NJORL: jedu podle tohohle
manualu a bow mam Etrayu v truhle ;[
jinak diky za tipy, compas rose s amuletem jsou shit, to vim, levluju gemy bane of trapped a bane of powerfull, mam pripravenej unity i stone of jordan v truhle...bohuzel uplne blbe narolovany a jeste navic u enchanterky mi ne a ne narolovat socket, uz me to stalo docela dardu ;[ takze to prijde, amulet mam docela peknej, ale bez tech sutru to tam rvat zatim nejak nepotrebuju, ver nebo ne...t6 solo kostim i tak bez problemu...v podstate davam i t6 bountyes kdy kazdej jde nekam jinam celkem bez obtizi...ty staty jsem preroloval uz v noci, ale nejakej extra rozdil nepocituju...jinak s tema tlacitkama na mysi...vault, teleport, dashing strike...zkratka na vsech charech jsem zvyklej mit zdrhaci abilitu na pravym, pac se mi lip reaguje a utika, kdyz to mam na klavesnici nejak me to castejc vodpaluje na tech laserech v uzkejch chodbach atp. ;[ dotaz: proc je grandeur nahovno ? ta helma pisou ze je best of slot a bez nej nemam 6set bonus, kterej se zda bejt dost podstatnej...jo uz ctu znoiva...attack speed....njn je to hrozne smutny ze se ty itemy rollujou s velkou pravidelnosti uplne nahovno ;[ kdyby slo preenchantit aspon 2 sloty ;[[ ale nevim co s tim, kazdopadne vratit to uz nejde ;[