• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: No zkracujou dobu riftu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    globy nějak zabraňujou expům? cože??
    NJORL
    NJORL --- ---
    DIBONE: No vidis. A me to do dnes jasne nebylo.
    DIBONE
    DIBONE --- ---
    NJORL: Pokud jedes GR na expy, tak je jasne, ze neberes globy. Pro me je ale fast GR ten, kde se snazis co nejrychleji projit co nejvyssi cislo... Mozna mam ale spatny slovnicek. :-)
    NJORL
    NJORL --- ---
    DIBONE: furt je to docela fast. do 5ti minut, ale je to za vic expu, kdyz neberes fialaky
    DIBONE
    DIBONE --- ---
    NJORL: tomu se ale nerika fast GR, ne? :))
    NJORL
    NJORL --- ---
    JULIAN: kdyz jedes 35 GR a expis, tak kdyz neseberes fialovy globy, tak mas moznost pobit vic mobu ... hlavni zdroj XP
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NJORL: coze?
    NJORL
    NJORL --- ---
    kazdej den se clovek uci. ve fast GR se nesmej brat fialovy globy po elitach :) kdyz je neberete, zabijete vice mobu nez prijde boss :) chjo ... proc mi tohle nekdo nerekl driv. je to UPLNE logicke
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NYCKER: gz, ja vcera male rozkop pc ... 45 na pohodu docela a orlash nakonec... kua drat :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/jade-2109/hero/55470860

Ihned muzes zlepsit
    - Na helmu naroluj misto vita cluster arrow
    - na ramena si vykovej reapers wrasp s cold/dex/vita/chc
    - na pasek dej misto evasive fire vita
    - na kalhotech dej pryc evasive fire a dej tam vita
    - Zeis vymen za Bane of Powerful
    - Cluster Arrow dej na prave tlacitko. Je to Tvuj main attack. Thumble dej na 1.
    - Misto balistics dej Steady aim

... a budes davat solo T6 s prstem v nose

Na co se strednedobe zamerit
    - amu je strasnej. potrebujes lepsi. prvni vec co menit/hledat
    - grander je nanic. AS je pro tento build UPLNE nanic. nesmi byt nikde. je to mrtvej slot
    - misto compas rose najdi avarice band na fast T6 a hledani veci, ktere Ti pomohou

Dlohodoby zaim nema cenu psat :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: a to je co best of slot luk? best of slot je xbow
    JADE
    JADE --- ---
    STU: no snad, jinak nevim

ONDRA_PATA: no ja prave dogearovaval DHcko a padla konecne solidni ancient kus, tak jsem to hned vodbouch a snad hned druhej rift s ni mi padl best of slot luk zejo...nicmene gift nikde ;[
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    QWOK85: tohle funguje stejne v season i non-season, hardcore i softcore :)
    QWOK85
    QWOK85 --- ---
    DAVIDOWITCH: Jasný, jen potřebuješ někoho kdo dává T6 i ve dvouch na klid a běháš za ním. Nejlépe je mít char jako on aby ti mohl házet věci. Nejvíc je expů pak za GR, když seženeš 3 lidi tak to pak letí hrozně, mam pocit že za jeden GR34 sem dal 82-91 paragon. Jo mluvím o HC.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    QWOK85: rekl bych stale firebird nebo archon
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: ja jich mel jednu dobu 5 a ted cekam uz 14 dni na gift a slusnou ancient 2h pro barba
    STU
    STU --- ---
    JADE: to prijde.... mam v bedne tri a o vikendu jsem byl zapařit za kámošem v plzni a trosku mu udelal hratelny charaktery.... a taky jsem mu samozrejme daroval oba gifty co mi v patek a v sobotu padly ;)
    JADE
    JADE --- ---
    jsem v hajzlu...vyplacal jsem vsechny gifty a dalsi ne a ne padnout ;[ vzdycky to bylo tak, ze jsem mel standartne 2 v bedne, jeden jsem pouzil a hned padl dalsi ;[ ted uz asi 30 paragonu od pouziti posledniho stale nic ;[
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    QWOK85: Jak tohle funguje? Nekdo te "protahne"? (nikdy sem S nehral)
    QWOK85
    QWOK85 --- ---
    Naprostý souhlas s NJORL. Taky jsem naštvaný že NS nejde hrát, protože tam nejsou lidi a celý klan je S. Na druhou stranu dneska sem se rozhodl že teda S rozjedu a za cca 4 hodiny jsem na paragonu 100 a sám už dám T1 tak nevím co maj ty S za smysl.

PS: Co se ted chodí za wiz build? Byl jsem 3 měsíce mimo. Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam