• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    CLAVEN: Mas v tom trochu bordel, zial. Na GR60 ti padne rovnake hovno ako na GR3x, popripade este menej. Bloodshard cap je 250 od GR41. Jedina odmena za vysoke rifty je viac expov. Od para 600-800 mas minimalnu odmenu aj za paragony - s 5 miliardami v banke fakt nepotrebujem bonus na gold find. Dalo by sa pokracovat, ale tusim mas len potrebu niekomu vynadat do kokotov a nie seriozne diskutovat o tom, co je na tej hre zle. Myslim, ze klub sa vola Diablo 3 preto, aby sa tu o tom aj debatovalo.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    JACOB: Vidíš, a ja som sa naivne domnieval, že mechanizmus na odmenu hráčov, ktorí v tom vidia zmysel života, tam už je.

Casual nebude robiť GR 60, a noliferovi na tej GR 60 jednak padne významne viac lootu a shardov (v porovnaní s casual level GR okolo 30-35), druhak môže onanovať nad svojou pozíciou v leaderboardoch.

Problém tohto konkrétneho idiota je, že on chce v RNG hre (ešte navyše v hre, ktorá tento princíp definovala), vybavenie za zásluhy. Smutnejšie nepochopenie hry je fakt ťažko predstaviteľné.
    NJORL
    NJORL --- ---
    JACOB: Tim bys snizil motivaci pro nove hrace
    JACOB
    JACOB --- ---
    Tak jsme si ulevili a popojedem ne?;)

Ja osobne asi chapu oba pohledy a myslim, ze by to nebylo zas tak nemozne je spojit.
    Je fajn, ze kdyz clovek hraje jednou za 14 dni na 2 hodinky, porad ma sanci aby mu padl top gear a nemusel tomu venovat pul zivota. RNG je v v tomdle super :)
    Na druhou stranu chapu, ze clovek, ktere ho to vyslovene bavi a hraje to pravidelne by asi mel mit moznost realne nekam pokracovat a ne jenom se modlit k Blizzardu, aby mu napadalo :)

Co treba reseni typu, ze s kazdym paragovem se zvedne drop chance s tim, ze Paragon 700 by proste mel tu dropchance nekde uplne jinde nez novej hrac
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ...na druhú stranu, je pochopiteľné, že s takýmito úbohými mentálnymi schopnosťami ti nezostáva nič iné, ako si zakladať na tom, koľko máš paragon a aký si elitný hráč Diabla :P
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    STO78: nielenže si zakomplexovaný kokot, ktorý nechápe princíp RNG, Diabla, má 8centimetrový penis a nedokáže mať radosť z gearu, pokiaľ nemajú ostatní horší, ale navyše ešte nedokážeš pochopiť zmysel jednej vety.

Choď sa zabiť, prispeješ k lepšiemu svetu.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    STO78: Choď s tým elitárstvom do piče, presne takýto kokotský prístup je rakovina všetkých online hier, chvalabohu to je v D3 komunite skôr výnimka.
    Suck it up, you dumb cunt.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    FORTRESS: existuje, jen s tím hraním je to tak trochu... různý seassons, hc,.. :o
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    STO78: jednoduchy, dej si pauzu nez pridaj neco lakavyho :) ja to ted hraju jen minimalne a jen proto ze sem rozjel jinou clasu :) ta hra bude vzdy o tom ze budes zabijet a cekat ze ti neco padne, nekomu hned, nekomu casem, nekomu nikdy :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    STO78: sak RNG :) ja treba smk mam ptz mi ji hodil nekdo v publicu :) a myslim ze si to byl snad i ty kdo postoval ten topic kde meli lidi 13h denne playtime :) takze hraj vic :D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Rozpadla se mi parta a hledám nějakej "klan" na občasný hraní. Existuje ještě nyx parta/komunita?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    STO78: mno mi rekni ktery lidi z endgame nemaj takovej gear :) rek bych ze top100 ho maj vsichni :P holt mel proste stesti, nebo to vsechno dostal, kdo vi ... ta hra je blazniva dost :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    STO78: sak nikde neni psano, ze budes-li chodit gr 100+ tak neco dostanes.... praveze naopak je vetsi sanci ze ti to padne na necem nizsim ptz to proste rychle vycistis ..... proste cilem farmeni je najit spravnou efektivitu :) + RNG stoji pri nem :P
    STU
    STU --- ---
    STO78: asi malo blahorecis a moc nadáváš. blizz ma usi všude ;)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ja ted rozjel fetish WD a docela me to zas chytlo aspon :) sem zjistil ze sem mel schovanej Carnevil i nakej slabsi SMK :) tak ted nabrat zuni a trololo :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: hehe njn lucky boy :-D me gr bavi, protoze je to precejen aspon trosicku challenge... tim, ze nehraju zase tolik je i ten gr 50 pro me fajn zabava a probihat t6 rifty za 2 minuty je proste nuda :-) jediny s cim me bavi chdit t6 rifty je barbina paradoxne prave kvuli jeji jednoduchosti (proste zmacknu jedno tlacitko a jedu dokud rift neskonci :-D, ale tam zase nemuzu farmit itemy co bych chtel :-D ale tak je to fuk, nejak to padne, anc natalka mi padla taky az na 14. pokus vid :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: natalku jsem ted zase zkousel,postavenou ji mam davno a chybi mi dost lepsich rollu,ale ty 2-3 mld jsem taky zahlid :)
    no par dni zpet jsme jeli s kamosem cca 20 GR44 a padlo totalni hovno.a co by se tak nejak hodilo nebylo ancient.nepouzil jsem nic ani na jednu z mejch 12 postav.tak nas to nasralo,ze jsme sli delat normaly na matros a za 10 riftu ctyri shardi goblini, dve goblinni bandy a ctyri pouzitelny veci vcetne SMK,ancient DoD a ancient setovyho moja.od ty doby GR nehraju :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: je fakt, ze ja moc normal rifty nechodim, solo hraju fakt minimalne, gze vetsinou chodime GR kolem 40 - 45, ale asi budu muset trochu poladit :-) jako ted uz ta dmg co mam v UE je celkem slusna, ale na natalku to fakt nema... kdyz jedu solo, tak davam bomby za 12mld :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: pokud ti teda padne dobrej ;)
    kdybych vedel,jakej ma drop chance v porovnani se SMK, tak bych ti poradil litat rychly T6 rifty,protoze normal-grift mi SMK padla v pomeru asi 5-1
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: ja mel dycky nejvic tech palic priblblejch :-D ted uz cekam jen na anc kriddershot a sem spokojenej :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam