• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    K3BAB: jasny no, s tim monkem to chapu, ja mam to stesti, ze jsem monkoholik, gze me to krasne sedlo :-), barbina je u me jasny cislo dve a pak je vse ostatni :-) nicmene me je uplne putna, jestli nekdo hraje crusse nebo monka, nebo wiznu a je mi jedno jestli budu behat gr 50 nebo gr 70... chapu, ze vetsina lidi chce behat vysoky rifty a na to je treba urcitej setup, ale co si budem povidat, minulou sezonu to bylo o dvou dh + wd + cruss... ted je to o monk + barbina + wd/monk/barbina...

pro me je dulezity s kym hraju a ne to co hraju a jak to hraju :-) ale na druhou stranu chapu rozhorceni lidi...
    NJORL
    NJORL --- ---
    YORK: Problem je v tom ze na nonS nedas dohromady grupu co to hraje pravidelne a takto to tlaci.
    YORK
    YORK --- ---
    MEDAN: Nikdo z mých spoluhráčů a to je asi tak všechno, na čem záleží ;-)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Nejsou upraveny, holt se chodi vyssi rifty, dneska uz cca 80+, kamos co mel minulou sezonu para 600 ma dneska 1400+
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    YORK: "Nesezónní chary už nikdo nehraje" to neni pravda. treba ja sezony uplne ignoruju. nevidim v nich zadny prinos.
    YORK
    YORK --- ---
    CHEWBACCA: Ne, ale jsou silnější buildy, sety, nové itemy a legendary powers v kostce, takže jsou všichni celkově mnohem silnější. Díky tomu se dávají vyšší rifty (ať už GR, tak i normal, Torment X před tím nebyl), kde expy lezou řádově rychleji.
    YORK
    YORK --- ---
    NJORL: Jo, o tom mi povídej. Paragon 100 byl před datadiskem na několik měsíců celkem intenzivní pařby, teď to je na pár minut. Nehledě na to, že díky sezónám je to beztak jedno, protože cokoliv nahraju, můžu následně s klidem smazat. Nesezónní chary už nikdo nehraje, takže mi to beztak k ničemu nebude.

Tohle je přesně důvod, proč jsem před datadiskem D3 hrál docela hodně a teď si dám maximálně tejden po startu sezóny. Totálně z toho zmizela jakákoliv dlouhodobá hratelnost.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    v ty sezone jsou ty paragony nejak upraveny ci co?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    bartuc: hezká práce 840 paragonu za tuhle posledni sezonu :-)

dal by dneska nekdo od ted budu hrat cca do jedný do rána, nonseason para 350 crus. bral bych nekoho kdo me naexpi :-)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Me zas sere to ze se tri roky seru s paragon 800 a ted to maj lidi bezne za jednu sezonu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jo musim tu sezonu taky hrat,abych udelal aspon jednu a dostal ten sezonni bonus.stihnu to tyden pred koncem? :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WASQ: jojo ta parta oficiru je fakt super, skuseny lidi hodne na pohodu a fakt to krasne odsejpa :-)

FORTRESS: hadej? :-D uz sem to dohodl, ze s tebou maximalne GR 69 :-P

SCHUNA: nekouikal sem na to na cely, pac sem v praci, ale obecne moc nechapu takovy ty vlny zajmu a nezajmu o hru. Me D3 a nebo obecne hry bavi z podstaty ty hry a z toho socialniho rozmeru (nerad hraju uplne sam) a pokud mam kolem sebe aspon jednoho fajn cloveka, kterej se mnou je ochotnej hru hrat, tak ji hraju a vubec me nezajima meta, nebo silny slaby, op postavy a tak... tahle sezona me bavi extreme i v tom, ze na monka je tuna zabavnejch buildu a je to fakt fajn a konecne se dostaly do popredi mlaticky na blizko. Nevim no, stejny sem to mel ve swtor, kde vsichni porad chteli chodit progress, top content a tak a me to bylo uplne putna, klidne bych chodil celej rok storycka, pokud k tomu budu mit partu fajn lidi... jsem ale asi divnej :-)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    BARTUC: Proč jsem u toho nebyl? :D
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    BARTUC: Tu je to pekne vysvetlene, preco to nehram a asi to uz ani v s4 nepustim : https://youtu.be/ksapYDg0R9s
    WASQ
    WASQ --- ---
    BARTUC: Jo v tom clanu je pár dobrejch hráčů :)

Jinak tohle mi teda poslední tejden v PoE chybí. Komunita žádná, solo, solo, solo :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SCHUNA: ty tu prestan spamovat a koukej se vecer lognout, presli sme s ft do klanu co je moloch a celkem to tam jede, behaji se speed 67+ coz pecka a krasne to expi :-)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    BARTUC: Preboha len to nie :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: ja nevim proc, ale me to porad bavi a cim vyssi mam para, tim vic me to bavi :-D asi sem divnej, ale vubec by mi nevadilo, kdyby tahle sezona byla aspon na pul roku :-)
    ENDER
    ENDER --- ---
    to me zajima :) ja mam asi 80hodin, po kterych me to uplne prestalo bavit (holt grindit dokola gr aby mi vyrostl para mi prijde trosku dementni)

prekvapil kamos, proti kterymu se povazuju za ultraparana s jeho 100 hodinama :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CLAVEN: joakle, mno to bych musel spocitat a to se mi nechce, nejak sem se s tema postavama rozsoupnul :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam