• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    WASQ
    WASQ --- ---
    NJORL: tohle je asi dobrá změna. I když jsem osobně oba styly monka hrál rád. A pro mě rozhodně lepší, když je parta monků, než když musíš hrát s několika wiznama ze kterých máš po 20 minutách náběh na epileptický záchvat :)

ENDER: jo lidi budou opět muset vymyslet jinej styl hraní což je dobře. V podstatě to zaručuje, že budeš mít zase úplně jiný pocit ze hry (v partě). Řekl bych, že je utopie si myslet, že jednou budou na prvních sto místech party, které budou mít různorodě namixované chary. Vždycky bude nějaká kombinace lepší, než ostatní a toho se top hráči chytí.

Nicméně rewamp setů a spousta změn už jsou skoro za hranicí toho, co pobírám. Přestává mi v hlavě zapadat jaký skilly k jakejm setů, co do toho za legendárky, co do kostky, jaký lege gemy.... Začíná to být dobrý puzzle a člověk než začne hrát, aby si pomalu namaloval graf co a jak :))
    ENDER
    ENDER --- ---
    NJORL: tak to je zly... se zase meta posune jinam, je pravda, ze je to logicky, protoze healmonk byl must v kazdy grupe na gr..
    NJORL
    NJORL --- ---
    Tak monk je mrtev pratele :)

Monk

Fists of Thunder
    Static Charge : Now only procs when enemies are hit by your attacks! (REWORKED from working with all attacks)
    Mantra of Healing Heal amount increased by 7% your Life per Second (down from 30%).
    Sustenance : Heal amount increased by 7% your Life per Second (down from 30%).
    Inner Sanctuary
    Safe Haven : Heal amount increased by 7% your Life per Second (down from 30%).
    Mystic Ally
    Fire Ally : Mystic ally splits into 5 allies (down from 10) that explode for 480% (up from 200%) weapon damage as Fire.
    Enduring Ally : Heal amount from the Mystic Ally increased by 7% your Life per Second (down from 30%).
    Blinding Flash
    Crippling Light (renamed from Soothing Light) : Blinded enemies deal 40% reduced damage for 5 seconds after the Blind wears off (reworked from giving allies increased life regeneration).
    NJORL
    NJORL --- ---
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    YASHAMARU:
    CLAVEN:

Weapons require a rank 30 Legendary Gem
    Jewelry requires a rank 40 Legendary Gem
    Armor requires a rank 50 Legendary Gem

Augmenting Items in Patch 2.4 | BlizzPro's Diablo
    http://diablo.blizzpro.com/2015/11/07/augmenting-items-patch-2-4/

no uvidime ako to dopadne nakoniec po PTR
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    CLAVEN: fakt? ja to jeste nemam cely procteny, ale z toho co jsem zatim procetl jsem pochopil, ze je na tobe jak silnej legendary gem pouzijes a podle toho dostanes +stat. ne fixne lvl 50.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    WASQ: Bude to stáť jeden rank 50 legendary gem a jeden gem statu, ktorý chceš.
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    NJORL: jo, toto bude NS scenar :)

NJORL: no vyjadrili sa, ze chcu pridat gold sink, aby gold mal feeling, ze je na nieco, ale zaroven neurobit z toho must have feature. nieco typu, nemas goldy = nemas GR key, alebo tak. mne sa to celkom pozdava takto
    NJORL
    NJORL --- ---
    SCHUNA: Jojo. Presne tak. Jen ten Epowered rift, ktere udela +1 k moznosti levelovat gem za penize mi prijde malo ... melo by to byt 2x tolik, aby to bylo k necemu.
    NJORL
    NJORL --- ---
    No ja to chapu tak, ze vezmes jakejkoliv GEM, vylevlovanej napr. na 50 lvl v GR a k tomu pridas treba 3 emeraldy a cely to augmentnes do pasku a da Ti to k tomu pasku 250 DEX.

Takze idealni cesta pripravy je mit ted co nejvice gemu vylevlovanejch co nejvic a ve chvili, kdy bouchne 2.4 live, tak to vse najednou narvat do postavy :)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    WASQ:

NJORL: Celkom zaujimavo to vymysleli, imo :

- bude gold sink cez empowered rifty, pretoze bude treba levelit vela legendary gemov
    - bude aky taky sink na normal gemy
    - prestanu sa skipovat guardiani v GR, aspon z vacsej casti
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    takze tech 300-400 nej gemu v truhle mi nebude k hovnu? :D
    WASQ
    WASQ --- ---
    NJORL: bude to stát tušim 3 největší gemy barvy statu, jakej budeš chtít
    NJORL
    NJORL --- ---
    Tak jestli tomu dobre rozumim, tak v 2.4 budeme moci v kostce aplikovat jakykoliv gem na jakykoliv ancient gear a ten gear dostane bonus najakeho main statu ... :) cool
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    NJORL: dobrej byl taky 20/20 pala a sorc torch v dobe kdy bezel novej ladder, s tim sme desne kseftovali (s tim merlinem, jak je ted na d3), to byly casy, ty jo :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    FIREBIRD: Jo jo
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    NJORL: ten mi padl taky hele :) Ale ne prvni :) A pak ja uz ani nevim, ale prave tady ty modry veci. TO bylo 6 java skilly a 40ias bo tak nejak ze.
    NJORL
    NJORL --- ---
    NJORL: 6/40
    NJORL
    NJORL --- ---
    FIREBIRD: Prvni javelin 60/40 na ladderu
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    NJORL: no jetsli to je jak pises pak vejs, coz jsme cetl az ted, tak to me fakt bavit nebude :)
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    NJORL: A pak dostali vsichni ban, to si pamatuju :D A co ti to padlo za 10000fg? Ja mel kdysi ... no ja uz nevim, takovej ten java grand charm co mel +6 do cehosi. A pak se dobre prodaval griffon, co mel temer max def (sice to bylo k hovnu, ale lidi t ochteli :D)
    NJORL
    NJORL --- ---
    NJORL: Udelal jsem s nim solo 60 a jen tak jsem klikal nazdarbuh
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam