• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NJORL
    NJORL --- ---
    JULIAN: Tak to nevim. Asi je to ma hit not. Chce to zkusit. :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NJORL: no ale kdyz budes mit pack 20 mobek? pocita se crit pro kazdou zvlast, nebo se to pocita pro skill?
    NJORL
    NJORL --- ---
    NJORL: Takze je cca 0.77 procent PST ze se to povede i s 5% critical hit chance. 0.95 na patou. Takze to neni CHC 0.6, ale cca 0.46. Stejne myslim dobry.
    NJORL
    NJORL --- ---
    NJORL: hm ... mas recht

Brand new characters of any class deal 5% critical hit chance - See more at: http://www.diablowiki.net/Critical_hit_chance#sthash.bcnCxhuQ.dpuf

ale pravda je, ze tech 5% je dost malo
    NJORL
    NJORL --- ---
    JULIAN: proc ne? Myslis ze je nejakej default jo?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NJORL: no ale jsi schopnej se uplne zbavit crit chance?
    NJORL
    NJORL --- ---
    STO78: Nejvic me bavi behat v parte na publicu za partou a jen po nich sbirat ... je to nejefektivnejsi jsem zjistil. Vetsinou se tam lidi predbihaj v killovani elitek, tak pokud jen nestojis ve meste tak si to vysvetluj tak jako ze jsi uplna lama a muzou se ti predvest v tom jak to rychle probehnou a ty zatim nasyslis :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    STO78: Myslel jsem si to :) Mam 10K bilejch, 20K zlutejch, 10K modrejch ... ale je to desna nuda :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Zajimavej je treba tento ring. :)

Broken Promises

Legendary power added
    After five consecutive non-critical hits, your chance to critically hit is increased by 100% for 3 seconds

Takze pokud byste absolutne kaslali na critical hit chance, takze tech 5 consecutive by bylo pokazde a meli treba 2 hity za vterinu, tak za 2,5 vteriny udelate 100% critical hit chance na 3 vteriny. To znamena realnou Critical Hit Chance cca 60%. :) Jeden prsten.

Ta hra bude proste strasne rozbita po 2.2.

Co my podle vas nejvic smysl delat do patche? Ja tak nejak farmim material. :) Nic lepsiho me nenapada. Pak jeste chodim ty rychle XP runy, ale to je takova nolife cinnost ...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WAR_TIN: jaj tak, mno ja jak to hraju teprve neco pres tyden po cca roce, tak sem dost vyplesklej z toho co ted je, natoz abych jeste studoval co je na ptr :-) dekuju za osvetleni
    jasny. Diky.
    DIOM
    DIOM --- ---
    STO78: cdr je co, prosim?
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    BARTUC: waste myslim tim ten novy set v ptr 2.2.0 i s bracery co davajhi vsechny runy na berserka
    grusp ma byt ten ring na bonus k WW
    sry kdo mi nerozumel :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WAR_TIN: sorry sem noob, ale co je wast build a co je grups?
    TRAUCHER
    TRAUCHER --- ---
    AVATAR: keď bežného moba pižláte 20s,tak je potreba znížiť obtiažnosť a zvýšiť ju až budete mať na to gear.
    hele kamos ma rad vyzvu a tak nas nuti hrat obtiznost, na kterou kolegove casteri maji, ale ja (monk co se snazi jim to tankovat) jsem na dve tri rany od beznyho moba, kteryho pizlame 20s, takze tam keda muzu pobihat dokolecka :)

krome evidentni rady, abych snizil obtiznost, mate nakou radu, jak dele prezit? Mam vsechny skilly na def, ale nejspis jsem minul nejake kombo, ktere dela z monka tanka :)
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    este me napadlo to vyzkouset s ashbringrem ale ten nemam ancient :-(
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    WASQ: ano grusp je dobrej ale jen na wast buildu jinac se neoplati bo ty das dmg za 40-100M , kdezto v IK buildu das rekneme to same ale tvy 3 spolecnici daji kazdy za 300M+ takze ses tam jen jako do poctu...
    BARTUC: gemy sem taky neresil ..kdovi jestli tam nakej mam :-)

jinac WW mece (mighty) davaj slusny bonus do rychlosti a hlavne regen Fury takze kdo s tim ma problemy tak to vyuzije spis nez mackat War cry apod. porad dokola ale na Ancient obourucku to nema imho
    WASQ
    WASQ --- ---
    WAR_TIN: To není úplně pravda. Je tam spousta zajímavejch prstenů. Na wizně v jednom buildu obsidian, v jinym FaR. Na baroj RoRG a třeba ten co dává bonus DMG na WW. Možností je právě spousta. Hodně se mi k Wizně líbí ten novej meč (In-Geom) na snižování CDR. Ale je pravda, že tenhle patch je hodně o nový bižu :) Ale jak jsem psal, líbí se mi právě moře otevřenejch možností
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam