• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: to mam s diablem jak s kofolou :D :D ale mel bych to vic hrat :-/
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: zejtra od 10:00 do 24:00 budu ingame krom chvilky na obed. Od ty gejmy s tebou sem nehral uz ctyri dny kvuli praci a zitra mam konecne volno. Tesim se na kure jak malej kluk :-) Tak doufam ze se pridas behem dne
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOUMI: mno to sem taky planoval, ale je mi lito za to davat prachy :-D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: ja to hrat nebudu .... urcite ne nejak vic nez jedou si zkusit ( cekam na betu ) , chci to ciste jen kuli kridlum :D na strilecky je tu UT ;-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOUMI: taky prave uvazuju, ze bych dostal k vanocum predplatny overwatch, ale nejdriv bych si to potreboval zkusit, aby mi to vubec slo :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NJORL: tohle navrhoval i Alkeizer a ja bych to osobne spojil s tim pise ZE a hodil to i na ty skupiny po Para :) uvidime jak se k tomu blizz postavi xD
    BARTUC: je to 2.4 :P a kridla budou ty zmineny za Set dungy (dle me dost osklivy ) + jsou ohlaseny dalsi ( Adria wings ) v nejake dalsi sezone... pak budou za koupi Overwatch ( ty sou fakt pekny , proto to koupim :D ) a ostatni pudou asi do Asie + pripadne budouci sezony ...
    CHEWBACCA: pramalo, mozna ty za set dungy, pripadne rewardy za jiny hry ( ted jsou dost pekny za CE edici Legion ( WoWko ), jinak to je prave vyhoda/motivaci hrat sezonu ^^

a pro ty co chtej videt kridla pridany v patchi a slintat tak na dfans je ted odkaz na video ;) nektery jsou fakt moc pekny :)
    JADE
    JADE --- ---
    jdu in, kdyby se nekdo nonseason chtel pridat...
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    BARTUC:

Mali by to byt tieto pokial viem :

Ako vyzva to moze byt fajn, zlozit do nejakeho kvazi pouzitelneho stavu 24 setov a vyexpit vsetky classy, celkom moj styl hrania :D

Ale imo o moc lepsie s nimi vidiet nebudes, nesvietia. Mno uvidime ako to bude.
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: v tyhle chvili ne...maj to jen lidi, co "predplatili" starcraft, dosahli neco ve wowku, nebo koupili za vcas ultimatni edici atp. jediny co je jaks taks dostupny, tak heroes of the storm portret, za to ze mas hos nainstalovany (ale stejne je hnusnej) a pak portrety a transmogy za sezonu...
    JADE
    JADE --- ---
    FORTRESS: to si sebral kde prosimte ?! ja na paragonu 740 nemam idealni itemy ani na jednom charakteru ! :P
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Ohledne kridel flags a petu. Da se neco z toho ziskat v nonseas popr. jak?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORTRESS: jop presne tak :-) ja se dycky snazil bejt aspoň jednou za sezonu v LB a zatím se mi to dycky povedlo a musim rict, ze většinou na par pokusu, gze ja sem spokojenej... pro me je primarni hrat s lidma v pohode v parte a užívat si hru jako takovou :-) ted ujizdim silenym zpusobem na HC, ty nervy sou brutalni, ale je to sranda :-D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    No já ty vysoký para beru jenom takovou referenci kam až se dá reálně zajít. Choděj mi na TS dva ze Zero Empathy a oba 1600+ para plus a vypadá to tak že hrajou cca od 15.00 do 04.00 denně.

Podle mě bejt v top 1000 je pěknej výsledek a uplně to stačí pokud člověk ladderuje.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORTRESS: prave proto pisu, ze by se musela upravit otázka itemu... trosku navrat k vanila dropu... ale je to tezky no... nikdy to neudelas tak, aby to vyhovovalo vsem a me je to uplne putna, protože LB me nejak nezajimaji a to jestli mam para takovej nebo makovej me uplne netankuje, hlavne ze muzu parit a ze to cinka :-D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Itemy má ale každej perfektní už po tejdnu, pak bys to redukoval na fishing riftu
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: ja bych paragon nad 800 proste zrusil :-) musel by se samozrejme kolem toho malinko upravit koncept zase co se dropu tyce, ale zase by se navrátilo malinko stary diablo, kde si proste primarne huntil itemy a ne paragon a při tom cekal, co ti padne... me by to pak davalo daleko vetsi smysl...
    NJORL
    NJORL --- ---
    FORTRESS: Ja bych to vyresil UPLNE jinak. Ja bych nad paragon 800 dal misto +5 do main statu +1 do main statu. Problem solved ...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SCHUNA: hmm tak snad budu mit konecne stesti :-) potrebuju něco, bych byl v chumlu videt :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORTRESS: jj taky sem docela cucel :-D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Nová doba, ZE si stěžuje na paragon grind.

http://www.diablofans.com/...discussion/139476-the-state-of-paragon-and-an-example-how-to-fix-it#c13

Jinak řešení je takový jako jsem navrhoval už při debatě na TS. Žebříčky paragon U500 U1000 a unlimited hotovo dvacet.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam