• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    ONDRA_PATA: jedine :) me to bez speaku ani nebavi..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BARTUC: kazdopadne dost tapu nad buildem... bavil me mega ten charge raekor build, gze to budu muset nejak vymyslet, abych mel i tenhle aspekt hrani, vidim to asi na kombinaci IK a raekor buildu, ale nevim na kolik to bude efektivni
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STU: uz vypadl :-) muzem klido zafarmit :-) nicmene mi prijde, ze stoji za prd, kdyz vidim nektery typky se kterejma sem hral jak to krajej, tak mi bylo smutno :-D
    STU
    STU --- ---
    BARTUC: hele nechce mi dat kalhoty... ale uz mi dala ty novy IKackovy :) a doufam ze mi ukazes toho tvyho barbara, kdyz ti vypadne ze sezony :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SUNBEAM: diky :-) budes ji hrat taky, nebo na to s panvou prdite?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    hrajete nekdo pres TeamSpeak?
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    BARTUC: 6 večer
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    kdyz jsem se pred 15 minutama rozhodoval,co budu dnes delat, diablo pro me nyla jasna volba.
    vozral jsem se vcera :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STU: hade, zase mi vsechno vyzeres a me da maximalne modrej crap :-D defka jedna zdechla :-D

btw v kolik zacina dneska sezona? nedostanu se na web
    STU
    STU --- ---
    tak za dnesni dopoledne - cca tri hodky hrani ctyri kousky wastes setu... resp sest, ramena a torzo dvakrat... kadala se pochlapila :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja jsem hlavne rad,kdyz si zahraju.rad vyzkousim novej build,ale to samy bych chtel 4 sloty na DH a hrat si jen tak vsechny sety.nebavi me jet tejden to samy,ikdyz mam myslim solidne postaveno.jsem takovej morecasual,ze si to chci hlavne uzit a postavit kazdej set s kazdym
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NYCKER: konecne zmena oproti klasice ala unity.... je to docela prdel davat GR kolem 50 bez unity :D nicmene 49 done ! :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    STO78: bohuzel. je to tak. ted jsem ze zoufalstvi hral chvili s Kockou. to taky moc nepomohlo ... jdu na PoE
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NYCKER: este ze mam docela peknej mara neck :) checkni :P

jinak hromadne, neuveritelne ale shodnem se ze nas to bavi a podstatny ze kazdyho jinak :D
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    MEDAN: dobra hudba :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WAR_TIN: hod do pošty kámoš mě stále lanari ;) díky
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    teda trochu podobne. ja to mam v cold
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    tohle je to, co jsem vcera zacal hrat

Diablo 3 Demon Hunter New Nat set 2.2.0 PTR
    https://www.youtube.com/watch?v=3sLp5qI7Trk
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    NJORL: nevim no me to prijde takovy "nemastny, neslany" :D dyt se tam nic nedeje, jen tam neco rotuje jak kaca...me proste ten cluster prijde zabavnejsi a hlavne vizualne efektnejsi, proto to hraju :)
    Ale osobne taky sazim na ten multishot build...
    NJORL
    NJORL --- ---
    Ja bych ty T6 strasne rad behal ... hrozne me bavej. Klidne v tom strage buildu ... Ale museli by byt trochu vic rewarding :) v porovnani s tema 35+ riftama to proste nesedi. navic je ted strasnej problem najit partu na speed GR ... je to cely nejaky rozstreleny jak se zacal hledat novej model
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam