• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    DIOM
    DIOM --- ---
    CUBULA: výjezdní zasedání..občas se to povede no :)
    CUBULA
    CUBULA --- ---
    je normalni, ze sem narazil na 16 goblinu najednou? to poradaj sjezdy nebo co? :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    musim rict, ze jak uz jsem premonkovanej, tak navrat k WW barbovi si dosti uzivam :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    BARTUC: Cau!
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    K3BAB: RIP! mno ja bych hc nehral... vcera me oneshotla krava, kterou sem ani na obrazovce nevidel a najedou ke me prilitla a cau..
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NAVARA: ten goblin me dostal :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    K3BAB: hezky dobre, to ten cruss dava takovy prdy? :-)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    K3BAB: (barbar) me funguje lip focus+restraint udelam s tim vyssi GR nez s grandeurem a jednim set bonusem navic - mozna je to tim, ze ten grandeur je shit, nevim..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: god monk biatch :-DDD
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: jako sice neni ancient,ale celkem peknej roll.ja vlastne taky jeste nevim jak ho vyuziju :D
    STU
    STU --- ---
    Diablo III Character Planner
    http://www.d3planner.com/
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ted mi dal kamos in-geom.prej co je to za sracku :)
    STU
    STU --- ---
    ONDRA_PATA: If you want to go really advanced, here's the whirlwind breakpoints : http://i.imgur.com/3BmaOqd.png

What this means is , to give a random example. Having 2.25 Attacks per second is exactly the same for whirlwind as having 2.40 attacks per second, as they're in the same breakpoint range. At those points you can either drop some attack speed without losing aything, or get some more to hit the next breakpoint.

The reason why the breakpoint thing is hard to balance for this build is because of pain enhancer, what some people like to do is to balance the breakpoints around havingg one stack of pain enhancer, so they're balanced for the rift guardian.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ONDRA_PATA: hele mozna nejaky bug s tim kdyz to mas v truhle, ale ja v pohode behal 40 rift s 42 klicem
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JULIAN: protoze se mi behem dvou dnu 3x stalo,ze kamos otevrel grift a me se to ani nezeptalo a pak me to nepustilo.a to mam v truhle 30-49 a on oteviral nejakou 26
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ONDRA_PATA: jde, proc by neslo?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    to uz jako nejde platit vyssim gr klicem?
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: Ze mnoho lidi ma zivot. :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STU: a pro ty hloupejs,o cem to vypovida? ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam