• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NJORL
    NJORL --- ---
    BARTUC: Hele CLAVEN nezacal picovat prvni ...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CLAVEN: nebavim se tu vubec o oblibenosti v kolektivu v rl... bavim se ciste o tom, jak se prezentujes tady v tomhle auditku... uz jedinci s ciste bazalni inteligenci sou schopni vyjadrovat se bez urazek a vecne, coz bohuzel ve vetsine tvych prizpevku chybi.

Nicmene vec kterou porad nechapu je to, proc vsechny oznacujes za honice e-penisu? Jakej ma tohle tvoje tvrzeni podklady? To, ze nekdo chce zasahnout do zebricku v pocitacovy hre jeste neznamena, ze je to nejakej honic e-penisu, jen ho proste bavi prekonavat nejaky svoje vlastni vnitrni bariery, ktery mu hra/rl stavi... Me treba bavi spousta aspetu tyhle hry a konkretne tahani leaderbords je az hooodne vzadu a to, ze chci mit dobre vybavenej char, abych byl schopen chodit vyssi rifty ze me dela honice e-penisu?

Rozhodne tu nejde o to, bejt u nekoho oblibenej, jde ciste jen o slusnost chovani v komunikaci... Zrovna v tomhle minimalne tady na forku nevynikas a nevim co je tvuj hlavni motiv... taky si o spouste lidi myslim ze sou to pice a taky jim to reknu, ale rekl bych, ze tvoje reakce konkretne na tenhle posledni pripad byla dost mimo a proto se tu pak strhla ta diskuse... pokud to byla snaha o oziveni diskuse, tak +1 :-D
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Ja to veľmi nezneužívam, ale toto bola vyslovená nahrávka na komický efekt... :(
    NJORL
    NJORL --- ---
    CLAVEN: lol :) CLAVEN je admin. :) he he :) ja na tu uplne zapomnel. :) hned ma cela ta diskuse tady uplne jinej rozmer. :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KKORDA: Dá, máš read only, enjoy!
    KKORDA
    KKORDA --- ---
    Hele,nedá se na NYXu někomu zamítnout přístup do diskuse? Aspoň by jsme si nemuseli číst ty sračky, co z někoho padaj.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BARTUC: Ja sa na obľúbenosť v kolektíve naozaj sťažovať nemôžem, a obľúbenosť u ublížených honičov e-peenu mi srdečne ukradnutá. Takže tak.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STU: to je taky fakt :-)

CLAVEN: se nediv, ze si oblibencem v kazdem kolektivu, kdyz prvni co ti z huby vyleti je kurva pica motorovej drak ;-)

SCHUNA: +1
    jinak ty GR vcera byly super, fakt me to bavilo :-) jeste to chce aby rusak sel na DH a me dropnul ten anc kridder a bude :-) bohuzel s natalkou to v takovyhle grupe nezvladam moc, protoze mam silenej delay a blbe pak vychazim s hatred, coz me fakt sere a nevim co porad delam spatne, ze to mam jen tak tak :-/ Ale s tou calamitkou to docela dava :-D
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    CLAVEN: Vcera vecer sme behali vysoke rifty a life mi stale nedropol, takze mi zostal len ten moj smutny, ale za to som ti odlozil nejake itemy do dual wieldu (lebo nam to inak strasne padalo) :)

Echoing Fury - Game Guide - Diablo III
    http://us.battle.net/d3/en/item/echoing-fury
    Shard of Hate - Game Guide - Diablo III
    http://us.battle.net/d3/en/item/shard-of-hate
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    STU
    STU --- ---
    BARTUC: tak ono když mas vymasteno z wowka pac tam na všechny mluvíš madarsky, tak se to stat muze ze zpicujes :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Ja vás mám tiež rád, vy čuráci.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STU: me by zajimalo nakolik je fakt pica a na kolik je to troll, protoze mi prijde, ze takovy zatmeni mozku clovek co umi vyuzivat PC mit nemuze... ikdyz :-D
    STU
    STU --- ---
    tak claven je pica a kazdej kdo ho bere vazne si to prdnuti zilky zaslouzi :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NYCKER: claven je jak zatmeni slunce. Dycky se vrati, udela rozruch a zase o nem pul roku neuslysime... trochu nechapu jeho zpusob vyjadrovani, kdy neni schopnej normalne argumentovat, ale vzdy jen nekoho vypicuje kvuli totahli hovadine a jde zase dal...

ja treba sto78 chapu... podivej se treba na k3baba... zalozil si DH, nahral na nema na sc tak 10 hodin a ma anc kridder a k tomu temer komplet set :-) Ja si teda nemuzu stezovat, ale kridder sem videl presne dvakrat a ani jeden anc a zrovan sto78, kterej hraje primarne DH a shani ten jeden konkretni item, tak musi bejt mega nasranej...

stejny jak jeden typek od nas z klanu... od zacatku sezony hraje jen barbinu a anc IK palice mu padla az minulej tejden? dost sileny :-) (para 600+)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: tim spíš to nechápu :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    ONDRA_PATA: Ne to ne, to by potom nebyla taková oslava. Jedu normálně MoJ+SMK
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: hraješ DoD?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SCHUNA: nuž áno, keď sa niekto prejaví ako idiot tohto formátu, je mojím pevným presvedčením, že by bolo celej ľudskej rase lepšie, keby sa niekde v tichosti obesil na svojom e-peene.
    Nebol to jeden frustrovaný post a neoháňam sa argumentami o mechanikách, o ktorých mám nulový prehľad (teda pokiaľ mi nechceš vysvetľovať, že štatistika RNG neplatí a 1000 hodín v hre nie je z hľadiska dropu lepších, ako 200 hodín v hre, alebo nechceš úplne ignorovať existenciu leaderboardov, o ktoré takýmto onanistom ide predovšetkým). Čistá objektivita, Schuna, si majster diskusií, že náhodou patríš do skupiny blízkej dotyčnému debilovi bude určite irelevantné.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam