• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STU: :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STU: to je taky fakt :-)

CLAVEN: se nediv, ze si oblibencem v kazdem kolektivu, kdyz prvni co ti z huby vyleti je kurva pica motorovej drak ;-)

SCHUNA: +1
    jinak ty GR vcera byly super, fakt me to bavilo :-) jeste to chce aby rusak sel na DH a me dropnul ten anc kridder a bude :-) bohuzel s natalkou to v takovyhle grupe nezvladam moc, protoze mam silenej delay a blbe pak vychazim s hatred, coz me fakt sere a nevim co porad delam spatne, ze to mam jen tak tak :-/ Ale s tou calamitkou to docela dava :-D
    STU
    STU --- ---
    BARTUC: tak ono když mas vymasteno z wowka pac tam na všechny mluvíš madarsky, tak se to stat muze ze zpicujes :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Ja vás mám tiež rád, vy čuráci.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STU: me by zajimalo nakolik je fakt pica a na kolik je to troll, protoze mi prijde, ze takovy zatmeni mozku clovek co umi vyuzivat PC mit nemuze... ikdyz :-D
    STU
    STU --- ---
    tak claven je pica a kazdej kdo ho bere vazne si to prdnuti zilky zaslouzi :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NYCKER: claven je jak zatmeni slunce. Dycky se vrati, udela rozruch a zase o nem pul roku neuslysime... trochu nechapu jeho zpusob vyjadrovani, kdy neni schopnej normalne argumentovat, ale vzdy jen nekoho vypicuje kvuli totahli hovadine a jde zase dal...

ja treba sto78 chapu... podivej se treba na k3baba... zalozil si DH, nahral na nema na sc tak 10 hodin a ma anc kridder a k tomu temer komplet set :-) Ja si teda nemuzu stezovat, ale kridder sem videl presne dvakrat a ani jeden anc a zrovan sto78, kterej hraje primarne DH a shani ten jeden konkretni item, tak musi bejt mega nasranej...

stejny jak jeden typek od nas z klanu... od zacatku sezony hraje jen barbinu a anc IK palice mu padla az minulej tejden? dost sileny :-) (para 600+)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: tim spíš to nechápu :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    ONDRA_PATA: Ne to ne, to by potom nebyla taková oslava. Jedu normálně MoJ+SMK
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: hraješ DoD?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SCHUNA: nuž áno, keď sa niekto prejaví ako idiot tohto formátu, je mojím pevným presvedčením, že by bolo celej ľudskej rase lepšie, keby sa niekde v tichosti obesil na svojom e-peene.
    Nebol to jeden frustrovaný post a neoháňam sa argumentami o mechanikách, o ktorých mám nulový prehľad (teda pokiaľ mi nechceš vysvetľovať, že štatistika RNG neplatí a 1000 hodín v hre nie je z hľadiska dropu lepších, ako 200 hodín v hre, alebo nechceš úplne ignorovať existenciu leaderboardov, o ktoré takýmto onanistom ide predovšetkým). Čistá objektivita, Schuna, si majster diskusií, že náhodou patríš do skupiny blízkej dotyčnému debilovi bude určite irelevantné.
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    CLAVEN: Za to, ze si stravil pol zivota za WoWkom a si alergicky na nejakych e-heroes, tu hodnotis cloveka na zaklade jedneho frustrovaneho postu. Posielas ho sa zabit, ohanas sa argumentami o hernych mechanikach o ktorych mas nulovy prehlad a ked ti to vyvratim, tak sa vratis k tomu, ze ved on prvy povedal, ze niekto virtualny je pica. Good job. Cista objektivita :). BTW vyhral si, uz drzim hubu.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Ja samozrejme chápem, že ho RNG serie. Mňa tiež serie, že mi za dva mesiace padol jeden kus Whirlwind setu a niekto ho poskladal komplet za prvý týždeň. Ale nenapadlo by ma označovať ľudí, ktorí hrajú menej (či už preto, že ich to tak neberie, alebo preto, že majú skutočný život), za piče, ani vykrikovať, že vlastne ten loot nepotrebujú a ja si ho zaslúžim viac, lebo som uber a leet.

Hral som skoro desať rokov WoW a videl som, kam takíto všelijakí basement warriori, ktorých jediným skillom bolo to, že môžu hrať 12 hodín denne, lebo ich reálny život je totálne prázdny, doviedli v niektorých obdobiach komunitu. Preto som na toto virtuálne meranie penisov alergický.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SCHUNA: Debata, aby sme to uviedli na pravú mieru, začala tým, že STO78 sa začal rozčuľovať, že "piče", ktoré hrajú menej ako on, majú väčšie šťastie na dropy. Láskavo začni byť objektívny alebo drž hubu.
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    CLAVEN:

Tak este raz : na GR60 ti toho NEPADNE viac. To je to RNG, ktorym sa ohanas. Z akych skusenosti vlastne cerpas?

Debata zacala tym, ze tu cloveku vadi, ze stravil 1000 hodin v hre a ten krider videl akurat u niekoho, kto pred piatimi hodinami dingol 70ku. Podlozil to tym, ze pozna takych pripadov viac a ze mu to vadi. To nema pravo na nazor? On ho ma podlozeny 1000 hodinami, ty ho mas podlozeny tym, ze sme kokoti.

Smutny zivot nemam, dakujem za starost. Preto tu hru uz v podstate ani nehram a venujem sa inym veciam. Fakt debata na urovni. :) Ty nemas smutny zivot IRL, ked tu potrebujes urazat ludi za to, ze maju iny nazor? Ci tymto si ho rozveselujes?

RNG je fajn. Kazdemu padne nieco, ked niekto hra viac, tak mu toho padne viac. Diablo je na RNG postavene. V dvojke to fungovalo na 100%, ak ti padol nejaky 1337 item 3x, tak dva si roztopil na runy a dotradoval si si, co ti chybalo. Tuto to blizz zrusil, pretoze sa nevedel vysporiadat so svojimi vlastnymi chybami. Kazdym patchom zalepia nieco, co im predtym nevyslo a pokazia zas nieco ine.

Ta hra je dobra, ponukla mi stovky hodin zabavy, ale holt, su tam niektore veci nedomyslene a myslim, ze mam pravo si na ne povedat svoj nazor.

NAVARA:

Preco by to bol problem? Ja nikoho nenutim, aby tu hru hrotil do extremov. Ked niekto nieco nevie a ja mozem, tak poradim, pomozem. Je pre teba problem, ze by som si chcel uzit endgame, popripade sa dostat vysoko v ranku? S tym nazorom, ze aha, kokotovi padol ancient xxxx na para 100, sa nestotoznujem. Ale myslim, ze po 500 hodinach na jednom chare by som mal byt schopny mat ten item aj ja, to je vsetko.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SCHUNA: To je opravdu takovej problém s tím, že ne všechno je o tom kdo má největší epenis a dočůrá dál, že jsou tu dokonce hry aby se zabavili všichni? Nemusí být přeci nutně všechno o boji, testosteronu a egu...
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Když už jsme u tý onanie na leaderbordech tak se mi zase podařilo proniknout do nerd tabulky za WD. Podle mě toho WD hraje nejmín lidí, je nějaká statistika hranosti postav?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NJORL: novejm/casual hráčům sou nějaký čísla ukradený

CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SCHUNA: Rovnaké hovno iste, ale viac. ok, shardy sú capnuté od 41, beriem.
    Že sú odmeny za vysoké para zbytočné, lebo každý prioritizuje celkom pochopiteľne užitočné staty od začiatku, to je tak nejak pochopiteľné.

Mám potrebu vynadať do kokotov ľuďom s názormi, ktoré totálne otrávili nejednu online hru. Že má niekto problém s RNG v Diable, to je síce pekné, ale v tom prípade sa úplne od základu minul hrou a mal hrať niečo iné, pretože Diablo frančíza proste a jednoducho je o RNG.

Mohli by sme sa baviť o tom, že štatistika jednoznačne dokazuje, že keď stráviš v hre 1 000 hodín, je omnoho pravdepodobnejšie, že ti padne tvoj vymazlený Krider alebo čo než keď stráviš v hre 200 hodín, ale pripadá mi to tak evidentné, že to je zbytočné. Aké ešte odmeny by si chcel? Ďakovné dopisy od managementu Blizzardu? Titul EPIC LEET LORD OF HARDCORENESS? Nemáš náhodou smutný život IRL?
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    CLAVEN: Mas v tom trochu bordel, zial. Na GR60 ti padne rovnake hovno ako na GR3x, popripade este menej. Bloodshard cap je 250 od GR41. Jedina odmena za vysoke rifty je viac expov. Od para 600-800 mas minimalnu odmenu aj za paragony - s 5 miliardami v banke fakt nepotrebujem bonus na gold find. Dalo by sa pokracovat, ale tusim mas len potrebu niekomu vynadat do kokotov a nie seriozne diskutovat o tom, co je na tej hre zle. Myslim, ze klub sa vola Diablo 3 preto, aby sa tu o tom aj debatovalo.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    JACOB: Vidíš, a ja som sa naivne domnieval, že mechanizmus na odmenu hráčov, ktorí v tom vidia zmysel života, tam už je.

Casual nebude robiť GR 60, a noliferovi na tej GR 60 jednak padne významne viac lootu a shardov (v porovnaní s casual level GR okolo 30-35), druhak môže onanovať nad svojou pozíciou v leaderboardoch.

Problém tohto konkrétneho idiota je, že on chce v RNG hre (ešte navyše v hre, ktorá tento princíp definovala), vybavenie za zásluhy. Smutnejšie nepochopenie hry je fakt ťažko predstaviteľné.
    NJORL
    NJORL --- ---
    JACOB: Tim bys snizil motivaci pro nove hrace
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam