• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    FORTRESS: jj presne , este tak top 100 a to so myslim uz je docela cool :) ale turbosrac by meli nak zamezit .... ! :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    NYCKER: Všichni co jsou na těch prvních příčkách "cheatujou" tim že jim to ukazuje kde jsou elite packy a snad i densitu/expy za killy z trashe. Ale tam se stejně nemůžeš dostat pokud v tý hře vyloženě nebydlíš. Nejlepší je to hrát 4fun a při trošku nerdění se do top1000 dostaneš, dál už to nemá smysl hnát.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NJORL: no to je presne ten co sem myslel v HOUMI: je to prave nejak "bugly" ze mas vlatne furt 100% a tim padem seres v gearu na crit a win win :) je moc fajn ze pridaj alternativu k rorg a unity !! ;)
    NJORL: jde o pocit ze sbiras :) ja to dost vitam tuhle zmenu :P
    NYCKER: nene to jsou lidi, co tou hrou zijou... tzn prijdou i na takovyhle veci a proc to nevyuzit, diky nim se to objevi a jedes dal... problem je ze v kazdy sezone je zatim neco a a este to bude chvili trvat nez bude vse "fair play"
    NJORL: co vim tak zadny novy veci, jen proste craft staraje na anc na doplneni setu a tak... takze tam zadna zmena nebude
    NJORL
    NJORL --- ---
    NYCKER: Ne. Je to kravska implementace ze seberes treba jedne Arcain Dust a seberou se vsechny v radiusu 20 jardu.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    V patchi 2.2 se budou vyskytovat trpaslici...
    NJORL
    NJORL --- ---
    CLAVEN: Tak jeden roll na brneni je 60 zlatejch.

Ano. To je spravnej dotaz. Bude ve 2.2 treba craftit? A co? Kduz jednom setem pokrejes skoro celou postavu.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NJORL: čo z toho craftuješ preboha? resp. čo budeš craftovať v 2.2?
    STU
    STU --- ---
    NYCKER: včera mi padly dva... tak jsem zase na trech ;)
    NJORL
    NJORL --- ---
    STO78: Hele pred 2.1.2 jsem mel podobne mnozstvi a pryc to bylo za dva dny po patchi.
    JADE
    JADE --- ---
    tak mi vcera po urputnym fameni 2h zbrane padla Ancient Furnace, s dirou na socket...premejslim, jestli se vyplati vyplacat gift na socket a socket preenchantit na nejakou tu damaz jeste...podotykam ze bych hodne chtel ten mecik na condemn build, ale co si budem povidat, nafarmit nejakou solidni zbran je fakt voser a predpokladam, ze nic lepsiho nez Furna mi ted chvili nepadne ;[ tady...
    jinak co se wizen tyce, ten fire epileptic specc se fakt dost brzo vohraje a navic kdyz nechtej padnout solidni veci s +%20 fire (cindercoat,soj,ancient firebird orb) tak je to naprosto vo nicem ;[ takze taky spinkame a cekame na 2.2 a radsi dolevluju dh a vobliknu crusadera
    NJORL
    NJORL --- ---
    JULIAN: Tak to nevim. Asi je to ma hit not. Chce to zkusit. :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NJORL: no ale kdyz budes mit pack 20 mobek? pocita se crit pro kazdou zvlast, nebo se to pocita pro skill?
    NJORL
    NJORL --- ---
    NJORL: Takze je cca 0.77 procent PST ze se to povede i s 5% critical hit chance. 0.95 na patou. Takze to neni CHC 0.6, ale cca 0.46. Stejne myslim dobry.
    NJORL
    NJORL --- ---
    NJORL: hm ... mas recht

Brand new characters of any class deal 5% critical hit chance - See more at: http://www.diablowiki.net/Critical_hit_chance#sthash.bcnCxhuQ.dpuf

ale pravda je, ze tech 5% je dost malo
    NJORL
    NJORL --- ---
    JULIAN: proc ne? Myslis ze je nejakej default jo?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NJORL: no ale jsi schopnej se uplne zbavit crit chance?
    NJORL
    NJORL --- ---
    STO78: Nejvic me bavi behat v parte na publicu za partou a jen po nich sbirat ... je to nejefektivnejsi jsem zjistil. Vetsinou se tam lidi predbihaj v killovani elitek, tak pokud jen nestojis ve meste tak si to vysvetluj tak jako ze jsi uplna lama a muzou se ti predvest v tom jak to rychle probehnou a ty zatim nasyslis :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    STO78: Myslel jsem si to :) Mam 10K bilejch, 20K zlutejch, 10K modrejch ... ale je to desna nuda :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Zajimavej je treba tento ring. :)

Broken Promises

Legendary power added
    After five consecutive non-critical hits, your chance to critically hit is increased by 100% for 3 seconds

Takze pokud byste absolutne kaslali na critical hit chance, takze tech 5 consecutive by bylo pokazde a meli treba 2 hity za vterinu, tak za 2,5 vteriny udelate 100% critical hit chance na 3 vteriny. To znamena realnou Critical Hit Chance cca 60%. :) Jeden prsten.

Ta hra bude proste strasne rozbita po 2.2.

Co my podle vas nejvic smysl delat do patche? Ja tak nejak farmim material. :) Nic lepsiho me nenapada. Pak jeste chodim ty rychle XP runy, ale to je takova nolife cinnost ...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WAR_TIN: jaj tak, mno ja jak to hraju teprve neco pres tyden po cca roce, tak sem dost vyplesklej z toho co ted je, natoz abych jeste studoval co je na ptr :-) dekuju za osvetleni
    jasny. Diky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam