• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NJORL
    NJORL --- ---
    No ja to chapu tak, ze vezmes jakejkoliv GEM, vylevlovanej napr. na 50 lvl v GR a k tomu pridas treba 3 emeraldy a cely to augmentnes do pasku a da Ti to k tomu pasku 250 DEX.

Takze idealni cesta pripravy je mit ted co nejvice gemu vylevlovanejch co nejvic a ve chvili, kdy bouchne 2.4 live, tak to vse najednou narvat do postavy :)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    WASQ:

NJORL: Celkom zaujimavo to vymysleli, imo :

- bude gold sink cez empowered rifty, pretoze bude treba levelit vela legendary gemov
    - bude aky taky sink na normal gemy
    - prestanu sa skipovat guardiani v GR, aspon z vacsej casti
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    takze tech 300-400 nej gemu v truhle mi nebude k hovnu? :D
    WASQ
    WASQ --- ---
    NJORL: bude to stát tušim 3 největší gemy barvy statu, jakej budeš chtít
    NJORL
    NJORL --- ---
    Tak jestli tomu dobre rozumim, tak v 2.4 budeme moci v kostce aplikovat jakykoliv gem na jakykoliv ancient gear a ten gear dostane bonus najakeho main statu ... :) cool
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    NJORL: dobrej byl taky 20/20 pala a sorc torch v dobe kdy bezel novej ladder, s tim sme desne kseftovali (s tim merlinem, jak je ted na d3), to byly casy, ty jo :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    FIREBIRD: Jo jo
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    NJORL: ten mi padl taky hele :) Ale ne prvni :) A pak ja uz ani nevim, ale prave tady ty modry veci. TO bylo 6 java skilly a 40ias bo tak nejak ze.
    NJORL
    NJORL --- ---
    NJORL: 6/40
    NJORL
    NJORL --- ---
    FIREBIRD: Prvni javelin 60/40 na ladderu
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    NJORL: no jetsli to je jak pises pak vejs, coz jsme cetl az ted, tak to me fakt bavit nebude :)
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    NJORL: A pak dostali vsichni ban, to si pamatuju :D A co ti to padlo za 10000fg? Ja mel kdysi ... no ja uz nevim, takovej ten java grand charm co mel +6 do cehosi. A pak se dobre prodaval griffon, co mel temer max def (sice to bylo k hovnu, ale lidi t ochteli :D)
    NJORL
    NJORL --- ---
    NJORL: Udelal jsem s nim solo 60 a jen tak jsem klikal nazdarbuh
    NJORL
    NJORL --- ---
    FIREBIRD: Tak zrovna Tobe by se to URCITE nelibilo. Teoreticky si na to muzeme slozit particku v klanu. Ale nebudeme tak behat 72 ale treba 68. Nejtezsi to ma ten statik monk a toho mam docela cool. Jen absolutne netusim jak se to hraje. Coz je docela lol. :)
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    NJORL: hm, kdy a s cim se mam pridat? :) To se mi libi, na to char udelam :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    No life cap pro paragon je tuhle sezonu 800! :)
    WASQ: parádní video dík

Jinak bych tak nespoléhal na to že lidi co v tom bydlej nebudou mít výhodu nad těma co to hrajou semi-causal. Minulej patch se říkalo že bude fajn až nebude WD držet moby v permastunu a nebude přes spirit walk nesmrtelnej. Bum a máme heal monka kterej udělá nesmrtelnou celou partu a hraje se GR se třema supportama.
    NJORL
    NJORL --- ---
    SCHUNA: Tak to by se mi taky libilo ...
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    WASQ: Tak ono mozno ani netreba az tak cap, ako zmenit xp gain system. Ak budu paragony povedzme 800+ trvat dlho, tak tych +5 do mainstatu nebude az taka neskutocna odmena. Takisto mna napr. bavia aj normal rifty, tak by som celkom rad ziskaval porovnatelne xp aj tam. Uvidime co povie PTR :)

BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: bot je fajn pro lidi, kteri chteji dostahnout nejakyho cile s minimalnim usilim. Ja hru hraju, protoze me bavi ji hrat jako celek a to, ze me nektery casti bavi min (bounty) nez ostatni, tak me nikdy nedonuti se snizit k tomu, abych pouzil nejakej automatizovanej program.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Tady mluví Wyatt Cheng o tom, že neplánují změny v paragonu, ani cap. Sakra

Diablo 3: Patch 2.4 Interview! ft. wyatt cheng & rob foote
    http://www.youtube.com/watch?v=1EMV-bE48is&t=2m35s
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam