• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    WRATA
    WRATA --- ---
    STU: Tak rifty jsou jina vec zejo. Ale teda behat 50tky na pubu je docela o hubu ;)
    STU
    STU --- ---
    WRATA: co mate porad s tim t6? konkretne STO78 beha nejradeji grifty 50+ a problém s tim skutecne nemá jak jsem mel sanci se včera presvedcit. priznam se ze když jsem tam natáhnul dve elity, bylo to uz o usta ;)
    WRATA
    WRATA --- ---
    STO78: Tak je to aktualne FOTM a treba ja hraju barbinu protoze se Spin2Win da zase hrat. Nelibi se ti to? Muzes leavnou. Wizna to dela 100x hur. A jestlize te bilej mob na t6 da na ranu tak bych doporucil snizit obtiznost. Mam naprosto shitnej gear a v t6 riftu jsem schopnej utankovat tri packy elit nehlede na to co maji za affixy a nemam ani Paragan 200
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NYCKER: hehe to jsem zvedavej :) ja sem hlavne rad, ze aspon nekdo hraje i rano a muzu s nekym zahrat, podstatny je ze jsme oba spokojeny nakonec ;-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOUMI: jj asi to tak udelam :-) jen ted potrebuju dropnout gift :-D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: fu :D me daroval Nycker jeden obyc aspon :) ... jinak paklize mas moznost volit mezi %dmg a loh, tak ber loh... nikdy jinde na gearu pro nej neni misto ;) a na wepne je potreba uz jen z principu playstylu ( drzet fist a mackat DS )
    ENDER
    ENDER --- ---
    ja zacal pred tejdnem hrat asi po 2 letech, v minulosti jsem se zarekl ze bych nikdy hc nehral, ale pak sem zjistil ze vsichni kamosi hrajou hc, tak nebyla jina sance... hra je uplne jina, na softcore jedes jenom dmg, obcas umres no a co... tady je neuveritelnej adrenalin potencial a kdyz by mela sepnout pasivka u monka (jeste se mi to do para 200 nestalo, ale parkrat bylo na male), najednou vyleti puls na 150, srdce v kalhotach a tak, hra ma uplne jinej rozmer....

jinak skladuju v truhlach vsechen gear co ma aspon nejakou uroven a tusim ze to jednou prijde.. jinak vylevelovani postavy je otazka mene nez hodiny, takze to nejak pripadne dam, aspon si zkusim jinej char..
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Tak když je zkušenej a nabouchanej HC klan (v ČR ty lidi vidim občas na diablofanscz) co svoje lidi boostne tak tam asi moc velkej rozdíl od SC nebude, akorát se chodí nižší rifty. Chodit to ale v míň lidech as ještě jiný classy s občasnejma tríčkama blizzardích serverů nebo svojeho poskytovatele a narazit na jailer,thunderstorm, frozen tak to asi gg.

Víry od barbara jsou nahovno hlavně u sand shapera :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    v klubu Path of Exile to ted prejmenovali na tvrda a ochabla liga. kdosi si tam stezoval ze jim nerozumi o cem se bavej. :)
    JADE
    JADE --- ---
    YASHAMARU: jo chapu ze je to pro adrenalinovy bezce, jen si proste nedokazu predstavit to, ze neumru...protoze at chces nebo ne, vzdycky se mi podari nekde zhebnout :)
    BARTUC: tak jako, jak rikam...na progress griftu mam gearnuty vsechny, cekat na top gear u jedny postavy je total vomrd...viz muj DH ci wizz, kde te proste brzdi jeden item a bez toho se nehnes a ne a ne padnout, ale jak zde jiz bylo receny progressovat grifty, jen pro vic zlatejch a gem level, asi neni moje parketa...nicmene jo vcera jsem si dal 45 na random a slo to jak nic...pak jsem joinul jinou partu a 37 byl problem co ti zkurvi vecer...je to takovy vo nicem mi prijde a hodne, hodne vo lidech s kterejma hrajes...nicmene pokud jsem casual a nechci se ani s nikym moc vykecavat prijde mi nakej clan jako zbytecnost...
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    JADE: jelikoz ti zustanou para levely, tak neprijdes uplne o celej progress. navic co ti zustane v truhle ti zustane i kdyz umres. takze kdyz mas inteligentni system a nenicis stary veci, tak i kdyz umres tak si z bedny obliknes skoro stejne silnou postavu, ale -1 upgrade u vseho. vyexpit to taky netrva dlouho a kamosi te vybouchaji na 70 behem par riftu.

takze smrt neni zas takova tragedie. oproti pussycore jinak premyslis nad gearem a skillama. vic davas pozor a ta hra ma takovej jinej feeling. masochismus to je pokud mas treba nestaly pripojeni. kazdyho bavi neco jinyho, soft, hard, sezony vse je OK in my book :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tak jsem rad,ze jsem mel vsechny sety do patche nasbirany :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    JADE: to si musis proste zkusit a zazit to.. ty pocity, ktery prinasi procnutej fatal damage skill jsou neprenositelny.. no a bud te to bavi nebo ne, jsem daleko od nacistu, ktery se tady vyskytujou a zakazujou ostatnim treba hrani barbara..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: tes se :-) ale bacha, je to hodne jiny nez jakejkoliv jinej gameplay s monkem :-) ale je to fakt prca
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    ONDRA_PATA: sety su prekopane
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    a ja se chci zeptat na ten raiment set.musim ho sbirat znovu nebo ja u ostatnich jsou jen prekopany bonusy a co uz mam na monkovi je to spravny? jsem v praci,jestli se mam tesit domu :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JADE: hele a neni rozumnejsi si gearnout poradne jednu postavu a s tou nasledne progressovat Grifty, delat speed runy a tak? Je fakt, ze kazdyho bavi neco jinyho, ale ja na kazdou sezonu planuju jednu postavu a tu budu min/maxovat, abych se dostal co nejdal, navic pro me nejvetsi tahak vsech her je hrani v parte a tady jsem mel obrovsky stesti na to, ze sem narazil na ID Schuna a na muj klan, kde sou vetsinou fotrici a maminy od rodin, gze fakt pohodovy hrani, zadnej stres a neskutecne si to uzivam.
    JADE
    JADE --- ---
    ja mam dotaz tady na vas hardcorare...kuci neni to tak trosku masochysmus ? to jako fakt jedna smrt a cau ? to musi bejt prece total pakarna a vsechno musite pizlat 3 hodiny ? nehlede na GR, tam bych asi ze strachu ani nelez...nakej ten reflect, beam pod nohy a cau, levlis, gearujes znova ?
    ja osobne se teda potkavam s nazorem od lidi co maj paragon treba 400 a uz rikaj, ze nemaj co delat, ze nevi atd. rozhodl jsem se nagearovat vsechny classy do vsech dostupnejch hratelnejch setu a mam teda podle me co delat do nejmene paragonu 1000...ikdyz je fakt, ze mi to prijde ted dost monotonni...t6 rifty mi prijdou dost "zkraceny a vorezany" nekdy to proste hodi jeden, dva levely a konec...blood goblina jsem nepotkal ani nepamatuju...GR zase jdu, shardy pekny, goldy/xp taky, ale stava se ze treba loot je jen jedna zelenka a to treba jdu s DH kde farmim posledni kus novyho setu (legy) a padaj mi treba boty na barbara atp. ale to uz vem cert...nicmene na barbara treba mi padly od zacatku patche jen 2 kusy novyho setu a stale chybi kalhoty na immortal kinga...pak me ceka komplet WD, kterej je chudacek naprosto zanedbanej :P a myslim ze mam tak na 2 mesice o zabavu postarano....bmw jak jsem whinoval na gifty, tak uz mam 4 v batohu, ale nechce se mi je pouzit na sracky, pac pak vim ze mi hned padne nakej ancient a budu bez giftu :P
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JULIAN: mno zatim asi hodim LoH a pak pokud ho buud schopnej nahnat jinde, tak to rerollnu, on i tak ma to velky dps cislo pres 4110 (coz je ale ovlivneny +7% AS), ale i tak to bude o dost lepsi nez co mam ted :-)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    JULIAN: Ako neviem, LoH sa da nahnat aj inde imo, ale base weapon dmg nenazenies nikde inde ako na zbrani.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam