• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NJORL
    NJORL --- ---
    STU: Ma to smysl jen pokud mas dobrou partu na GR. To je ta co jsem popsal. Pokud hrajes solo nebo mas vetsinou partu solistu tak je cold lepsi:
    STU
    STU --- ---
    LADINEK: taky si rikam :) otázka je jestli to ma smysl na tech par hodin/dni ;)
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    NJORL: jeste nic, jen premejslym, ze prejdu z cold na fire kdyz ho tak vychvalujete :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    LADINEK: a cos na nem menil?
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    STO78: arcan barb ? to uz jsem vzdal... :D
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    mno me krome Ancient Hellrack nepadla snad zadna ancient 2h kuse. Mam jen tu demon masinu co mi dropla hned nejak na zacatku, ale zase ma fire dmg tak, ze bych zkusil ten fire build kdyz ho tak opevujete ? :D

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Baatezu-1232/hero/847826
    NJORL
    NJORL --- ---
    STO78: balcan caster jsem testoval, ale calamity mi prisla lepsi
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: dikes, no zkusim to...vcera jsem prave behalk s nakym WD co mel stit a pres milion a pul hp a presne tohle delal, ze zastunoval vsechno na jednom miste a ja to je prasil ze zadu...jakze se prosimte jmenuje presna ta must have zbran ?! :) abych to nahodou nesalvagnul :) jinak rozdil fire/cold...cold by jeste mela zpomalovat ne a prave v kombinaci zpomaleni-bane of trapped a Zei stone je ten dmg burst ne ?!
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    ONDRA_PATA: pozdravuj tam a zase nam prid rict ;)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tak jsem právě odjel 5 riftů a v 3 z nich jsem vymlatil mapu goblinů. super! jdu pokračovat
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: Etrayu je best in slot pro cold build v T6 ... to urcite ano. Ale T6 je momentalne o nicem a ta prava vyzva jsou GR. A v GR, ver tomu nebo ne, je Fire build best in slot. A pro Fire build potrebujes 2HXbo Ancient s max base DMG, 10% DMG, dex a reduced resource cost. :) Dlouho jsem delal GR s coldem a pak jsem zkusil fire a uz bych nesel zpet. Rozdil mezi fire a cold je v tom, ze fire centruje cluster dmg na jedno mist narozdil od cold, ktere se rozleti. Kdyz mas pak v parte nekoho, kdo dokaze mobky a elity pritahnout do chumlu, tak Fire cluster arrow, loeded for bear, je ultimatka. Kdyz mas v parte zDPS cruise co meta orby a dalsi pohodare na DPS, tak je jeste dobra alternativa Ancient calamity. Hlavne proto, ze zvysis vsem dmg o 20%. Takze skoro jakobys prdal jednoho hrace do hry.
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: jedu podle tohohle manualu a bow mam Etrayu v truhle ;[
    jinak diky za tipy, compas rose s amuletem jsou shit, to vim, levluju gemy bane of trapped a bane of powerfull, mam pripravenej unity i stone of jordan v truhle...bohuzel uplne blbe narolovany a jeste navic u enchanterky mi ne a ne narolovat socket, uz me to stalo docela dardu ;[ takze to prijde, amulet mam docela peknej, ale bez tech sutru to tam rvat zatim nejak nepotrebuju, ver nebo ne...t6 solo kostim i tak bez problemu...v podstate davam i t6 bountyes kdy kazdej jde nekam jinam celkem bez obtizi...ty staty jsem preroloval uz v noci, ale nejakej extra rozdil nepocituju...jinak s tema tlacitkama na mysi...vault, teleport, dashing strike...zkratka na vsech charech jsem zvyklej mit zdrhaci abilitu na pravym, pac se mi lip reaguje a utika, kdyz to mam na klavesnici nejak me to castejc vodpaluje na tech laserech v uzkejch chodbach atp. ;[ dotaz: proc je grandeur nahovno ? ta helma pisou ze je best of slot a bez nej nemam 6set bonus, kterej se zda bejt dost podstatnej...jo uz ctu znoiva...attack speed....njn je to hrozne smutny ze se ty itemy rollujou s velkou pravidelnosti uplne nahovno ;[ kdyby slo preenchantit aspon 2 sloty ;[[ ale nevim co s tim, kazdopadne vratit to uz nejde ;[
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NJORL: tak timhle zpusobem urcite
    NJORL
    NJORL --- ---
    Uplne idealni grupa je ted podle me support cruis, co meta globy, 2 fire DH, ktery neustale drtej cluster arrow a 1 barbar nebo palm expl monk. tahle parta da 35 rift do 5 ti minut s prehledem. spis rychleji a hlavne DH neumiraji. co znamena, ze si udrzi XP pooly. vcera jsem takhle dal za cca 2 hodiny hrani plvl 711 az 717.
    NJORL
    NJORL --- ---
    JULIAN: staci Ti jeden, co recyklujes stale dokola. :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    STO78: jo takhle, uz je mi to jasny. no ja nemam stash plny high lvl klicu takze jsem to hned nepochopil :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    STO78: myslsis tzv " recyklaci" klicu jo ? ja to nedelam ptz me nebavi prelognout.... :D a vazne se v tech speed GR vyplati nesbirat fialovy, tolik nedavej a s monkem a EP to boris tak rychle ze casove to nepostrehnes ;)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    STO78: s tema klicema.
    NJORL
    NJORL --- ---
    STO78: Je to fakt podobny. Ty mobky padaj strasne rychle.
    NJORL
    NJORL --- ---
    STO78: No vidis a neni to tak. Vcera jsme jeli nekolik 34rek bez sbirani a dal jsem za kazdou tri policka misto 2. Exp za zavreno je cca 10 procent toho co dostanes za moby v riftu. Takze nic. O shardy a legendy u moc nejde. 2.2 to prekope.

To druhy vim uz cca mesic. O fialkach jsem netusil.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    STO78: coze?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam