• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    BARTUC: waste myslim tim ten novy set v ptr 2.2.0 i s bracery co davajhi vsechny runy na berserka
    grusp ma byt ten ring na bonus k WW
    sry kdo mi nerozumel :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WAR_TIN: sorry sem noob, ale co je wast build a co je grups?
    TRAUCHER
    TRAUCHER --- ---
    AVATAR: keď bežného moba pižláte 20s,tak je potreba znížiť obtiažnosť a zvýšiť ju až budete mať na to gear.
    hele kamos ma rad vyzvu a tak nas nuti hrat obtiznost, na kterou kolegove casteri maji, ale ja (monk co se snazi jim to tankovat) jsem na dve tri rany od beznyho moba, kteryho pizlame 20s, takze tam keda muzu pobihat dokolecka :)

krome evidentni rady, abych snizil obtiznost, mate nakou radu, jak dele prezit? Mam vsechny skilly na def, ale nejspis jsem minul nejake kombo, ktere dela z monka tanka :)
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    este me napadlo to vyzkouset s ashbringrem ale ten nemam ancient :-(
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    WASQ: ano grusp je dobrej ale jen na wast buildu jinac se neoplati bo ty das dmg za 40-100M , kdezto v IK buildu das rekneme to same ale tvy 3 spolecnici daji kazdy za 300M+ takze ses tam jen jako do poctu...
    BARTUC: gemy sem taky neresil ..kdovi jestli tam nakej mam :-)

jinac WW mece (mighty) davaj slusny bonus do rychlosti a hlavne regen Fury takze kdo s tim ma problemy tak to vyuzije spis nez mackat War cry apod. porad dokola ale na Ancient obourucku to nema imho
    WASQ
    WASQ --- ---
    WAR_TIN: To není úplně pravda. Je tam spousta zajímavejch prstenů. Na wizně v jednom buildu obsidian, v jinym FaR. Na baroj RoRG a třeba ten co dává bonus DMG na WW. Možností je právě spousta. Hodně se mi k Wizně líbí ten novej meč (In-Geom) na snižování CDR. Ale je pravda, že tenhle patch je hodně o nový bižu :) Ale jak jsem psal, líbí se mi právě moře otevřenejch možností
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WAR_TIN: je fakt, ze pizlat s tim bosse zvlast kdyz aktualne nemam zadnej elite dmg na gearu je dost voser, ale zase clear jako takovej ma super rychlej a hlavne me to neskutecne bavi :-) od ty doby co sem prisel jak na to a vyradil frenzy a dal misto toho sprint s runou run like a wind a je to fakt neskutecna prdel a hlavne mi prijde, ze jakmile sem na tohle presel, tak mi stoupla vysledna dmg neskutedne nahoru a co se tyce zabijeni bossu, tak je to jen o trosku pomalejsi nez s frenzy a frenzy paskem... vcera sem jen tak ze srandy zkousel gr 30 (vim, je to prd, ale hraju to neco pres tejden) a kdyz sem dosel k bosovi, tak timer byl tak v 1/3 celkovyho casu a pak sem pizlal bose skoro do 2/3 timeru :-D ale je to tim, ze nemam zadnej elite dmg a vile wardy + nemam nalevleny gemy na 25 aspon, gze si to sedne a bude to ok... aktualne vidim po doladeni gearu potencilal tak na 35 - 40 gr...
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    BARTUC: reakor je fajn akorat nema single dmg na bosse aspopn ne nejak slavnou...
    v patchi 2.2.0 se mozna bude moct pouzit trebas s frenzy zbrani a frenzy paskem na singel target nebo s hammer kladivem jako vybijenim fury ...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WAR_TIN: gze sem raekor set skladal zbytecne? :-D btw aktualne sem na cca 8k shardech na shoulders a khadala stale nepustila vile wardy defka jedna :-/
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    HOUMI: ja mam ten ring s kridilkama nevim jak se jmenuje ale ma v zakladu elite dmg reduction a ted navic dela bublinu tak 7y v prumeru a v ni je zvysena dmg o 35-40 procent..takze taky fajn...
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    WAR_TIN: tohle je tak nak cil , proteze ted mas must have , rorg + unity/soj ... ted to bude obsidian + ten na crit je nejak bugle :)
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    hlavne vetsina ted bude asi nosit obsidiana bo asi nejrychleji dobiji dulezite skilly
    WASQ
    WASQ --- ---
    WAR_TIN: Po otestování wizny jsem zkusil barba a je to úplně jinej level. Za stejný snažení mnohem víc muziky + jako bonus nemám vyblikáno z tuny efektů

Jinak nový sety jsou super, líbí se mi, že otevírají spoustu možností i když je nemáš poskládaný komplet, tak i skládačka x různých zelených itemů ti dovolí (nabídne) vytvořit zajímavej a hlavně t6 efektivní build. Variabilita (zatím) nesmírná. Krok částečně správným směrem za mě +
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    Tak vyzkouseno snad vsechno co s barbinou na 2.2.0 slo (mozna este full IK s Wastem ale tam pribude jen este zvysena Dmg reduction ) a IK je lepsi nez Wast build ( mortice bracerama vzdy) kdyz uz Ancienti mlati za 350M+ tak se clovek nemusi ani moc snazit (jen rotovat aby mohl mit iinsta WotB)
    jen muj report/dojem :)
    S IK setem v poho GR42 , ted tam mam kaminek na 46 a s tim wastem uz ta 35 moc nesla..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    nekdo ted rifty/gr season?
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    STO78: funguje jen z toho, co strilis ty, pro sentry neplati
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NYCKER: ta ele dmg uz je zapocitana v dmg zbrane, kdyz ji rolnes pryc zustane ti zbran s 300 dmg.... takze jak rikam, vzhledem k tomu ze tu dmg tam mas rolnutou tak ti mnohem vic prida dalsich 10% ;) a cela dmg u monka je jen o weapon range :)
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    NYCKER: jenze 10 procent se nepridava k vysledne dmg, ale prave k te base .. a tam 2325/cca2000 je narust o vic nez 10 procent ..
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: v nastaveni gameplay zapnout elective mod
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam