• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: uff, paradni suwong!
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    cubinqa - Community - Diablo III
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/fortress-1474/hero/47476431

dart WD - xpdefka
    HT - starmetal

prsteny jsou stejný
    JADE
    JADE --- ---
    FORTRESS: linkni sveho WD pls...nejak ten vodkaz z nastenky nechce fungovat ;[
    DWAY
    DWAY --- ---
    YASHAMARU: shit to mi vubec nedoslo. Dobre on ten gem teda...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    bude dnes nekdo hrat gr 60-65? ze bych vzal supp barba,potrebuju paragony a trenovat ho.
    cca od 19. hodiny
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    CHEWBACCA: bane of trapka je najsilnejsi dmg gem celkovo a procuje sam seba, hra sa asi v kazdom dps builde
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    CHEWBACCA: on ten gem procuje sam sebe od 25 lvlu
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    (jsem naprostá lama oproti vám přiznávám tak prosím buďte hodní :-)) zeptám se uplně možná dementně ale rozmyšlím jestli používat gem Bane of the trapped nebo Taeguk (hraju cruse hammerdin) otázka zní: nejsem si zcela jist jestli Bane of the trapped - Increase damage against enemies under the effects of control-impairing effects by 15.00% se mě týká když nepouřívám skill kterej by dával control imparing resp. nevim o tom :-) dík za odpovědi a česky jak pro lamu :-).
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: jj DoD WD byl uz pred patchem zabijak RG natoz ted :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BARTUC: kazdopadne road to 1k stale trva a doufam, ze to zvladnu :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: ja netaham zodiac, takze bez chrimsons setu nemam uptime na IP 100% ale na rifty kolem 60 - 65 to bohate staci, vejs uz to chce IP porad, gze prehodim na chrimsons a sem v klidu, sice -30% xp, ale zase se to pak beha rychleji, kdyz mi neumira parta :-) ale hodne me ted bavi swk monk, to je fakt prdel a je to krasna oddechovka, pac je to jen o dvou tlacitkach :-D

FORTRESS: tvuj dart wd je silena bestie, ale co sem koukal, tak je to hodne o tom jak to clovek hraje, protoez sem hral s typkem, co mel lepsi gear nez ty a daval tak polovinu dmg, ale nevim cim to bylo... nejvezsi hlina je to na RG, kterej padne behem okamziku s dart wd :-)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    No mně teda sral hlavne na solo protože to byl hroznej glass canon a jak měla elitka reflect tak gg no re.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: me ten DoD bavil jen na solo,tohle je mi strasne proti srsti flusat jim primo do xichtu z pul centimetru :D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Já už mám toho darty WD celkem slušně vokoplýho, moc nevim co na těm zlepšit, kromě +7 as na DoD, co jsem koukal na top riftery tak choděj gr80+ i s horším gearem. Asi bude rozdíl těch 500 paragonů :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: pokud bych vymenil druhej cain set (ten lvl22) a hodil captain crimson,tak uz bych mel slusny CDR.ja jsem uptime uz i ted,ale je to na vterinu presny a jeste si nestiham vsechno tak hlidat.
    ale na to,ze jsem to hral asi hodinu a ze me tahaci supp crus nebavil,mi to myslim jde.
    taky premyslim vyzkouset dal ww na pravy a harpunu na levy mysitko.
    nafarmim DB,trochu bounty matrose a ukovam ancient gear aspon.
    na druhou stranu bych si mel asi pripravit i supp barba na vyssi,ikdyz 65 xp speed runy mi asi staci.
    stejska se mi po cc wd :(
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: sup barbina je perfektni a hlavne xp gain pro partu je nejvyssi moznej a kdyz malinko sunas xp, tak se v pohode dostanse na 100% uptime igonre painu a to je teprve ta spravna lahoda, ktera ti umozni behat bez problemu s full glass cannon dps vyssi gr bez umirani
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    ENDER: cus
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    vcera jsem rozjel xp supp barba a kupodivu me to celkem bavi.jen jsem mel problem s fury,ale weapon master to vyresil
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    po zkompletovani light setu uz zase hraju diablo s usmevem :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam