• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    WASQ: ale u toho DHcka co jsem daval nycker mi to prijde celkem plynuly, ale tezko rict chtelo by to vyzkouset...
    WASQ
    WASQ --- ---
    NJORL: To je klik krok, klik rána, klik krok, klik rána. Tady se používá, abys neztratil bonus z kalhot. Osobně bych tak hrát nemohl, plynulost hry -50% :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Diiiik mimino
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    CHEWBACCA: jo a jeste se hodne pouziva cruss jako vybornej support takze zDPS bulid...
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    CHEWBACCA: phalanx, shield bash a ted hammerdin...nejlip to zjistis podle novejch setu, ty bonusy z nich v podstate urcujou build...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Super dik a nejakej novej lepsi build nez condemn crus se objevil za tu dobu?
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    CHEWBACCA: jj, padaji i mimo sezonu...
    NJORL
    NJORL --- ---
    Prosim co to znamena Stuter step gameplay style?

Diky

GR 60+ solo PTR Hammerdin Holy Build - Forums - Diablo III
    http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/18300222351
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    CHEWBACCA: Ancient verzia môže padnúť úplne zo všetkých zdrojov predmetov vrátane craftingu, ale pravdepodobnosť je tuším nejak okolo 10%
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Cuz po roce sem ozivil cruse. Nejak sem nestudoval co je a neni novyho ale zeptam se. Ancient predmety ( snad to rikam spravne) padaj jen v sezonach nebo i mimo sezonu ? Diky
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    NYCKER: no jasne, jednu navic, ale celkem by si jich mel 5....a ano, staci ti item s tim nejhorsim rollem a je to, taky jsem sbiral ty nejlepsi rolly, ale uz na PTRku jsem zjistil, ze to dava vzdy TOP, nebyl jsem si jistej, zda to neni jen feature nebo chyba PTRka, ale neni, i ofiko sdeleni blizu je, ze to tak bude a je to spravne :)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    NYCKER: v ty kostce vlastne vidis vsechny itemy co do ni jdou narvat, jo to by bylo hezky mit vsechny pasivky jeste v kostce a pouzivat jich rovnou 5...na druhou stranu si rikam, ze v momente kdy bude mit kazdej v kostce vsechno co jde tak se bude farmit (krome setovek) jen par legend a zbytek bude nezajimavej, mozna, ze by z tohoto pohledu bylo lepsi kdyby se u tech afixu neroloval top, ale jen to co na itemu mas nebo random, ze by to mohlo bejt jeste horsi nez je a pak by si ten item mohl farmit dal a cekal na nejlepsi roll :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    NYCKER: ne :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NYCKER: no muj zas tak prazdnej nebude :D dost ho ubyde ale i tak .... staci ze to cistim ted pred patchem ...
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    HOUMI: diky, ja si to myslel, ale nejak me zmatlo par lidi, ze je to nakonec uplne jinak
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    14hMEMORY: dnes v 17h konci S3 , ve stredu patch 2.3 a v patek v 17 zacina S4 ;-)

MEMORY
    MEMORY --- ---
    sakra jak to je, patch bude uz pred spustenim sezony nebo az ve ctvrtek?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    fúú, dneska to výpínají a musím ještě dolevelovat monka... oběd asi bude rychlý a lehký :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Jsem to dal jedne malo hrane postave do inventare. Vul
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Truhla to je jak dámská kabelka co
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NJORL: se dalo cekat, ze to najdes :P :)

jinak musel by jsi napsat na forum a cekat na blue, pripadne zavolat :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam