CLAVEN:
Tak este raz : na GR60 ti toho NEPADNE viac. To je to RNG, ktorym sa ohanas. Z akych skusenosti vlastne cerpas?
Debata zacala tym, ze tu cloveku vadi, ze stravil 1000 hodin v hre a ten krider videl akurat u niekoho, kto pred piatimi hodinami dingol 70ku. Podlozil to tym, ze pozna takych pripadov viac a ze mu to vadi. To nema pravo na nazor? On ho ma podlozeny 1000 hodinami, ty ho mas podlozeny tym, ze sme kokoti.
Smutny zivot nemam, dakujem za starost. Preto tu hru uz v podstate ani nehram a venujem sa inym veciam. Fakt debata na urovni. :) Ty nemas smutny zivot IRL, ked tu potrebujes urazat ludi za to, ze maju iny nazor? Ci tymto si ho rozveselujes?
RNG je fajn. Kazdemu padne nieco, ked niekto hra viac, tak mu toho padne viac. Diablo je na RNG postavene. V dvojke to fungovalo na 100%, ak ti padol nejaky 1337 item 3x, tak dva si roztopil na runy a dotradoval si si, co ti chybalo. Tuto to blizz zrusil, pretoze sa nevedel vysporiadat so svojimi vlastnymi chybami. Kazdym patchom zalepia nieco, co im predtym nevyslo a pokazia zas nieco ine.
Ta hra je dobra, ponukla mi stovky hodin zabavy, ale holt, su tam niektore veci nedomyslene a myslim, ze mam pravo si na ne povedat svoj nazor.
NAVARA:
Preco by to bol problem? Ja nikoho nenutim, aby tu hru hrotil do extremov. Ked niekto nieco nevie a ja mozem, tak poradim, pomozem. Je pre teba problem, ze by som si chcel uzit endgame, popripade sa dostat vysoko v ranku? S tym nazorom, ze aha, kokotovi padol ancient xxxx na para 100, sa nestotoznujem. Ale myslim, ze po 500 hodinach na jednom chare by som mal byt schopny mat ten item aj ja, to je vsetko.