• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jinak jsem potkal zlatyho a modryho goba,padnul mi ten hu-ko-do :) dagger a nejakej ring plus novej set DH torso.za hodinku fajn.
    jinak mam pocit,ze DH je pomalejsi nez pred patchem nebo je to animaci,ale obcas ten cluster chvilku trva
    komp mam novej,vykon neni problem
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NYCKER: aha.ja jsem zkousel jen normal rifty a to mi pres 500 neslo,uz to chapu
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    chce nekdo klice do bety heroes of the storm ?
    JADE
    JADE --- ---
    no me uprimne mi trosku zas unika smysl tech prekopavek, ale jasny chapu, udrzet nas u toho co nejdyl a diky novejm kombinacim vytvorit prostor pro ruzny build/set variace a ne hrat jako ovce vsichni jeden overenej specc per class...ale zase nadruhou stranu se mi nechce zahodit vsechny nafarmeny sety a overeny buildy a zacinat vod zacatku, nehlede nato ze ty stary+novy se do ty posrany stashe uz fakt nevejdou a to jsem plnej i se zalozenyma "protejskama" k mejm charum, ktery vyuzivam jen jako banku...s Kadalou uz nechci nic mit ! kazdopadne rychlej prulet t6 barbar-lehkej nerf...wizna ve firebird 6ks/tal rasha 4 kusy docela boost, monk a dh mi prijdou stejny, crusadera jsem jeste nepustil...jinak zadnej novej kus nepadnul, zadnyho novyho goblina jsem nepotkal, zadnej potion ani gem nevidel :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    kdo to rikal stackovat shardy??
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STU: uz jedu! :)
    STU
    STU --- ---
    ONDRA_PATA: ale patch uz jede od jedenacti dopoledne... netes se zbytecne ;)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CUZMAN: uffff,tesil bych se zbytecne domu :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    ONDRA_PATA: od patche...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ted me tak napadlo,ze ani nevim,jestli ty novy sety budou od vydani patche nebo zatim pouze v sezone.
    vcera mi samozrejme padly novy gemy a mam takovej pocit,ze neni o co stat
    NJORL
    NJORL --- ---
    no ja si asi budu muset nechat zajit na 2.2 zatim chut. chytlo me Pillars of Eternity. Tak to chci prvne dohrat :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    No nevím zda jet monka a nebo doktora :(
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: jak stavel support monka a znicehonic pufff a nebyl matros :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    STO78: To vis.

1. support najde na kazde public hre partu
    2. support si 90% veci ukova
    3. supportu roste exp 2x rychleji.

Presto by me to ale nebavilo hrat ... a hraju DH :) Protoze ten to kraji.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STO78: pokud nejsou vylozene zmeny v DH,tak mam ready cold,fire i light gear
    a cold mi prijde lepsi nez fire,jelikoz to drzi v chillu/freezu
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    STO78: vždy vše začínám jako dps ale pak mě to vždy ňák přestane bavit a pak končím u supportu který si šperkuju
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STO78: ja to rad krajim :-D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    Poraďte co je asi tak nejlepší support? Spíš bych to ladil pro partu než na sólo, stejně bych sólo ani moc nehrál.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MEKKZ: mno ja chci jet dva buildy/sety jeden klasicky na solo, kterej asi budu zatim uprednostnovat, abych si casem mohl farmit aspon GR kolem 35 - 40 a k tomu support build na vyssi GR, kde bych plnil funkci plnohodnotnyho supporta. Je mi jasny, ze je to mega moc gearu a farmy, ale jak sem to dlouho nehral, tak me ta hra fakt bavi, tak verim, ze to casem dam do kupy a pujde to :-) s barbinou ted solo davam GR38 a abych se dostal vejs, tak uz jen cekam na unity a furnace, pripadne ted po patchi kdyz nasadim IK a poladim build, tak treba to pujde vys... nicmene me laka zacit expit novou postavu a pekne si farmit novy itemy + ladit non-season barbinu :-)

Kazdopadne EP mi prijde mega zabavny :-) vubec kdyz sem koukal na monky, tak je to super mobilni potvora a ten support build by mohl bejt fakt funny
    STU
    STU --- ---
    a peknej je ten patch vam povim... se tesim az budu mit cas povrtat se v buildu :) a to navysovani kapacity shardu je vyborny :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam