NJORL: vitej v realite dnesni doby :-) Presne takhle vypadaji vsechny top grind party (s drobnou upravou postav v grupe). Tenhle styl hrani muze bavit pouze za predpokladu, ze jsou vsichni 4 na TS a kecaj u toho o vsech moznejch kravinach a to hrani je jen mechanicka vypln casu co mozna nejefektivnejsi. Me by treba nenapadlo behat solo GR, protoze me to proste nebavi, ale kdyz hrajem v parte a sme na ts, tak je to super a bavi me to mega moc. My sice RG dycky zabijime (kdyz to stihnem :-D)... Jde ale o to, co konkretne ty lidi farmi... pokud jedou jen expy, tak tohlej e nejefektivnejsi cesta... je to jednoduchy a je treba ten cas rozdelit podle toho co zrovna potrebujes:
- expy = GR bez zabijeni guardiana s jednim dps a trema sup charama ve full xp gearu
- matros = NR idealne t8/t10 s dojizdenim do konce
- klice = NR t8 jen po RG
- cube matros = split t7 bounty
- gemy = bud top moznej lvl kterej se da dat v pohode, nebo pripadne speed gr na urovni, kdy danej gem co chces levlit ma 1% sanci na uspech.
to jak si to namichas a to co je tvym cilem je ciste tvoje vec jako jedince, nicmene optimalizaci vyse uvedenych veci dostanes maximalni vysledek... nicmene je to vse o tom, ze pokud mas rodinu a praci, tak proste hrajes co te bavi a co se zrovna namane a nejaka efektivnost jde malinko stranou. Ja to treba taky tak neresim, ja to mam tak, ze kdyz je parta, jedu GR se vsim vsudy, kdyz neni parta, tak jedu NR nebo bounty a nejakou efektivnost uplne neresim (krome silenejch pokusu, kdy se behaj GR 55 s tim, ze sotva dame RG v case)
srry za wall of text