• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Jednou jsem jel 35tky s lidma ze -ZE- a bylo to jak chodit do práce. Fajn kluci ale nebavilo mě to.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    STO78: je to dost zajimavy no :) moc se mi libi average 13h denne :D nebo tech 20h denne jako gabynator twe :D
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    BARTUC: jj, presne tak to vidim taky :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ETHAN: ja to treba mam tak, ze kadzou sezonu se soustredim na jeden char a ten se snazim pimpnout s tim, ze potom po skonceni sezony ho mam normalne nonseason a hraju ho dal... takhle postupne chci mit vetsinu charu... postupem casu ale bude vyznam sezony cim dal tim mensi... tuhle sezonu sem rozjel primarne monka a udelal na nem cca 650 paragon lvlu a k tomu sem si rozjel DH pac me do toho trosku natlacil id schuna (ale sem za to rad, natalka me bavi) a barbinu, abych zase trosku pimpnul nonseason... Navic ja solo nehraju temer vubec a lidi se kterejma hraju enjvic vsichni smazi season, gze sem se prizpusobil a nevadi mi to... monka mam ted v takovym stavu, ze uz tam jsou jen relativne maly moznosti na zlepseni gearu a tim padem ten posun je dost pomalej, gze me bavi zacinat novou postavu a peken ji vybavovat znovu, libi se mi ten progres :-) kazdopadne pro me je alfa omega hrani v parte a nejvic ze vseho me bavi zdps monk...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: souhlasi.ale nechapu tech 300-500 mega fetisu :) mozna protoze mi chybi poison dart na moju,jinak moc netusim.
    koukni plis na nastenku na hero Voodoo,diky
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    No do hodně vysokejch riftů se stejně nepodíváš jinak než support a na rychlý T6/GR35/GR40/GR45 stejně asi nikdy nebudeš ten nejrychlejší v partě ani největší dmg dealer. Než napozicuješ fetiše / případně obklopíš tak už to DH/Wiz zfoukne a barbar je už o dvě obrazovky vepředu. U RiftGuardiana je to lepší jednak mu dáváš permastun DoD nebo může všech 23 petů kde každej dává za 300-500mega obklopit jeden cíl a dáváš si permatotem.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: no ja si prave myslim,ikdyz je na dfans prave build na partu.a co jsme jeli vcera rychly GR,tak to stejne vzdycky DH rozstrileli driv nez jsem vubec zacal.akorat na guardiana to je mozna trochu platny.
    nicmene nechapu,jak nekdo muze videt 1mld crit,kdyz ja videl max 300 s enforcerem + CoE ringem
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Podle mě se v partě ten DoD build moc nevyplatí. Do 50tky je podle mě lepší MoJ + SMK i v partě, protože pořád spamuješ totem a buffuješ partu. Navíc děláš i tak obrovskou dmg do guardiana.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jede nekdo DoD WD v parte? nejaky tipy? koukal jsem na zmeny gogok/enforcer, unity/CoE, aughild ramena/skeleton ramena a aughild wrists/lacuni.
    jinak se to asi nelisi?
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    To je takové dost pofidérní. S dobrou partu máš za den paragon 200 a lepší gear než jsi měl když jsi hrál sám.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    BARTUC: Nový začátek je pro mě silné mínus. Nedosáhl jsem něčeho pracně jen proto, abych to zahodil. A bylo to fakt pracně, do minulého víkendu jsem se plazil příšerně, to až ty nové itemy mi dovolily fakt se rozletět. Konkrétně paragon 355 za celou dobu, z toho poslední týden 60+ a to nehraju nějak víc než dřív, když jsem hrával, jen teď chodím obsah o tolik náročnější, že téměř co GR, to paragon level.
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    FORTRESS: plosne jo, ale na single target bombi asi nejvic bublina + orb, paradoxne na vyysich GR me vic dokazou zavarit blby elite packy vic nez samotnej guardian, preci jen je tam sam a pokud ho mam furt skoro ve stunu tak nema sanci...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ETHAN: haje to vic lidi + novej zacatek :-) jinak asi ne...
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Tak to vypadá, že hlavní účel, tedy pomoct ženě, by to nesplnilo, protože ta nechce hrát v partě vůbec a nebo jen se mnou :o( Myslel jsem, že její averze vůči partě plynula z toho, že úplní cizáci se chovají naprosto příšerně, ale zjevně se prostě nechce socializovat vůbec a na to jsem nenašel argument. Já sám pomoc tolik nepotřebuju (sice ji vždycky ocením, ale přeci jen jsem na tom apoň tak, že mi build funguje a jen doufám v upgrady, ne ve věci, které jsou pro build zásadní), ale i tak jsem pro si někdy zahrát s někým dalším a moc díky všem, kdo se nabídli.

Jinak oba hrajeme nonseasonal. Season vždycky jen dolevelím, abych měl ty transmogy, ale už mám všechny postavy a některé i dvakrát, tak ta motivace hrát to znovu je malá. Existuje vůbec důvod hrát seasonal postavu za předpokladu, season-specific legendárky mě nezajímají? A navíc, jestli se nepletu, po skončení season začnou padat v normální hře a zase budou nové exkluzivní pro další season.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Nejvíc meltuje guardiana v team riftech wizard se star pactem ne?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: natalka :-) samozrejme to davam tim rain of vengeance...

MIMINO: ja sem si spis jen tak rejpnul, sorcku sem nikdy nehral, gze nevim a nemuzu soudit... nicmene kdyz vidim ty bomby co dava ID Schuna, tak sem i s DH tak trochu sad panda :-) Navic ja to zdaleka nemam optimalizovany, rekl bych, ze potencial s trochu slusnym gearem je kolem 10 - 12 mld critu :-)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    BARTUC: no tak za prve DH ma to DPSko stale zdaleka nejvetsi a za druhy, ja mam na ty wizne nizkej paragon a prumernej gear takze 1mld crit mi prijde na WZ v tomto stadiu naprosto v pohode, to nedavam na softu s papirove mnohem silnejsima charama a to IKacko jsem myslel obrazne, pokud davas 8 mld crit a guardian na 40GR ma cca 50 mld HP tak je do 10ti ran dole, coz u DH s AS 3.0 a crit sanci 70% znamena cca 6 sec. :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: jakým buildem davas takový rány?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIMINO: no pockej, ten ma o dost vic hp ne? ja treba s DH davam naprosto bezne crity za 8 - 9 mld a na gr lvl 40 mi rozhodne jedna rana nestaci...
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    BARTUC: no zatim jsem si nikde nevsiml, ze by nekdo dal guardiana GR40+ na ikacko :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam