• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    WRATA
    WRATA --- ---
    JULIAN: Jo funguovalo, dik ;)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    WRATA: imho staci si tam skocit v adventure modu
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    WRATA: jen zabít malthaela
    WRATA
    WRATA --- ---
    Na Reaper's Wraps plany je porad potreba projit celej pribeh nebo mi staci si od nekoho otevrit Malthaela?
    ENDER
    ENDER --- ---
    KALTY: jedu monka, jednu aktualni ti muzu doporucit, na lvl 46 urcite nechod delat powerleveling na 70 (ani na normal), jinak se to da protahnout pekne...

jinak levelil jsem od zacatku do konce na hc, chodil jsem asi 5 misi, ktery davaji nejrychleji xp a mel jsem to asi na 6 hodin..

pak jsem postavil total nub ultra hp regen/rezist/bublina build a sel jsem na torment 6 do publicu sbirat epaxy (ale az tak na paragon 70 nez jsem se trosku rozkoukal)
    KALTY
    KALTY --- ---
    NYRLEM: nakonec to vidím na WD. Nevím, jestli by mě crusader bavil.
    WD vypadá celkem silně ;-)
    Je tu někdo, kdo hraje HC season, kdybych potřeboval poradit? :-)
    Díky
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    FORTRESS: Pravé že zrovna u necku se primary stat vynechává na úkor elementu zpravidla.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Doženeš ancient věcma. I když u necku může bejt i 1000 int, to už bych nevyměnil za většinou +20 element.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jak moc dulezitej je primar stat? jde mi o prsteny,aby byly univerzal i pro ostatni.drop s chd,chc a primar.misto toho socket.ale co kdyz budu mit takhle 2x ring i amulet? dmg bude hezka,ale nebude tech cca 1500 primaru chybet aby se tohle nevyplatilo?
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    KALTY: jedte co vas bavi, vsechno je hratelny ..
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    Tak GR 46 season solo wizna. Este potunit a mozno sa na chvilu dostanem aj do ranku. :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    DIOM: takže monk + crus?
    No jo, ale samotného mě to nebude bavit B-)
    DIOM
    DIOM --- ---
    KALTY: já bych ti poradil hrát HC sám, protože si můžeš v nouzi zapauzovat hru a případně to vypnout, ale to si s kámošem moc nezahraješ. :) ..jinak monk je imo na HC ideální a na ranged bych se vykašlal a vzal buď cruse nebo barbara
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KALTY: aha. no tady nějací HC hráči jsou, poradí, já moc ne ;)
    KALTY
    KALTY --- ---
    ONDRA_PATA: No Ondro, to sice budu, ale já bych potřeboval nějaké obecné rady. Vše co jsem našel jsou starší, neaktualizované.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KALTY: já bych hledal na diablofans tak jako všechny buildy
    KALTY
    KALTY --- ---
    Chtěl bych zkusit s kámošem HC season. Nikdy jsme HC nehráli. Jsou někde nějaké aktuální stránky s HC guidy?
    Jaké jsou dobré dua? Monk + ranged? Co Crusader?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NAVARA: ja naposledy v carmageddonu. přes přechod i kus silnice
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NAVARA: twe , ted nedavno jsem prave poustel pani s prckem :) ten den se to sralo :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HOUMI: a co karma - kdys naposledy pomohl starence pres prechod, hm?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    na druhou stranu za dve hodiny barban na gr45 a to nemam matros na lepsi rolly.boulder padnul krasnej ancientovej hned po 40s od zapnuti z vazy v bounties
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam