• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    MEDAN: dobra hudba :)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    tohle je to, co jsem vcera zacal hrat

Diablo 3 Demon Hunter New Nat set 2.2.0 PTR
    https://www.youtube.com/watch?v=3sLp5qI7Trk
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    NJORL: nevim no me to prijde takovy "nemastny, neslany" :D dyt se tam nic nedeje, jen tam neco rotuje jak kaca...me proste ten cluster prijde zabavnejsi a hlavne vizualne efektnejsi, proto to hraju :)
    Ale osobne taky sazim na ten multishot build...
    NJORL
    NJORL --- ---
    Ja bych ty T6 strasne rad behal ... hrozne me bavej. Klidne v tom strage buildu ... Ale museli by byt trochu vic rewarding :) v porovnani s tema 35+ riftama to proste nesedi. navic je ted strasnej problem najit partu na speed GR ... je to cely nejaky rozstreleny jak se zacal hledat novej model
    STU
    STU --- ---
    nebudete někdo o vikendu farmit?
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    ehm no... asi diablo hraju jinak nez ostatni :o)) nevim jak odpovedet na otazku co je na tom super? proste mi to prijde super, bavi me to. to je cely :o) po tom, co jsem nejakou dobu hral fire cluster arrow a marne se snazil na druhym DH dat dohromady lightning build, mi rain of vengeance build prijde osvezeni a neco novyho.
    NJORL
    NJORL --- ---
    NJORL: jako jestli myslis toto

Diablo 3 - Demon Hunter Natalya's Nonstop Strafe Build (RoS Patch 2.2.0)
    https://www.youtube.com/watch?v=ma7xXDjMoh4

tak je to sice super, ale ...

- pro GR nanic
    - T6 s cold Marauder buildem je rychlejsi, mohu ingame predvest
    - Vsechny ty nove buildy tak maximalne predvedou rychly pruchod T6tkou ...
    - T6 obecne je uz o nicem, protoze i buildy pred 2.2 to probihaly jako nuz maslem ... takze jestli se to ted trosicku zrychly, tak to nebude zas takove terno. nejvic casu se v T6 stejne momentalne stravi sbiranim veci na zemi
    - 35+ speedy jsou spise o dobre parte nez o dobrem buildu

Hra se ted musi usadit a musi se najit 1-2 nove dobre buildy pro kazdou postavu a speed farming se posune mozna z GR 35+ na GR 45+ ... osobne si myslim, ze vyhraje multishot build, ale necham se prekvapit. nic s Natalkou to rozhodne nebude.
    NJORL
    NJORL --- ---
    MEDAN: co je na nem super prosimte?
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    tak co hunteri, uz hrajete nejakej natalya build? je to super...
    NJORL
    NJORL --- ---
    DIOM: nejen mimino ...
    DIOM
    DIOM --- ---
    BARTOK: však já vím..ale pochopil jsem to tak, že MIMINO by to chtěl na full-automat, jako to bylo s lektvary třeba
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    Ten novej roland je vcelku dobrej, jen mě jebe, že je účinej na shluky mobů a né jak pičus je tam honit po jednom....

DIOM: nebereš automaticky všechno, klikneš na co bereš a autopick ti to sebere...
    DIOM
    DIOM --- ---
    MIMINO: autopickup bych právě nechtěl..zdaleka ne všechno sbírám..takhle je to naopak dobře vyřešený..lepší by už bylo jen mít možnost vlastního nastavení..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIMINO: tak ono to jak to vyresili je v pohode, kliknes 3x a mas vsechen matros v tomhle okruhu napickovanej... imho celkem dobra stredni cesta
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    za me patch 2.2. taky palec nahoru akorat jsem cekal autopickup do 20yardu na veskerej crafting material a gemy, to by me dost bodlo, obzvlast s mym wd kde mam pickup radius 30 :]
    STU
    STU --- ---
    jsem vyzkousel ten perma cota+berserk ww build a jako zabavny to je, prijde mi ze nema ucinost furious charge, ale bude gearem pravdepodobne... za me palec hore za ten patch :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: mam 10 free paragonu pro AS ale nevim jestli je mam DH dat
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jinak jsem potkal zlatyho a modryho goba,padnul mi ten hu-ko-do :) dagger a nejakej ring plus novej set DH torso.za hodinku fajn.
    jinak mam pocit,ze DH je pomalejsi nez pred patchem nebo je to animaci,ale obcas ten cluster chvilku trva
    komp mam novej,vykon neni problem
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NYCKER: aha.ja jsem zkousel jen normal rifty a to mi pres 500 neslo,uz to chapu
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    chce nekdo klice do bety heroes of the storm ?
    JADE
    JADE --- ---
    no me uprimne mi trosku zas unika smysl tech prekopavek, ale jasny chapu, udrzet nas u toho co nejdyl a diky novejm kombinacim vytvorit prostor pro ruzny build/set variace a ne hrat jako ovce vsichni jeden overenej specc per class...ale zase nadruhou stranu se mi nechce zahodit vsechny nafarmeny sety a overeny buildy a zacinat vod zacatku, nehlede nato ze ty stary+novy se do ty posrany stashe uz fakt nevejdou a to jsem plnej i se zalozenyma "protejskama" k mejm charum, ktery vyuzivam jen jako banku...s Kadalou uz nechci nic mit ! kazdopadne rychlej prulet t6 barbar-lehkej nerf...wizna ve firebird 6ks/tal rasha 4 kusy docela boost, monk a dh mi prijdou stejny, crusadera jsem jeste nepustil...jinak zadnej novej kus nepadnul, zadnyho novyho goblina jsem nepotkal, zadnej potion ani gem nevidel :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam