• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    WRATA
    WRATA --- ---
    BARTUC: A jak to tam funguje po tom co zabijes bosse? Prijde normalne urshi a da ti moznost upgradnout gemy/sutry nebo od ni dostanes ten o jedna vyssi GR kamen a nic vic?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WRATA: manipulace s GR... jedes gr 1 tak, abys zabil bose a konci casu a mezi tim farmis treba bounty nebo tak, padne ti gr 2 a zase zabijes guardiana na konci casu (resp je to tusim 4 min do konce a niz) mno a takhle z jednoho trial sutru vytriskas treba 30 GR coz znamena na jeden trial mas mrte legend/gemu/shardu
    WRATA
    WRATA --- ---
    Simvas muzete mi vysvetlit proc vsichni chodej GR 1? Ja mel za to ze cilem je chodis GR co nevyssi
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STO78: ten chakram build chci zkusit,ale pak to vidim na vetsi cdr kvuli ss na blizko.on to nekdo brzo vykouma :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STO78: dik.to ale znamena,ze kazdej luk s +12 disc by se hodil,dokud nebude (nikdy) idealni krider?
    takze idealne disc na vsem co jde.uz je mi to jasnejsi
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ONDRA_PATA: protoze set zvysuje multishot damaz za kazdou disciplinu co mas, o 15% tusim.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    chtěl bych se zeptat ohledně toho Krideru s discipline. proč?
    nenašel jsem o tom v práci nic.
    stačí mít těch 12 na krideru nebo musim mít celkově na gearu + z paragonů určitej součet?
    a hádám, že už neni momentálně AS tak nevhodnej atribut, protože mi to rychleji generuje hatred?
    dík
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    HOUMI: tak se smrti se pocita .. je to ale o to vetsi zabava .. vsak tu postavu na gr mas za 20 hodin, kdyz prezijes 40, uz mas zalozni gear a vylevlena je skoro hned ..
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    je horrify control-imparing effect?
    STU
    STU --- ---
    STO78: moc pekny, gratuluju, ja muzu honit maximalne cisla :D takovou peknou grupu v zivote nenajdu

BARTUC
    BARTUC --- ---
    NYCKER: mno mohlo by to byt lepsi kdybych dropnul leoric crown, ale zatim ne a ne padnout :-)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    FORTRESS: jo sem zapomnel napsat, blizz v bluepostu napsal ze S3 bude minimalne 4 mesice ! 2 byly hrozne malo , 6 hrozne moc , tahle bude tak 4 - 4,5 coz je podle me uplne ideal :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    STO78: neasi taky syslim vsechno mozny :D proto mam na nonS docela trololo gearnutyho ancient dash monka a furt v top250 :)
    NYRLEM: me s tim hc stves :D ja bych proste umrel jak se znam :D co sem "konecne" vyxpil tak radsi nehraju at si rikam ze to mam vylvlovany :D
    LADINEK: blesky jsou svinstvo pro vsechny :) jen DH vadi jail xD
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NYRLEM: mno ja tim ze se s monkem teprve ucim, tak sem to solo ani nezkousel a hlavne aktualne ho mam ladenyho do party, kdy mam 260tis dmg a 15k tough :-) postupne skladam set na rush a uvidime co z toho vyleze, ale bude to trvat, protoze kadila mi zatim nic moc nechce dat :-) ale mam radost, protoze mi padly spirit guardy s docela peknym rollem a vcera celkem pekne rollnutej focus s nativni dirkou :-)
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Ja potrebuju najit ten amulet "proti bleskum" :) zjistuju, ze muj WD dostava nejvetsi kotel prave od blesku a to je ted asi muj nejvetsi problem.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STO78: strasnej voser :D ale nemuzem chtit vsechno hned :)
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    BARTUC: ja jsem cvicne dal za 6 minut gr 33 a v parte za 4 minuty 36 .. ale chce to este ancient weaponu a nalevlit gemy .. na hc samo
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: *od patku
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STO78: musim se kouknout,mozna jsem ho dal kamosovi,jestli mi ho stihne vratit.

jako GR50+ jsem jeste nejel a solo nad 40 me uz moc nebavi,dost prebiham z postav a snazim se si postavit neco power/fun
    navic ted potrebuju mooooooc matrose,protoze jsem od pahnu postavil Natalii, Dashing monka, solo Cruse no a vcera jsem se rozhodl pohnout s tim WD
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STO78: kdybych to jeste vcera nez jsi prisel vedel,tak jsem ten krider (sice neancient) s disciplinou nerozbijel :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ja hral v patek vecer a v nedeli odpoledne a dal jsem akorat paragon asi 50 a GR 20 solo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam