• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STU: to me prave laka, ale nevim jak to nakombit... nemam cas na nejakej theory craft, tak pockam co se osvedci a vyzkousim to :-)
    STU
    STU --- ---
    BARTUC: jednoho barba mam ciste reakor, druhyho jsem mel reakor/ik, ted nez mi napada ten novej set, jedu si ik/earth a busim do toho ww :D fakt strasna psina. nejvic me bavi ze perma berserk je s 2.2 zpatky :)
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    ONDRA_PATA: jedine :) me to bez speaku ani nebavi..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BARTUC: kazdopadne dost tapu nad buildem... bavil me mega ten charge raekor build, gze to budu muset nejak vymyslet, abych mel i tenhle aspekt hrani, vidim to asi na kombinaci IK a raekor buildu, ale nevim na kolik to bude efektivni
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STU: uz vypadl :-) muzem klido zafarmit :-) nicmene mi prijde, ze stoji za prd, kdyz vidim nektery typky se kterejma sem hral jak to krajej, tak mi bylo smutno :-D
    STU
    STU --- ---
    BARTUC: hele nechce mi dat kalhoty... ale uz mi dala ty novy IKackovy :) a doufam ze mi ukazes toho tvyho barbara, kdyz ti vypadne ze sezony :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SUNBEAM: diky :-) budes ji hrat taky, nebo na to s panvou prdite?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    hrajete nekdo pres TeamSpeak?
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    BARTUC: 6 večer
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    kdyz jsem se pred 15 minutama rozhodoval,co budu dnes delat, diablo pro me nyla jasna volba.
    vozral jsem se vcera :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STU: hade, zase mi vsechno vyzeres a me da maximalne modrej crap :-D defka jedna zdechla :-D

btw v kolik zacina dneska sezona? nedostanu se na web
    STU
    STU --- ---
    tak za dnesni dopoledne - cca tri hodky hrani ctyri kousky wastes setu... resp sest, ramena a torzo dvakrat... kadala se pochlapila :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja jsem hlavne rad,kdyz si zahraju.rad vyzkousim novej build,ale to samy bych chtel 4 sloty na DH a hrat si jen tak vsechny sety.nebavi me jet tejden to samy,ikdyz mam myslim solidne postaveno.jsem takovej morecasual,ze si to chci hlavne uzit a postavit kazdej set s kazdym
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NYCKER: konecne zmena oproti klasice ala unity.... je to docela prdel davat GR kolem 50 bez unity :D nicmene 49 done ! :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    STO78: bohuzel. je to tak. ted jsem ze zoufalstvi hral chvili s Kockou. to taky moc nepomohlo ... jdu na PoE
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NYCKER: este ze mam docela peknej mara neck :) checkni :P

jinak hromadne, neuveritelne ale shodnem se ze nas to bavi a podstatny ze kazdyho jinak :D
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    MEDAN: dobra hudba :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WAR_TIN: hod do pošty kámoš mě stále lanari ;) díky
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    teda trochu podobne. ja to mam v cold
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    tohle je to, co jsem vcera zacal hrat