• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NJORL
    NJORL --- ---
    Koukam neustále dokola na ten popis 2.3 patche a jsem nadšenej... takovejch zlepšováků!

Jediny nad cim si lamu hlavu je, zda si pred patchem neudelam nejakej BIS arcain barb ... protoze po 2.3 by udajne na craft mely byt potreba bounty materialy ...

Co myslite? :) ma to smysl?
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: dam tomu par runu a jestli nepadne...nebo aspon krider tak na to seru :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SCHUNA: no ty me neser, kvuli tomu, ze si ted prestal hrat sem se pustil do hots :-D
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    BARTUC: tak urcite :)
    GIZMO
    GIZMO --- ---
    NJORL: A SMK je co?
    NJORL
    NJORL --- ---
    Vcera se stal zazrak. Hral jsem s WD plvl 300, ktery se po dlouhe dobe vratil do hry. Ani predtim jsme casto nehrali. Logoval se ke me celou sobotu vecer a nedeli a ja jsem nemel chut na nejaky velky akce, tak mi bylo jedno, ze mi zeslozituje hru a moc nepomaha. Vcera vecer mu kouknu do ruky a mel krasny ancient SMK. Tak jsem mu ho pochvalil a on mi napsal ... Prave mi padlo druhy, neancient, ale to je jedno ... ber ...

Takze moje prvni SMK od vydani hry. A za mesic kostka, ve ktere si z nej udelam roll, kterej potrebuju. Zivot je krasnej. :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NYCKER: je to mozny, necham se poucit ;) ja hral d2 stylem ze me bavilo ale jaksi mi ( asi mladost ) nedoslo ze ta hra vlastne pokracuje dal po dohrani na normal :D ,takze dost veci neznam .... asi to sosnu a zahraju :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: doufam v to samy :D zacne mi 14 dni dovoleny :)
    NJORL: jaktoze v d2 ? tam monk nebyl ne xD upresni :P
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STU: doufam, ze to vyjde na prvni tyden v srpnu, to bych mel byt tyden doma sam bez manzelky a deti, to by bylo epicky :-)
    STU
    STU --- ---
    koukam ze si budu muset vzit dovolenou az to vyjde :D vypada to jako nejlepsi upgrade zatim
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jako tesim se na ten patch jak svina.. doufam, ze se mi konecne podari slozit poradnout progress grupu a ze se dostanem aspon na gr 60 :-)
    WRATA
    WRATA --- ---
    BARTUC: Sem na tom obdobne. Ty legendary affixy co muzes pouzivat bez noseni toho itemu jsou na cruse jak delany
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: jeste ze sem si vybral uz pri startu s3 ze v s4 budu hrat crusse :-D
    NJORL
    NJORL --- ---
    HOUMI: Ten byl op i v d2. Treba to nechaji. To bych chtel hrat.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NYCKER: jj presne ten :) cekam nerf.... :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WASQ: jo tohle funguje jen když máš k sobě 3 další, kteří to chápou. takže momentálně nikdo :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    NYCKER: jenom upřesnim, že to ještě funguje tak, že když chceš na někoho skočit a pak zpátky na místo, kde zrovna stojíš, tak si uděláš portál do města a z města přes mapu, nebo přes párty obrázek na dotyčnýho skočíš, pak zase přes mapu (ne přes T) skočíš do města, vlezeš do předtim vyrobenýho portálu a ten tě vyhodí na tvym původním místě (třeba z půlky projitá mapa).

Tohle moc lidí nehcápalo, když jsem jim to v runech vysvětloval, taková "vychytávka" :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tak se mepovedlo ani ve 2 ráno, ani v 7 ráno, ani v 1 odpoledne. no, tak si holt měsíc počkám
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NYCKER: pak uz si to hlavne kazdej nafarmi i sam rychle :) ale co koukam na cube tak se zas rozjedou bounties.... no aspon dodelam to acko na 10k bounty :D
    PANVA: jo takle, ja myslel, ze to myslis vseobecne na split bounty, uz si rozumime ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam