• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    FURRYK: Str, na defenzívu mám Taeguk, redukciu dmg pri Whirlwinde vďaka Wastes setu a na rifty nad 45 používam Unity v kocke a na followerke

Ker - Community - Diablo III
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Claven-2858/hero/407836
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    CLAVEN: muzes mi poradit jaky gemy používáš ve zbroji? ressist all nebo str?
    ENDER
    ENDER --- ---
    CLAVEN: skoda, ze se to neda utracet :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ENDER: Ja som išiel z 200 mega na 950 za tri dni
    ENDER
    ENDER --- ---
    CLAVEN: jj takhle chodim 40+- s monkem, ale ted se trosku orientuju na t10 normal rifty, protoze nemam deaths breath...
    penez mam mraky, protoze kamos taha z cube restraint a uz mu asi 5x padnul puzzle :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Ja konečne dávam s ww barbom speed GR 35-40. Rifta 35 mi trvá okolo 3 minút (rekord je 2 a 10 sekúnd), je to strašná ryža na prachy, shardy, legendy aj XP.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: kazdej v parte dostane prumer xp bonusu cely party, gze klasicky se secte xp bonus kazdyho hrace a vydeli poctem hracu a to kazdej dostane, aspon takhle se to pise... imho je to skvely, protoze na speed gr kolem 40 - 45 ti staci dve dps a dva hraci muzou bejt v xp gearu a moc te to nezpomali a xp budes mit habakuk i jako dps...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FURRYK: spis to chce ted bounties,ale kdyz nejsme 4,tak jasna farma
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    ONDRA_PATA: v poho, jsem se k tomu noobovi chtěl sam prihlasit :D
    kazdopadne rad te zas joinu, když me protahnes .... chybi mi hafec věci do setu :-) ..... ještě beham s DIOMem, s tim to jde taky moc pekne :-))))
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: takze muj xp bonus dostavaji vsichni v grupe?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FURRYK: :DDD vtip,nemel jsem s tim problem,uz jsem pomahal hodne lidem.
    fakt klidne priste napis zas,s tim tvym barbem musime neco udelat ;)
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    ONDRA_PATA: ROTOPEED? :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    MIMINO: no to uz je pro me moc daleko. Vetsinou me max lvl bavi jen chvili. Proto mi asi celkem budou vyhovovat sezony. Vyexpim postavu, udelam ty veci co chteji, a pak cusky. Grind pro veci me tolik nebavi. Obzvlaste vzhledem k tomu jak moc je Diablo drop random.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: imho to ma obrovskej vliv, hlavne v GR kde se stale xp nasobi... kdyz nasadim full xp build, tak to frci neskutecnym zpusobem, vcera sem v GR 41 udelal cca 5 Plvlu za jeden rift ve 4 lidech...

jinak ten bonus se ted rozprostira mezi partu, takze z toho benefitujou vsichni... ale vcera sem behal v setupu: 2pc borne, 2pc cain 3 pc innas, rorg v kostce, hf ring, leoric signed... sice nemam dmg, ale gr 41 ustojim naprosto s prstem v nose a to sem to jen na rychlo urcraftil a poskladal do kupy, gze az to narolluju trochu slusne, tak to bude jeste lepsi a az budou stronghamy, tak to bude pecka... proste jen beham vepredu, pulluju moby k sobe, hazu sanctuary a pridavam expy... pokud mas dost silny dps k tomu, tak je to pecka :-)
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: funguje ti xp build? me prislo, ze uz to nema zadny vliv... jak kdyby se to nenasobilo obtiznosti
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    mno ja to vidim na dlouhe podzimni vecery nez doladim monka... vypada to, ze budu stavet 4 komplet sety na monka s tim, ze jeden uz relativne mam (full xp build), jeste me ceka support build, ulianu doladit a k tomu spirit generator build, gze to chvilku zabere :-) ikdyz vcera sem zkousel kostku a upgradoval jsem daida, tak sem dostal innas, FD a pak to daido na snizeni cd SSS :-) celkem pecka... uz jen focus spirit guardy a mam komplet setup na ulianu a uz jen budu upgradovat ty tragicky rolly co mi napdaly :-D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Helma je upravena pac kdyz strileli vsichni fetishove tak to lagovalo (c) Schuma

Jinak zajímavá v kostce je i ta grim reaper maska, včera jsme docházeli T10 v sezone ale nebylo to uplně komfortní.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    sety sa upravili spätne
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    hmm, mne upravili pod rukama chantodo na tu archoni verzi, což vzhledem k tomu že archona nejedu... meh

neměli upravovat až nově dropnuté věci? nebo upravily všechny legacy věci i z dřívějška?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jako docela funny. jedno kolo bounties,extrahovat mask of jeram a kukri a muj DoD WD dal GR52 s protahovanim slabyho noumi jako nic.
    ti parchanti upravili carnevil helmu! :D
    1,7 mld pecky,s totemem 2,5 mld a s power pylonem 9 mld :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam