• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    JADE: ZDPS je pojem, který jsem si musel najít a i po zjištění, co ten akronym znamená, nejsem moudřejší :o)

MEMORY: Díky, toho klidně rádi využijeme. Ale zase nemá moc cenu, abychom tě brzdili. Pro pořádek jsem se přidal tady na nástěnku a večer si tě přidám, i když dneska dorazím docela pozdě.

STO78: Rozhodně je to oboustranný problém. Takoví jako ty mě ve hře nechtějí a já s nimi vlastně taky být nechci, leda by to byli tři takoví a prostě mě chtěli protáhnout, protože já budu ve hře s nimi k ničemu. Ten matchmaking je špatný pro obě strany.
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    ETHAN: klidne napiste ingame a muzu vas vzit s sebou... ted hraju spis WD nez sorcku, takze co se mi nebude hodit, muzu dat. esenci mam asi 800, takze to nepotrebuju palit
    JADE
    JADE --- ---
    BARTUC: no ja to chapu...je fakt ze me na dps WD taky hrozne dlouho nechtela padnout zadna zbran, pak konecne prisla ancient DoD a vod ty doby pada furt, jak uz tu nekdo rikal...ale to je snad jedinej char, kde mam normalni zbran...pak proste potrebujes Kukri na zdps a hovno, hovno hovno...v zivote jsem tu zbran nevidel na vlastnim monitoru ;[ nic nema cenu whinovat, pro me je to odreagovacka na zimu misto chlastu, v lete mi to nejak zily netrha :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    BARTUC: Tohle je zajímavá informace. Sám jsem zkusil hrát v partě, ale často to probíhá tak, že vlezu do hry a když vidí můj paragon level (350) nebo se dozví, že ještě nemám připravený kámen do grifty X (kde X > 40), tak mě s sebou nechtějí. Přitom když lezu do hry, kde chci grifty, tak logicky tam jdu s trialovým kamenem a co si jako parta otevřeme, to budeme všichni mít. Což tedy naštěstí většinou funguje, ale přesto se stává, že se všem těm 700+ paragonům nelíbí, že mám tak málo. Žena na cizí lidi s takovými moresy nemá náladu, takže v zásadě hraje solo nebo se mnou. Paragon má asi 360, tedy vyšší než já.

MEMORY: Jo, DoD dýka a Carnevil jsou ty itemy, co prý nutně potřebuje :o) Kdybych mohl, utrácel bych u Kadaly pro ní, ale bohužel tam jsou věci hned account bound.

Shrnuto a podtrženo nám chybí nějací přátelé, kteří by hráli s námi a víc času stráveného grindem.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JADE: vcera sem koukal na stream typka z ZE a tam jim na zemi lezelo tak 6 kridderu :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jak jsem tu uz nekde psal, tak hlavni fun faktor tyhle hry je o pohodovym hrani s dalsima lidma... to je vec, ktera me na tom bavi nejvic a ktera me u toho drzi... imho clovek, kterej se dostane na paragon 500 a vys solo je totalni masochista :-D
    JADE
    JADE --- ---
    STO78: njn skoda se rozcilovat...ja si jen vzpomenu na pribeh kdy mi ho na zem z milosti hodil nakej fakt op uber DH co jich mel urcite v ancient variacich nejmene deset...a stacila opravdu pikonanovterina a sebral mi vysneny Krider barb para 150 a zdrhnul ze hry...a ano taky jsme ho boostovali jak dementi asi hodinu v kuse ! :P vsadim se ho nakonec rozebral u kovare :S
    JADE
    JADE --- ---
    jo zkratka je to zkurvene zacyklena estrada o nepadani cehokoliv co clovek potrebuje a tak je to dokola...casem fakt dost nudna zalezitost ;S
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    me na WD 14 dni padala DoD dyka... ted co ji mam tak jen vcera padala dvakrat.
    navic konecne vcera po nevim jake dobe Kurki. sice ne ancient, ale stejne s dobrym rollem... ale pruser je, ze zase nepadaj krychle :(
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ETHAN: jde o to jak efektinve hrajes... ja treba do para 600 hral vyhradne ve dvou nebo ve full parte a farmili sme neskutecnou rychlosti... vsechno je to o efektivite hrani a samozrejme o casu kterej nad tim stravis... cim vic casu tomu venujes, tim vetsi mas sanci, ze ti dana vec napada, nicmene jsou itemy, ktery sou neskutecne rare a je velice tezky je sehnat...

mno a nebo musis bejt luckerska pica co si zalozi postavu a na para 50 ma full anc gear :-D

kazdopadne jakej mate paragon? jak moc hrajete?
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Jak vás tady tak čtu, tak by mě zajímalo, jak to vlastně děláte. Měl jsem kliku a na shield bash build jsem měl téměř všechno v bance, tak jsem ho o víkendu zkusil a je to nesrovnatelné s tím, co jsem dělal předtím. T6 s potížemi, grifty tak 25 versus T6 s prstem v uchu a grifty tak do 38 s málo umíráním nebo úplně bez.

Žena hraje WD a chtěla se taky tak nějak pěkně zlepšit, ale pro její ideální build je třeba jakási helma a zbraň a ani po skoro týdnu hraní každý večer nemá ani jedno a to ani v nějaké špatně rollnuté variantě, kterou by nosila jen kvůli legendární vlastnosti. Vy to tady ale popisujete, jako by bylo snadné dropnout cokoliv na přání a vlastně člověk musí plakat už jen když to není perfektně rollnutá ancient věc. Je v tom nějaký trik (jakože třeba v season padají legendárky častěji a všichni jedete season, případně jedete v partě 4 stejných postav a jednoho vybavujete dropy všech zúčastněných), nebo prostě jen hrajete tak moc a tak často, že co je pro vás večer plný dropů, já vidím tak za týden?
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    ONDRA_PATA: nemyslim si, ze ten exp bonus je celkom slusny, kedze sa tu bavime o desiatkach miliard exp. na dalsi paragon. ja mam teraz v stashi 5 miliard goldu za celu season, co by mi momentalne nevydalo ani na 1/3 paragonu :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    SCHUNA: jako jo,rychlej farm build si taky poskladam,ale vylucuje se to s tim co od toho vyzaduju a tedy gold on hit a expy za goldy.
    neni to doladeny,ale za minutu jsem schopnej mit 5m goldu = 5m expu,coz je jako bonus k dulezitejsimu sbirani uplne vseho na zemi celkem slusny.
    kdyby se mi tam tak povedlo jeste dostat ten goldskin a born set...
    asi zkusim misto offhandu nejakou 2h zbran a ten born tam nejak dostat na ukor aughildu
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hele co se lucku na drop tyce, tak se podivejte na her k3bab :-) chcipne na hc, zalozi si dh na sc a zahy po dovrseni lvlu 70 mu padne anc kridder se super rollem, pak mu napada temer komplet anc nataly set a tak :-) proste hovado co vam budu povidat :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: jeste mi chybi ten offhand,ale nejak viz nastenka hero Princess
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jinak se snazim poskladat farmici wiznu.
    chci to jet na electrocute - forked lightning se storm armorem a asi thunderfury (nevim jinou 1h light zbran lepsi). goldwrap a goldovej hem s bracerama na exp za goldy. offhand na electrocute. simplicity gem na electrocute,roll kde to pujde.akorat jsem dement zjistil,ze wizna nema generator,takze ty kalhoty na %dmg primar skilu nefungujou :D
    ten electrocute prave kvuli rozbijeni vsech sudu,parezu,kostenejch hromadek atd plus idealne aby to bylo dost silny a nemusel resit arcane power.

musim jeste zkouset co bude ideal a aby to proste poradne litalo.
    nekdo mejaky tipy?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STO78: jj to je fakt.
    moje vyhoda je,ze hraju nejcasteji jen s kamosem a tak si na zem hazime i ancientky nez abychom si je syslili do budoucna,jestli se nahodou nebudou nekdy hodit.
    takhle mi daroval 2x consumable a ja mu je o vikendu vratil,protoze mi padly 4 za hodinu :)
    nerikam,ze me parta nebavi,ale my si takhle sbirame matros,wardeny,bounty a ubery a nakonec si zkusime par GR,kam nas ten den/drop/roll posunul ve spolupraci.
    nejcasteji jedem WD s crusem a me to takhle ve dvou asi vic vyhovuje,na pohodu..
    obcas zmeni char,neco mu vysvetlim,neco mu slozime...obcas to zapne kamoska,tak zas nekoho ucim... :D ja na partu vlastne ani nemam cas :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ENDER: jop :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    ONDRA_PATA: me všechny flying dragony padly v normál riftech.. a to jich bylo už asi 6... :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: anc krider samozrejme,ikdyz ten byl vlastne darovanej od kamose,kterej nevedel k cemu je :D ale taky Nrift...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam