• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    JACOB: Vidíš, a ja som sa naivne domnieval, že mechanizmus na odmenu hráčov, ktorí v tom vidia zmysel života, tam už je.

Casual nebude robiť GR 60, a noliferovi na tej GR 60 jednak padne významne viac lootu a shardov (v porovnaní s casual level GR okolo 30-35), druhak môže onanovať nad svojou pozíciou v leaderboardoch.

Problém tohto konkrétneho idiota je, že on chce v RNG hre (ešte navyše v hre, ktorá tento princíp definovala), vybavenie za zásluhy. Smutnejšie nepochopenie hry je fakt ťažko predstaviteľné.
    NJORL
    NJORL --- ---
    JACOB: Tim bys snizil motivaci pro nove hrace
    JACOB
    JACOB --- ---
    Tak jsme si ulevili a popojedem ne?;)

Ja osobne asi chapu oba pohledy a myslim, ze by to nebylo zas tak nemozne je spojit.
    Je fajn, ze kdyz clovek hraje jednou za 14 dni na 2 hodinky, porad ma sanci aby mu padl top gear a nemusel tomu venovat pul zivota. RNG je v v tomdle super :)
    Na druhou stranu chapu, ze clovek, ktere ho to vyslovene bavi a hraje to pravidelne by asi mel mit moznost realne nekam pokracovat a ne jenom se modlit k Blizzardu, aby mu napadalo :)

Co treba reseni typu, ze s kazdym paragovem se zvedne drop chance s tim, ze Paragon 700 by proste mel tu dropchance nekde uplne jinde nez novej hrac
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ...na druhú stranu, je pochopiteľné, že s takýmito úbohými mentálnymi schopnosťami ti nezostáva nič iné, ako si zakladať na tom, koľko máš paragon a aký si elitný hráč Diabla :P
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    STO78: nielenže si zakomplexovaný kokot, ktorý nechápe princíp RNG, Diabla, má 8centimetrový penis a nedokáže mať radosť z gearu, pokiaľ nemajú ostatní horší, ale navyše ešte nedokážeš pochopiť zmysel jednej vety.

Choď sa zabiť, prispeješ k lepšiemu svetu.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    STO78: Choď s tým elitárstvom do piče, presne takýto kokotský prístup je rakovina všetkých online hier, chvalabohu to je v D3 komunite skôr výnimka.
    Suck it up, you dumb cunt.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    FORTRESS: existuje, jen s tím hraním je to tak trochu... různý seassons, hc,.. :o
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    STO78: jednoduchy, dej si pauzu nez pridaj neco lakavyho :) ja to ted hraju jen minimalne a jen proto ze sem rozjel jinou clasu :) ta hra bude vzdy o tom ze budes zabijet a cekat ze ti neco padne, nekomu hned, nekomu casem, nekomu nikdy :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    STO78: sak RNG :) ja treba smk mam ptz mi ji hodil nekdo v publicu :) a myslim ze si to byl snad i ty kdo postoval ten topic kde meli lidi 13h denne playtime :) takze hraj vic :D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Rozpadla se mi parta a hledám nějakej "klan" na občasný hraní. Existuje ještě nyx parta/komunita?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    STO78: mno mi rekni ktery lidi z endgame nemaj takovej gear :) rek bych ze top100 ho maj vsichni :P holt mel proste stesti, nebo to vsechno dostal, kdo vi ... ta hra je blazniva dost :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    STO78: sak nikde neni psano, ze budes-li chodit gr 100+ tak neco dostanes.... praveze naopak je vetsi sanci ze ti to padne na necem nizsim ptz to proste rychle vycistis ..... proste cilem farmeni je najit spravnou efektivitu :) + RNG stoji pri nem :P
    STU
    STU --- ---
    STO78: asi malo blahorecis a moc nadáváš. blizz ma usi všude ;)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ja ted rozjel fetish WD a docela me to zas chytlo aspon :) sem zjistil ze sem mel schovanej Carnevil i nakej slabsi SMK :) tak ted nabrat zuni a trololo :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: hehe njn lucky boy :-D me gr bavi, protoze je to precejen aspon trosicku challenge... tim, ze nehraju zase tolik je i ten gr 50 pro me fajn zabava a probihat t6 rifty za 2 minuty je proste nuda :-) jediny s cim me bavi chdit t6 rifty je barbina paradoxne prave kvuli jeji jednoduchosti (proste zmacknu jedno tlacitko a jedu dokud rift neskonci :-D, ale tam zase nemuzu farmit itemy co bych chtel :-D ale tak je to fuk, nejak to padne, anc natalka mi padla taky az na 14. pokus vid :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: natalku jsem ted zase zkousel,postavenou ji mam davno a chybi mi dost lepsich rollu,ale ty 2-3 mld jsem taky zahlid :)
    no par dni zpet jsme jeli s kamosem cca 20 GR44 a padlo totalni hovno.a co by se tak nejak hodilo nebylo ancient.nepouzil jsem nic ani na jednu z mejch 12 postav.tak nas to nasralo,ze jsme sli delat normaly na matros a za 10 riftu ctyri shardi goblini, dve goblinni bandy a ctyri pouzitelny veci vcetne SMK,ancient DoD a ancient setovyho moja.od ty doby GR nehraju :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: je fakt, ze ja moc normal rifty nechodim, solo hraju fakt minimalne, gze vetsinou chodime GR kolem 40 - 45, ale asi budu muset trochu poladit :-) jako ted uz ta dmg co mam v UE je celkem slusna, ale na natalku to fakt nema... kdyz jedu solo, tak davam bomby za 12mld :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: pokud ti teda padne dobrej ;)
    kdybych vedel,jakej ma drop chance v porovnani se SMK, tak bych ti poradil litat rychly T6 rifty,protoze normal-grift mi SMK padla v pomeru asi 5-1
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: ja mel dycky nejvic tech palic priblblejch :-D ted uz cekam jen na anc kriddershot a sem spokojenej :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: no podle me od patche snizili drop rate temhle ramenum.to jinak neni mozny.pred patchem jsem jich mel pomalu 12 z 10 krabicek :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: jop mel sem to uplne stejne kdyz sem shanel ramena na dh... prijde mi to, ze ta hra fakt presne vi co shanim a neda mi to defka :-D

jinak vcera sem konecne pokoril GR 50 s DH (nutno dodat ze na prvni pokus), coz vim, ze neni zadna velka hitparada, ale me to potesilo (2. char na gr 50 v tyhle sezone), navic s mejma volsovejma rukama je to temer heroickej vykon :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    to je k posrani,jak ted z 20 krabicek padne 14 RoRGu a zadny skeleton ramena :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam