle :)
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    hlavne vetsina ted bude asi nosit obsidiana bo asi nejrychleji dobiji dulezite skilly
    WASQ
    WASQ --- ---
    WAR_TIN: Po otestování wizny jsem zkusil barba a je to úplně jinej level. Za stejný snažení mnohem víc muziky + jako bonus nemám vyblikáno z tuny efektů

Jinak nový sety jsou super, líbí se mi, že otevírají spoustu možností i když je nemáš poskládaný komplet, tak i skládačka x různých zelených itemů ti dovolí (nabídne) vytvořit zajímavej a hlavně t6 efektivní build. Variabilita (zatím) nesmírná. Krok částečně správným směrem za mě +
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    Tak vyzkouseno snad vsechno co s barbinou na 2.2.0 slo (mozna este full IK s Wastem ale tam pribude jen este zvysena Dmg reduction ) a IK je lepsi nez Wast build ( mortice bracerama vzdy) kdyz uz Ancienti mlati za 350M+ tak se clovek nemusi ani moc snazit (jen rotovat aby mohl mit iinsta WotB)
    jen muj report/dojem :)
    S IK setem v poho GR42 , ted tam mam kaminek na 46 a s tim wastem uz ta 35 moc nesla..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    nekdo ted rifty/gr season?
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    STO78: funguje jen z toho, co strilis ty, pro sentry neplati
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NYCKER: ta ele dmg uz je zapocitana v dmg zbrane, kdyz ji rolnes pryc zustane ti zbran s 300 dmg.... takze jak rikam, vzhledem k tomu ze tu dmg tam mas rolnutou tak ti mnohem vic prida dalsich 10% ;) a cela dmg u monka je jen o weapon range :)
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    NYCKER: jenze 10 procent se nepridava k vysledne dmg, ale prave k te base .. a tam 2325/cca2000 je narust o vic nez 10 procent ..
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: v nastaveni gameplay zapnout elective mod
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hele blbej dotaz, ale jak dostanu skill jako treba battle rage na mysitko?
    NJORL
    NJORL --- ---
    PANVA: Chapu. 60 procenet dmg cele parte je dost
    PANVA
    PANVA --- ---
    NJORL: On a related note, we will be removing Bane of the Stricken from Patch 2.2.0. We're not happy with its current implementation. It's possible we may revisit it in a later patch.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Já jsem teda PTR hrál. Wizna zábavná (oba sety), ale jestli zůstane princip a dmg barba, jak je teď, tak opět nastává čas baletek. Hra s WW barbem je teď fakt sranda, navíc krásně plynulá a fakt dobrá. Jo a taky barbové dávaj solo GR61+.... :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    trochu OT. poradíte mi někdo sluchátka na hraní? pořádně přes celý uši, pohodlný, né moc těžký a hlavně proboha ne moc mastný. s mikrofonem samozřejmě... nějakej tip na co přivýběru koukat. herní jsem nikdy neměl. dík
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam