• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    MIMINO: Tak zrovna jeho video nemám jako bernou minci. Jistě má na sobě všechno ancient a jelikož je to ještě z PTR, kdy ty věci vyloženě prší, tak se dá předpokládat, že má i správné staty a to co nejvyšší. Ale tady na fóru (ne nutně od tebe, ale všeobecně) to často je "tak jsem to nějak poskládal a GRmilion+ je v pohodě", tak mě zajímá, jestli dělám něco výrazně špatně, když se s tímhle dostanu celkem na jistotu na GR45 a je pravděpodobné, že by prošla i nějaká vyšší, ale třeba GR50 určitě ne a GR60 se nestane prostě nikdy, pokud gear nějak exponenciálně neškáluje mezi nonancient a ancient.
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    MIMINO: i kdyz teda je to hodne blbe videt, jistej si nejsem...
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    ETHAN: tady na zacatku je videt treba hned 40 mld crit https://www.youtube.com/watch?v=fRT56H1HEo0
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    tak seasonal GR60 solo uliana monk, check :)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    ETHAN: hele ja nevim, osobne jsem byl hodne prekvapenej az to budu mit na sobe tak zkusim nejaky video, ssamotnymu mi to hlava nebere, rikam cumel jsem jak puk :))
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    MIMINO: Tak tohle mě zaujalo. Ulianu jedu, jedu to podle Quin69 a takováhle čísla nevídám ani omylem. Je něco tak moc špatně na http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ethan-2400/hero/64631407 ? Jednu passivku mám jinak, ale jinak je to to samé.
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    jinak mensi info k tomu uliana monkovi: base DPS cca 0,5 mega jenze je to bez crit sance, s 100% CHC je to DPS cca 5 mega no a palma dava po vsech in game buffech cca 300% DPS + 7k % weapon damage + bonusy ze sutru a skillu, coz tak nejak odpovida....nejmesi crity sly okolo 900 mega, pak cca 1-2 mld z SS a mezi 11-50 mld z palmy...ovsem ty nejvetsi nedavas zdaleka porad v prumeru se nejcasteji objevovaly cca mezi 10-21 mld...
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    CLAVEN:
    BARTUC:
    https://eu.battle.net/d3/en/profile/Fuler-2336/hero/65067776 je to monk kamose, ja na to jsem o dost hur, ale to co mam ted na profilu je neco jinyho, neco jsem zkousel a nad ranem u toho usnul takze je to ani nevim v jakym stavu :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    hlavne resim,jestli v kostce CoE nebo zodiac na pomoc s CDR
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: ja ho mam zatim na farmu,ale je fakt,ze jsme vcera jezdili ve 4 bounties a kdyz jsme se sesli,nikdo si na lagy nestezoval.mozna v kombinaci s jinym charem to laguje no
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CLAVEN: zatim to tam nema nahozeny ten gear ani skilly, taky sem se chtel kouknout jak to ma postaveny
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MIMINO: vcera to tak jeste bylo :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    MIMINO: daj link na konkrétnu postavu
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIMINO: nema to na to vliv :-)
    ETHAN: imho s monkem a spirit generator buildem by ta 40 mela bejt na pohodu... shenlongy a F&R mit muzes a vic nepotrebujes :-D
    ONDRA_PATA: WD je brutalni dps, kdyz vidim jaky dava sileny pecky fortress, tak je mi z myho monka smutno, ale ty lagy sou desny... jinak aktualni R1 4man je tusim hela monk, sup barb a dva hota barbari
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    ONDRA_PATA: co jsem predevcirem koukal tak rekord je GR 69 s WD solo, ale treba uz je to minulost :))
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: WD je hodne silny ale ten lagovaci bug je fakt svinstvo.
    co jsem tak slysel,tak GR 74 s heal monkem,supp barbem a 2 WD
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    BARTUC: Na to taky nemám šanci, proto se ptám, jestli lze získat ten za GR60 ve skupině, nebo je třeba to udělat poctivě solo. Protože jinak to vypadá, že jsem s journey skončil a je čas zahrát si zase něco jiného :o)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    BARTUC: jj, ale v tom snizenym grafickym rezimu by to treba tak nelagovalo, nevim nezkousel jsem to pac na to nebyl cas :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIMINO: za to nemuze tvuj komp, ale WD, ktery lagujou hru vsem v parte :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KALTY: prej uz udelali, ale asi ne dost :-D nastesti hela monk powa, gze pokud tam zrovna neco nebouchne pod nohama, tak sme v cajku :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam