• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    ONDRA_PATA: no, conquest achi jsou pekne na houby, ktery musis udelat, ja jsem s tim zatim nehnul. Pac jediny co se tam da slusne udelat je tech 50m goldu na sberani (mimo vault) a jinak 6x set dungeon a nebo celou hru pod 1 hodinu, no zadna hitparada to neni.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jak dlouho zabere ten quest/y na ziskani stashe? pokud budu mit dnes cas,ze bych zalozil season,pozadal o vylevleni na 70 a pak si postupne casem splnil questy.hadam,ze s gearem cerstve po vylevleni to zrovna easy nebude,co?
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    no, jasne 2 hodiny nic a ted se to chytlo
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    Komu z vas se neda prave ted ani za boha lognout? Slysel sjem ze je uz vic lidi, ale hodne lidi to jde, tak nevim no.
    DWAY: redukuje to dmg o 80% z prvni rany a charmne to toho nepritele, kterej na tebe zautocil na 3s. V realu to znamena velkej dmg reduction = mene umirani a instant killu, ktery jinak prichazej jak na bezicim pasu. A po vetsinu sve zivotnosti utoci nepritel na ostatni, misto na tebe.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Blizz třeba za ten shardbug dával rollback D3 accountu a doplatilo na to dost lidí ze ZE. A to se nejednalo o 3rd party tool. Blizzard neni greedy company (bylo to znát z jejich rozhovoru s Quinem) takže dle mě spíš nechají pár cheateru hrát než aby zabanovali nevinného.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    NJORL: co jsem četl tak nestane, prej ted neni ban wave + i kdyby tě zabanovali, tak to bude "jen" D3 licence a ne bnet acc

MYKEZ: :D 21,5h/den prej má, někdo to tam vytahovla v chatu, ale plakal jsem když jsem viděl, že má u sebe 9000 forgotten soulů
    DWAY
    DWAY --- ---
    AVATAR: k cemu je vlastne tak dulezita kocka?
    DWAY
    DWAY --- ---
    Je fakt, ze tam na ne nemas jak zatlacit no :( V T&C urcite maji, ze si vyhrazuji pravo te zabanovat za poruseni pravidel, a to neokecas.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: taky me to napadlo,ale prijit bych o to vsechno nechtel :)
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    DWAY: No jelikož to jsou top hráči a streamujou na twitchi, tak bez nich by se na d3 dívalo o půlku lidí míň :) To je jak s Overwatch, kde Blizzard rozdal klíče jen lidem, co streamujou, asi to má dost efekt...
    NJORL
    NJORL --- ---
    Takze kdyz si nastavim bota, tak se mi nic nestane? :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    MYKEZ: jaktoze finance? Diablo nema subscription, takze odkud ti hraci prinaseji blizzu vice penez?
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    DWAY: To se tak nějak všeobecně ví, vědí to v podstatě všichni (na d3 redditu je o tom thread každej druhej den), ví to samozřejmě moc dobře i Blizzard. Ale Blizzard nic pochopitelně neudělá. Proč a proč pochopitelně? Boty používá většina hráčský špičky (co se týče paragonů a typicky tedy i co se týče ranku), tudíž by se Blizzu prostě finančně nevyplatilo je banovat.
    WASQ
    WASQ --- ---
    WDčka na farmení tX jedině tohle :) Armor tam ještě není upgradnutej, mám na něm i + locust swarm. Fun faktor na max!
    DWAY
    DWAY --- ---
    MYKEZ: to jako nikomu neprislo divne zatim?
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    AVATAR: Pac to jinak ani nejde.. :-)
    CUZMAN: a jak ty to muzes vedet, kdyz jsi me naposledy videl v jade? :)
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    J4C0B1M: To se to riftuje, když nepřetržitě botí a zatím byl snad přibližně 90% čistýho času, co uběhlo v sezóně, online :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    AVATAR je strasne krutej to vam povim :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam