• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ENDER
    ENDER --- ---
    NAVARA: ja nefrflam :) jenom popisuju realitu, ja jsem rad ze se to zmenilo, navic mi to prijde vyrovnany jak to nikdy nebylo... ale wiz je imho ted nejlepsi
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ENDER: jak totálně op, konečně po čtyřech seasonech je hratelná, najednou nejsou op wd/dh a hned frfláte :p
    ENDER
    ENDER --- ---
    JADE: wizna je totalne op, crus je celkem nudnej, ale kdyz hrajes top rifty, zabavny je imho vsechno (hraju hc, behat po 72 s proclou pasivkou je proste super :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: hral sem ho nejvic pred patchem a ted skladam gear na borbardment build ale obavam se abych nedopadl podobne jako ty s wizznou. Nejsem si uplne jistej jestli me bude bavit cekat az mi tam napada kazdejch sest vterin bombardment.Prestava me bavit i gargantuan wd. Mam radsi buildy kde se hodne casti. Zlatej helltoth acid/fire wall wd ale ten uz je death.
    JADE
    JADE --- ---
    co ten dementni crusader hraje to nekdo ?!
    JADE
    JADE --- ---
    spis mi nekdo vysvetlete toho wizzarda...zkusil jsem ten arcane orb build a prislo mi to nejaky takovy divny...prisel jsem si jak meleecko a obcas to bouchalo slusne, ale obcas mi prijde ze ne....treba zabit s tim zdrhajiciho goblina je vo rozbitou klavesnici a nervy v kyblu...tak jsem si rikal nasrat...pak kdyz mi padla ancient wepka na energy twister build, tak jsem mel jasno a kdyz jsem to dneska za docela tezky ztraty na matrosi vsechno prerolloval, tak je to uplne divny...za prvy hrozne nudny, za druhy vydrzi mnohem min nez arcane orb build a prijde mi ze dela uplny hovno ;[ na t10 farmu ani jeden build a solo gr hrozne pomalu...resp prijde mi ze jsem vsude stejne pomalej nehlede na obtiznost...s dhckem se prokrajim jak malem vsude a tady to proste trva jak psovi srani ;[ je fakt, ze pak nejaka parta celkem zoufalcu, ale dobry slozeni a GR 75 jak hovno...ale nejak mi ani neskacou cisla pokud nestojim blizko toho twisteru...jako vubec se mi to nelibi a to jsem se tesil, jak si zawizzardim, pac jsem na nem zacinal a pak byl hrozne dlouho spatnej, tak jsem ho nehral ;[
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    no a je to tady :D :P
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    HOUMI: patche a ptr? to mě úplně minulo :D
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: nikdo ! :D vetsi vzruso je se ptat a obevovat ! :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    by me zajimalo kolik lidi tady cte patch notes :P :-)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    J4C0B1M: Z tej novej funkcie kocky, spáliš legendary gem na ranku X, 3 x royal gem nejakej farby a dostaneš na ten item X x 5 bodov atribútu podľa farby.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    CLAVEN: aha, a z čeho se u věcí top lidí zobrazuje +350 atributů+? jestli víš co myslim má to i lvl, třeba 70
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    J4C0B1M: žiadny, trapné vzory na vlajočky. Za všetky sety z classy je rôzne trapná vlajka na chrbte postavy a za úplne všetky set dungeony sú trapné krídla a titul "Úplný kokot".
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    jakej bonus je z těch dungeon setů pls?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    DWAY: tak gl, me padla az po sedesati hodinach, ale nesnazil jsem se :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    AVATAR: aha tak proto sem to nezaznamenal :-)
    CHEWBACCA: amulet chce 10
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    DWAY: helfirey chtej forgotten souly? Kolik? Tech mam dostatecny mnozstvi tak sem si ani nevsiml ze to nejaky chce. Mel sem za to ze to chce jen casti z uberu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam