• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ja bych to zas tak nehrotil.. ten tvuj prispevek J4C0B1M byl k tematu.... a uvedomuju si ze tim povzdechem sem zapocinajici flame vyvolal ja.... ospravednovat se a resit to neni potreba.. stim souhlasim s CLAVEN....
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    CLAVEN: jo mazat je potřeba Mirku Dušíne, protože před FIREBIRDovim příspěvkem sem někdo napsal něco jen před 6 dny, nehledě že to bylo topic k tomu banování
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Dobre, ďalšie príspevky na tému botov, cheatov a toho, jak je to v pohode a prečo, budem mazať aj s ich autormi. Díky za pozornosť.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    MAESTRO_007: kdybych byl tryharder jak polovina lidí tady, pro který je D3 primární hrou, tak bych se třeba i styděl, ale když z těch trapnejch 800 para je 50 čítlejch, tak je mi to fakt u prdele, jo doporučuju si nastavit zobrazování sta posledních příspěvků, je jich tu pár tisíc o fakt zajímavejch věcech
    STU
    STU --- ---
    MAESTRO_007: tak... neni nad to nemit paragon bambililon ale mit cisty svedomi a poteseni ze hry :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ...si tady po x letech booknu diablo auditko a ze budu cist kdo testuje jake cheaty to sem necekal.... no nazdar...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    J4C0B1M: já zkoušel D3exploit a teda přišlo mi to celkem k hovnu. jasně, těch možností farmy, levelování gemu a dalších věcí je hodně. ale často se bot zasekl, půl hodiny střílel do zdi, gr nestíhal ani na minimálnim levelu kvůli záseku, takže normal rift byl ideální. bylo to dobrý akorát na matroš, ale ty záseky to teda nehorázně kurvily. tak jsem si aspoň udělal jasno a ihned jsem to smazal
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    YASHAMARU: jo jen D3, jinak bych to nezkusil, protože v kartách mám majlant :) ten Ros-BoT byla aplikace která vlastně sama "nic" nedělala, ale až pak sis stáhnul script buildu na postavu co jsi chtěl botovat nebo nastavenení toho pick it co je na obrázku, nastavil hotkey na spuštění bota, na vypnutí a po stisknutí klávesy (u mě F11) se ti to i z windowsů samo přeplo do D3 a bot začal běhat, jako přiznam se, že jsem asi hodinu čuměl na to jak ten bot hraje skoro líp jak já. Některý skripty uměly farmit třeba i s pěti různými buildy...na fóru fungovalo pochopitelně hodnocení, komentáře, takže hned bylo vidět co je nejpopulárnější
    WASQ
    WASQ --- ---
    Banovali za boty, nebo i THUD?

Kdy a jak vše začalo? 9. února večer proběhl takzvaný Tripwire event. Blizzard spustil anticheat ochranu. Každý, kdo v tu chvíli měl zapnutého bota, byl chycen.

Na videu to vypadá, že Gab jako tu hru klikal, takže evidentně v tu chvíli bota nepoužíval. THUD ale určitě..
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    J4C0B1M: a jak to funguje? to bys prisel jen o D3 nebo papa lala celej account?
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    A jinak dojem na mě ten bot udělal obrovskej, fakt vymakaná farma všeho a hlavně nastavitelnost toho, co vlastně chce člověk převážně sbírat, to jestli má bot dávat do truhly jen anc itemy nebo všechno, jestli má sbírat ze země i žlutý itemy a ty pak rozebírat či jen suroviny co padnou už hotový, jestli má jezdit bounty, rifty (dokonce i GR), s jakym buildem to bot bude chodit atd...jako ani neumim odhadnout kolik to dokáže udělat, když jsou ty lidi šílenci a nechávaj to puštěný fakt třeba 12 hodin denně, 7 dní v tejdnu...a to jsem vidět kolik to nafarmí za 8 hodin
    SITH
    SITH --- ---
    QUARATH: žádnej bot není neodhalitelnej :)
    pamatuji na staré časy D2 kdy to poté, co Blizz přestal nějak řešit, byl plný botů. ALe čas od času Blizz pustil Wardena a najednou nebylo skoro s kým hrát :D
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    FIREBIRD: Sem zvědavej jestli mám ban taky, bot mi běžel cca 15-20 hodin a zkoušel jsem toho RoS-Bota
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    FIREBIRD: imho kdyby to bylo pusteny furt, tak boteri obetujou par uctu a odladi si toho bota tak, aby byl neodhalitelnej. Takhle si naopak blizz muze kazdej banhammer hezky odladit, aby smetl co nejvic botu jednou ranou (a naopak netrefil ne-boty).
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    krasny :) Takovy vesely :)
    Banhammer udeřil | DiabloFans.cz
    https://www.diablofans.cz/banhammer-uderil.html

Dnes ráno přišla překvapivá zpráva. Blizzard uchopil obávaný Banhammer a udeřil.

Ale ja se ptam, proc je takovahle vec pustena obcas? Tohle ma bezet nonstop na ty buzeranty.
    THUNDARR
    THUNDARR --- ---
    Pekny, ja si vcera podruhy killnul HC Crusadera, uz mi to prijde jako automatika, vymazlim build, neco se posere a ja chcipnu :D ...
    NJORL
    NJORL --- ---
    vcera se mi stala vtipna vec. prihlasil jsem se takhle do grupy na 95+ s barbarem. normalne mi napsal kamarad at se pridam. spojili jsme se se na TSku a jedeme jeden rift za druhym az se z toho stala takova ta pasivni automatika. a najednou mam zaplnenej chat gratulacema od kamaradu a z klanu. aniz by cokoliv rekli a ja neco zaregistroval, tak tam hodili 99 jako by se nechumelilo a dali jsme ji docela pekne :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WASQ: zrovna u barbarky...kolik uz jsem videl macatic s motylem nad prdeli... :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    TSA: jj ja vim ... prosvih sem to kdyz byla do 5k :-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam