• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jak moc dulezitej je primar stat? jde mi o prsteny,aby byly univerzal i pro ostatni.drop s chd,chc a primar.misto toho socket.ale co kdyz budu mit takhle 2x ring i amulet? dmg bude hezka,ale nebude tech cca 1500 primaru chybet aby se tohle nevyplatilo?
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    KALTY: jedte co vas bavi, vsechno je hratelny ..
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    Tak GR 46 season solo wizna. Este potunit a mozno sa na chvilu dostanem aj do ranku. :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    DIOM: takže monk + crus?
    No jo, ale samotného mě to nebude bavit B-)
    DIOM
    DIOM --- ---
    KALTY: já bych ti poradil hrát HC sám, protože si můžeš v nouzi zapauzovat hru a případně to vypnout, ale to si s kámošem moc nezahraješ. :) ..jinak monk je imo na HC ideální a na ranged bych se vykašlal a vzal buď cruse nebo barbara
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KALTY: aha. no tady nějací HC hráči jsou, poradí, já moc ne ;)
    KALTY
    KALTY --- ---
    ONDRA_PATA: No Ondro, to sice budu, ale já bych potřeboval nějaké obecné rady. Vše co jsem našel jsou starší, neaktualizované.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KALTY: já bych hledal na diablofans tak jako všechny buildy
    KALTY
    KALTY --- ---
    Chtěl bych zkusit s kámošem HC season. Nikdy jsme HC nehráli. Jsou někde nějaké aktuální stránky s HC guidy?
    Jaké jsou dobré dua? Monk + ranged? Co Crusader?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NAVARA: ja naposledy v carmageddonu. přes přechod i kus silnice
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NAVARA: twe , ted nedavno jsem prave poustel pani s prckem :) ten den se to sralo :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HOUMI: a co karma - kdys naposledy pomohl starence pres prechod, hm?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    na druhou stranu za dve hodiny barban na gr45 a to nemam matros na lepsi rolly.boulder padnul krasnej ancientovej hned po 40s od zapnuti z vazy v bounties
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: nejvetsi bug je ovsem RNG, chci dragon.... takze tipuju ze mi padne ke konci sezony, zatimco lidem co hrajou poprvy monka, maj nahrano 20h , tak ho maj uz anc a 3x.... :D

a ano brecim, osvedcilo se mi , cim vic brecim, tim vetsi sance ze to padne xD
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOUMI: jako bugu tam par je no,asi nejvetsi je kadala :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: jo taky se nam nejak bugoval... umrel tak rychle pres EP ze ani nvm ze to byl rift 40+ :D
    HOUMI: sel jsem se uklidnit do karet... samy vyhry a pak prohra o fous kvuli RNG---> jdu na brko twe :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    vcera jsme sejmuli toho krysiho bosse a on po nas mrtvej jeste skakal :) kamos se nemohl ani portnout z toho kruhu,ale vytriskat z neho uz bohuzel nic neslo
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    se mi hodne dlouho nestalo abych to ragequitnul alt+f4 :))) stacilo jenom zkouset se dostat na ranked bez dragona a chytit vyj.... moby v kazdym patre + nereagujici klavesnice ..... tada celej naskok po 10smrtich v pryc takze enrage a quit :D jdu si koupit GTA ....
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    talrasha + convention je nemalá prasárna :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    UNCLE_JIMBO: Máš pravdu, zkusím to. Hlavně to pozicování těch fetišů je hroznej cocksuck. Občas se zaběhnou, střílej jakoby do hvězdice a úplný peklo je třeba ten cellar z třetího aktu nebo waller monstra.

Jinak známej čech ze -ZE- (první sezonu top1 světově) dostal od Blizzardu odměnu za abusování shard goblina. Account reset. :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam