• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NJORL: Pravda, tak potom ten Stricken nie je asi taký hustý, alebo je? 20 do bossov a nejaké percento navrch za hit, ale v podstate to je fakt len poznať na tom Guardianovi...
    NJORL
    NJORL --- ---
    CLAVEN: no ono tam mas jeste 15 k elitam, nezapomen.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Jasne, díky. Ten bonus v GR udržíš, len na začiatku ho nemáš (do prvého packu). Aj tak budem musieť musieť jeden gem vyhodiť kvôli Stricken (nad 50 už je viac problém Guardian ako čokoľvek iné), ale nechce sa mi - Taeguk je úplne super, dtto Trapped a najslabší je asi Powerful, ale aj tak... 20% je 20%
    NJORL
    NJORL --- ---
    CLAVEN: Nad padesat GR. Omlouvam se. Tak se to nosi. Imho jde spis o to jestli dokazes ten bonus udrzet nahore nez zabijes dalsi elitu. Pokud ano. Tak powerful je muj nazor. Na guardiana Ti pak nepomuze asi ani jeden.

Sry pisu to z telefonu.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NJORL: na 50 jakože na ranku 50 alebo na GR do/nad 50?

ja chodím okolo tej 50tky a neviem sa rozhodnúť, či chcem flat bonus alebo nie, potreboval by som niekoho, kto to poriadne porovnával
    NJORL
    NJORL --- ---
    CLAVEN: Pain enhancer se nosi bezne do GR na 50. Na speedy pak Wrath of lightning.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Hm, Pain Enhancer alebo Bane of the Powerful za WW barba? Enhancer je nejaký bleed + AS na dust devilov za bleedujúce moby v okolí, ale mimo hustých davov to asi nebude nič moc, a Bane je zase flat +20% dmg po väčšinu rifty.

Názory?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WRATA: jedna z nejlepsich voleb :-) muzes si ho pak udelat kostkou....
    WRATA
    WRATA --- ---
    STO78: Rerollovat socket? Srsly?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    nejvetsi world damage crus 7,5 Mio :-) vracim se ke konickovi :-)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    DWAY: Aj na bossov
    NJORL
    NJORL --- ---
    WASQ: Ja jsem treba vubec nevedel, ze seznam kamaradu s otevrenejma hrama ma dole sipku a muze se listovat na vice stran. :) Vcera jsem to zjistil.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Bylo hezká včera pustit D3, kde bylo pár starejch kámošů a x lidí z clanu. Já teda šel jen vytřídit věci ze sezóny. Ale pátek 17.00 je za chvíli! :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    furnance funguje in a bosse, nebo jen elity a rare?
    DWAY
    DWAY --- ---
    Svina blizz me vytrollil vcera. V riftu sem narazil na hnizdo treasure goblinu, bylo jich tam tak 20. Vetsinu z nich sem zabil a nepadlo nic zajimavejsiho nez death breath. Dokonce ani jeden portal se neotevrel...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: odmeny jsem neresil,jsem to zatim jen zkousel
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: ja ho prave taky poskladal,ale pak uz sel spat. fakt je to tak nidny? me ten minulej celkem bavil.
    ale na DH sentry jsem se tesil,z toho mam radost
    NJORL
    NJORL --- ---
    Tak jsem vcera postavil toho Generator monka a JE TO ABSOLUTNI NUDA HRAT!!! Ale Sentry Marauder DH je zpet v plne sile a bavi :) Vcera 72 solo
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: musis je na sebe nalakat ja dal zatimmax trikrat, akorat ze tim zase eostanes fatal damage jak se na tebe lepej. Zajimave to je vymysleny. Nevis co je za odmeny kdyz to splnis?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja vcera zkousel helltoothe set dungeon a jakoze coze? nevim,jak mam dat 20 killu jednim firewallem,kdyz se mi ani 20 mobi nesedlo :D je to slusna vyzva,navic to jeste stihnout v case,hmmmm
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KORAL: Divné, ja hrám na 760 na full detaily a nemám absolútne problém.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam