hm ... tak nevim co novy patch s hrou udelal, ale zacinam byt znuden. nejvetsi pruda je, ze DMG i skill mam na to, abych se solo dostal vysoko nad sedesat ... ale reflect me proste zabije. chapu to tak, ze pokud hra nedokaze zabit hrace, udela to tak, ze se hrac zabije sam. pred patchem se alespon reflect ukazoval na vsech najednou, takze se dal vychytat moment, kdy se do packu strilelo. Ted to ale pres vsechny rotuje, takze jsou v reflectu mnohem vic casu ... je to jedina mechanika, ktera se scaluje umerne s DMG hrace. kdyz se mi sejde Fire v CoE a reflect potvora v GR nad 56-57, tak je to IK.
... to co jsem tady nize psal je k prdu, protoze najit tu star je na par let. za celou dobu hrani od vydani mi padly asi tri. nenechal jsem si blbec zadnou. kdo tenkrat vedel o kostce.
Kdyz jsem si procital diskuse, tak top hraci to delaji tak, ze reflecty odvedou za sebe a pak jim utecou ... no to je dobra pikovina!
... vetsina lidi, co hraje, se presmerovava na tocici se barbary a to je opek click fest, ktery me nebavi ...
Vybavu mam top, takze behat rifty je opravdu jen kvuli expu a kdo by behal rifty kvuli expu, kdyz nema 2 kamose XP monky zejo ...
tak nevim ...