• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: jojo wdcka je skoda, zatim me bavil asi s monkem nejvic...ale tak me to "toceni" charu celkem vyhovuje, clovek nezabredne do uplnyho stereotypu...zacinal jsem wizzem, pak jsem hodne hral monka, pak crusadera, pak se tyhle classy moc hrat nedaly, tak jsem rozjel dh (ten byl vzdy super), wd a nakonec barbara+suport monka...musim rict ze zaver minuly sezony pro me byl takovej nejzajimavejsi/nejpestrejsi...combo helttoth/poison dart wd, support monk a ww/gavel of judgement ik build barb proste nabizelo hodne pestrou skalu a vsechno se hralo dobre...nicmene pak uz clovek taky nevedel co by...
    no a ted jsem moc rad za vzkriseny dhcko...to je proste sekana jak ma bejt, ale ten wizz me zatim hodne nebvi a crusadera se bojim zkouset...;[
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: hral sem ho nejvic pred patchem a ted skladam gear na borbardment build ale obavam se abych nedopadl podobne jako ty s wizznou. Nejsem si uplne jistej jestli me bude bavit cekat az mi tam napada kazdejch sest vterin bombardment.Prestava me bavit i gargantuan wd. Mam radsi buildy kde se hodne casti. Zlatej helltoth acid/fire wall wd ale ten uz je death.
    JADE
    JADE --- ---
    co ten dementni crusader hraje to nekdo ?!
    JADE
    JADE --- ---
    spis mi nekdo vysvetlete toho wizzarda...zkusil jsem ten arcane orb build a prislo mi to nejaky takovy divny...prisel jsem si jak meleecko a obcas to bouchalo slusne, ale obcas mi prijde ze ne....treba zabit s tim zdrhajiciho goblina je vo rozbitou klavesnici a nervy v kyblu...tak jsem si rikal nasrat...pak kdyz mi padla ancient wepka na energy twister build, tak jsem mel jasno a kdyz jsem to dneska za docela tezky ztraty na matrosi vsechno prerolloval, tak je to uplne divny...za prvy hrozne nudny, za druhy vydrzi mnohem min nez arcane orb build a prijde mi ze dela uplny hovno ;[ na t10 farmu ani jeden build a solo gr hrozne pomalu...resp prijde mi ze jsem vsude stejne pomalej nehlede na obtiznost...s dhckem se prokrajim jak malem vsude a tady to proste trva jak psovi srani ;[ je fakt, ze pak nejaka parta celkem zoufalcu, ale dobry slozeni a GR 75 jak hovno...ale nejak mi ani neskacou cisla pokud nestojim blizko toho twisteru...jako vubec se mi to nelibi a to jsem se tesil, jak si zawizzardim, pac jsem na nem zacinal a pak byl hrozne dlouho spatnej, tak jsem ho nehral ;[
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    no a je to tady :D :P
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    HOUMI: patche a ptr? to mě úplně minulo :D
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: nikdo ! :D vetsi vzruso je se ptat a obevovat ! :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    by me zajimalo kolik lidi tady cte patch notes :P :-)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    J4C0B1M: Z tej novej funkcie kocky, spáliš legendary gem na ranku X, 3 x royal gem nejakej farby a dostaneš na ten item X x 5 bodov atribútu podľa farby.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    CLAVEN: aha, a z čeho se u věcí top lidí zobrazuje +350 atributů+? jestli víš co myslim má to i lvl, třeba 70
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    J4C0B1M: žiadny, trapné vzory na vlajočky. Za všetky sety z classy je rôzne trapná vlajka na chrbte postavy a za úplne všetky set dungeony sú trapné krídla a titul "Úplný kokot".
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    jakej bonus je z těch dungeon setů pls?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    DWAY: tak gl, me padla az po sedesati hodinach, ale nesnazil jsem se :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    AVATAR: aha tak proto sem to nezaznamenal :-)
    CHEWBACCA: amulet chce 10
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    DWAY: helfirey chtej forgotten souly? Kolik? Tech mam dostatecny mnozstvi tak sem si ani nevsiml ze to nejaky chce. Mel sem za to ze to chce jen casti z uberu
    DWAY
    DWAY --- ---
    AVATAR: smysl ma pry s full jade harvestrem kde zdvojnasobi sacrifice dmg. Ted ji farmim
    DWAY
    DWAY --- ---
    CHEWBACCA: no i s tema klicem mi nestačí forgotten souly na to abych jich delal tolik
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: me nejvic nebavi nedostatek klicu do gr :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam