• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: to jo :)
    ja jsem si predstavoval,jak si hned jako jeden z prvnich postavim build vymyslenej v hlave.napak jsem prozradil dvema kamosum a ted budu pryc,takze si to urcite privlastnej :D
    na druhou stranu zacnu kraftit a sbirat matros na jiz alespon tyden provereny tipy a nesplachnu matros do hajzlu za chyby :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: twe ja sem taky nasranej... zena odjizdi tuhle sobotu s detma na tyden k tychni na chalupu a sezona zacne az na konci mesice... by me jeblo :-D
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    Blizzard: S3 ends on August 23rd, and S4 is scheduled to start on August 28th - which means Patch 2.3 is likely to hit in between those days.

Season 3 will be ending at the following dates and times for each region:
    North America: Sunday, August 23 @ 5:00 p.m. PDT
    Europe: Sunday, August 23 @ 5:00 p.m. CEST
    Asia: Sunday, August 23 @ 5:00 p.m. KST
    Season 4 will be starting shortly after at the following dates and times for each region:
    North America: Friday, August 28 @ 5:00 p.m. PDT
    Europe: Friday, August 28 @ 5:00 p.m. CEST
    Asia: Friday, August 28 @ 5:00 p.m. KST
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    já věděl, že to bude když budu pryč :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SCHUNA: hmm, to bych taky mohl konečně dokončit toho WD, ať dostanu oblečky :o
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: tak vetsinou to je tak, ze skonci sezona, a behem toho tydne do novy sezony nasadi patch... gze to tak imho bude ted taky tak...
    NJORL
    NJORL --- ---
    BARTUC: Ja jsem je videl. Jen mi 23.8. prijde pozde :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: imho s koncem sezony... data tam sou
    NJORL
    NJORL --- ---
    BARTUC: Takze patch bude cca kdy??? :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SCHUNA: najs!!!
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    S tym zdps by som pockal ako to bude po patchi, wd asi ako zdps konci, ak nebude nejake prekvapenie.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIMINO: jop. v podstate vsude kde to jde... kam o nenacpes, tak je asi MH a OH, ale jinak kde to jde tam to nacpi, ten rozdil je hodne znat
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    BARTUC: no jo vlastne :D a to u vsech itemu das misto intu str a dex ? no str mam taky dost co jsem nafarmil za cruse, hlavne mam tisice rubinu a diamantu :))
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIMINO: mno na wd hlavne musis brat na zdps itemy s dex a str a ne int :-D to je takovej malej chytak... jinak on ten monk je pouzitelnej vsude, ale musis tomu prizpusobit partu... u wd a crusse jde o to, ze maji stun lock, monk tohle nema... nicmene wd je aktualne asi pouzitelnejsi
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    BARTUC: no cekam, ze to bude pouziteny i pro GR 50+, preci jen WD mam zmaknutejsi nez monka a mam 5 charu s inteligenci takze vybaveni pro WD bude pro me snazssi :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIMINO: jak tu uz bylo psano, monk je skvelej do speed gr do lvlu max 50, pak uz to neni ono... wd je univerzalni a exceluje ve vysokejch GR... top kombinace atm wd + cruss, coz se ale mozna s patchem nejak zmeni... otazka je co od toho cekas... monk je relativne za par slupek pouzitelnej do gr 50 uplne v pohode
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    jinak poradi mi nekdo ohledne zDPS ? kterej char je na to ted nejlepsi, uvazuju, ze bych si to taky zkusil, preci jen naslapnutejch DHcek mame v parte dost, ale supportu jen malo, uvazuju bud WD nebo moka....
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    BARTUC: tak o tom jsem nemlvil, zDPS jedine na GR jinde to vyznam asi fakt nema a co se publicu tyce tak GR jedine v parte kaosu, ale na to nemam problem sehnat lidi nebo si to jedu sam, na vysich GR to expi i solo, bounty jsem uvadel jen jako duvod proc jit na public a ze ten public je na tohle vlastne dobrej ne-li nejlepsi, jinak bounty me to taky moc neba, krom toho prstenu z toho clovek nic nema (pokud vubec dropne), neexpi to, v parte 4 lidi expi T6 tak do pg 400 a i tam uz je to pomaly, sance na legendarku taky mala, ale co bylo prijemny, ze jsem si jen tak mimochodem nafarmil prachy a sutry, ze nevim co s tim, 4x vault a nekolikrat rodina goblinu, takze poprve mam cash pres bilion zlata, jo tohle potkat za casu AH... :))
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIMINO: tak o bounty nemluvim, beru v potaz jen GR... co se tyce bounty, tak ty se jinak nez pubem nevyplati absolutne delat (pokud nemas full partu lidi co to zrovna taky chteji mlatit) a t6 public je ciste jen o tom, aby sem mi zvedl droprate a xp rate abych zaplnil partu a pak beham sam a kosim vse stejne na jednu ranu... navic do bounty nebo t6 riftu lezt se zdps postavou je proste nesmysl, tam chapu, ze te lidi vypiskaj...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam