• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NJORL
    NJORL --- ---
    Uplne idealni grupa je ted podle me support cruis, co meta globy, 2 fire DH, ktery neustale drtej cluster arrow a 1 barbar nebo palm expl monk. tahle parta da 35 rift do 5 ti minut s prehledem. spis rychleji a hlavne DH neumiraji. co znamena, ze si udrzi XP pooly. vcera jsem takhle dal za cca 2 hodiny hrani plvl 711 az 717.
    NJORL
    NJORL --- ---
    JULIAN: staci Ti jeden, co recyklujes stale dokola. :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    STO78: jo takhle, uz je mi to jasny. no ja nemam stash plny high lvl klicu takze jsem to hned nepochopil :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    STO78: myslsis tzv " recyklaci" klicu jo ? ja to nedelam ptz me nebavi prelognout.... :D a vazne se v tech speed GR vyplati nesbirat fialovy, tolik nedavej a s monkem a EP to boris tak rychle ze casove to nepostrehnes ;)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    STO78: s tema klicema.
    NJORL
    NJORL --- ---
    STO78: Je to fakt podobny. Ty mobky padaj strasne rychle.
    NJORL
    NJORL --- ---
    STO78: No vidis a neni to tak. Vcera jsme jeli nekolik 34rek bez sbirani a dal jsem za kazdou tri policka misto 2. Exp za zavreno je cca 10 procent toho co dostanes za moby v riftu. Takze nic. O shardy a legendy u moc nejde. 2.2 to prekope.

To druhy vim uz cca mesic. O fialkach jsem netusil.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    STO78: coze?
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: No zkracujou dobu riftu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    globy nějak zabraňujou expům? cože??
    NJORL
    NJORL --- ---
    DIBONE: No vidis. A me to do dnes jasne nebylo.
    DIBONE
    DIBONE --- ---
    NJORL: Pokud jedes GR na expy, tak je jasne, ze neberes globy. Pro me je ale fast GR ten, kde se snazis co nejrychleji projit co nejvyssi cislo... Mozna mam ale spatny slovnicek. :-)
    NJORL
    NJORL --- ---
    DIBONE: furt je to docela fast. do 5ti minut, ale je to za vic expu, kdyz neberes fialaky
    DIBONE
    DIBONE --- ---
    NJORL: tomu se ale nerika fast GR, ne? :))
    NJORL
    NJORL --- ---
    JULIAN: kdyz jedes 35 GR a expis, tak kdyz neseberes fialovy globy, tak mas moznost pobit vic mobu ... hlavni zdroj XP
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NJORL: coze?
    NJORL
    NJORL --- ---
    kazdej den se clovek uci. ve fast GR se nesmej brat fialovy globy po elitach :) kdyz je neberete, zabijete vice mobu nez prijde boss :) chjo ... proc mi tohle nekdo nerekl driv. je to UPLNE logicke
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NYCKER: gz, ja vcera male rozkop pc ... 45 na pohodu docela a orlash nakonec... kua drat :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/jade-2109/hero/55470860

Ihned muzes zlepsit
    - Na helmu naroluj misto vita cluster arrow
    - na ramena si vykovej reapers wrasp s cold/dex/vita/chc
    - na pasek dej misto evasive fire vita
    - na kalhotech dej pryc evasive fire a dej tam vita
    - Zeis vymen za Bane of Powerful
    - Cluster Arrow dej na prave tlacitko. Je to Tvuj main attack. Thumble dej na 1.
    - Misto balistics dej Steady aim

... a budes davat solo T6 s prstem v nose

Na co se strednedobe zamerit
    - amu je strasnej. potrebujes lepsi. prvni vec co menit/hledat
    - grander je nanic. AS je pro tento build UPLNE nanic. nesmi byt nikde. je to mrtvej slot
    - misto compas rose najdi avarice band na fast T6 a hledani veci, ktere Ti pomohou

Dlohodoby zaim nema cenu psat :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: a to je co best of slot luk? best of slot je xbow
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam