• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ETHAN: pravda. cindercoat mam zatim, nez budou lepsi prsteny
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    ONDRA_PATA: Cindercoat mám na sobě teď. Ale když zahodím RoRG, tak budu potřebovat další kus setu do Rolanda. Přeci jen, Unity v grupě nikdo moc rád nevidí a navíc kombinace Focus + Restraint vypadá dost ultimátně.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ETHAN: teda pokud tam ted nemam neco jinyho,jsem v buse a jedu domu
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ETHAN: cindercoat namisto roland chestky.koukni na myho cruse
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Stačí si chvilku poplakat na fóru a zázraky se dějí. Ženě padl Carnevil :D Teď už jen tu dementní DoD a snad s tím uhraje víc než GR 30.

BTW pokud se někdo vyznáte v Shield Bash buildu, tak si rád nechám poradit, po čem jít dál. Do hry s lidmi pracuju na tom, abych získal Focus a Restraint + asi Roland chestku. Ale jinak kromě marných pokusů získat použitelný Hellfire Amulet nevím, co víc dělat, než chtít všechno, co mám, s vyššími staty.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ethan-2400/hero/39584478

(ostatní postavy nemá cenu řešit, hraju jen Scarlet a ti zbylí mají drobky, co spadly ze stolu)
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    FORTRESS: dik, zkusim :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    MEMORY: I špatná kukri je díky redukci cooldownu na BBW lepší než ancient non-kukri. Narolluj si +15 FA na shouldry a na bracery +20 fire dmg. S timhle vypilovanym buildem jde udělat GR53 (imo max)
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    ted jedu tenhle build u WD a super :)
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Memory-2158/hero/58818098
    jeste to chce teda ruce a helmu lepsi, ale ne a ne padnout :( a Kukri mam dve ale obe dost horsi nez zbran co mam, tak zatim takhle. zatim jsem s tim sel jen 41 gr solo, mam dost narestovano bonusu na xp a levloval jsem nejaky gemy a cekam na drop. takze 40+ si zatim schovavam do baglu a pak je projedu :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STO78: njn ja tenhle set vubec nemam v maliku, nicmene sem si rikal, ze 11 disc je ok.. jeste jedna vec, na botech mam multishot, ale jde tam narollovat a EA, co bys preferoval? Na bracerech sem sundal crit a nahodil ele dmg, ale jeste to chce hodne potunit... mam to jen jako druhej set v poradi, primarne jedu natalku, ale zacalo me to bavit, tak doufam, ze neco slusnyho popada :-) Urcite by to chtelo quiver s multishotem a tak, ale uz takhle s timhle crap gearem davam multishotem crity pres miliaru (jestli sem dobre koukal) a vcera jsem byl se zdps wd gr 46 a 47 a relativne s prstem v nose, gze az to potunim, tak to bude fajne :-) ted jeste ten anc kridder :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BARTUC: jo a misto ceho bys rolloval tu area dmg na ramenach? vit bo all ress?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STO78: diky za rady, kazdopadne sem spis potreboval poradit co muzu rollnout na aktualnim gearu co mam na sobe, pac lepsi zatim nepadl, jediny, co bych mohl asi prerollovat sou ramena, jinak idealni rolly asi vim...

co se tyce pasku, tak ten mam z monka, proto takovejhle roll a co se tyce brneni, tak tam byla nejaka totalni picovina, proto sem rolloval hp...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DH znalci, juknete se mi na to prosim kam co narollovat... normalne hraju natalku, ale tohle je hodne oddechovy, tak to chci nejak pimpnout aby to bylo pouzitelny... diky

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Croon-2431/hero/60747407
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    BARTUC: Tak to chápu, ale já mám všechny postavy na levelu 70 už z mimo sezón. A teď mám navíc dvakrát crusadera, barbara a WD, protože byly sezóny. Ale opravdu mě baví jen crusader a než existoval, tak to byl barbar. Zbytek jsem levelil jen na achievement.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    FORTRESS: jn, tyhle lidi to proste musi furt bavit :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Jednou jsem jel 35tky s lidma ze -ZE- a bylo to jak chodit do práce. Fajn kluci ale nebavilo mě to.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    STO78: je to dost zajimavy no :) moc se mi libi average 13h denne :D nebo tech 20h denne jako gabynator twe :D
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    BARTUC: jj, presne tak to vidim taky :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ETHAN: ja to treba mam tak, ze kadzou sezonu se soustredim na jeden char a ten se snazim pimpnout s tim, ze potom po skonceni sezony ho mam normalne nonseason a hraju ho dal... takhle postupne chci mit vetsinu charu... postupem casu ale bude vyznam sezony cim dal tim mensi... tuhle sezonu sem rozjel primarne monka a udelal na nem cca 650 paragon lvlu a k tomu sem si rozjel DH pac me do toho trosku natlacil id schuna (ale sem za to rad, natalka me bavi) a barbinu, abych zase trosku pimpnul nonseason... Navic ja solo nehraju temer vubec a lidi se kterejma hraju enjvic vsichni smazi season, gze sem se prizpusobil a nevadi mi to... monka mam ted v takovym stavu, ze uz tam jsou jen relativne maly moznosti na zlepseni gearu a tim padem ten posun je dost pomalej, gze me bavi zacinat novou postavu a peken ji vybavovat znovu, libi se mi ten progres :-) kazdopadne pro me je alfa omega hrani v parte a nejvic ze vseho me bavi zdps monk...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: souhlasi.ale nechapu tech 300-500 mega fetisu :) mozna protoze mi chybi poison dart na moju,jinak moc netusim.
    koukni plis na nastenku na hero Voodoo,diky
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    No do hodně vysokejch riftů se stejně nepodíváš jinak než support a na rychlý T6/GR35/GR40/GR45 stejně asi nikdy nebudeš ten nejrychlejší v partě ani největší dmg dealer. Než napozicuješ fetiše / případně obklopíš tak už to DH/Wiz zfoukne a barbar je už o dvě obrazovky vepředu. U RiftGuardiana je to lepší jednak mu dáváš permastun DoD nebo může všech 23 petů kde každej dává za 300-500mega obklopit jeden cíl a dáváš si permatotem.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: no ja si prave myslim,ikdyz je na dfans prave build na partu.a co jsme jeli vcera rychly GR,tak to stejne vzdycky DH rozstrileli driv nez jsem vubec zacal.akorat na guardiana to je mozna trochu platny.
    nicmene nechapu,jak nekdo muze videt 1mld crit,kdyz ja videl max 300 s enforcerem + CoE ringem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam