• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NJORL
    NJORL --- ---
    No tak jsem vcera zkousel ten slavny patch.

- S novým WD se dá speedovat GR 80 za 7 minut, coz je pekne. Asi by to slo i na 85, ale nechce se mi augmentovat zatim.
    - TXIII na solo je stejne slaba jako TX a rekl bych ze pomer cas vykon je na TX a TXIII uplne stejny. Takze nevidim smysl to moc hrat.
    - Nova meta 2 na 2 je NEUVEŘITELNĚ TUPA A NUDNÁ. Tohle Blizz posral. Očekávám masivní odliv hráču do dalšího patche a možná i v pulce této sezony hotfix na vraceni stackování tornád. :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja premyslim,koho zitra rozjet v sezone.
    WD a DH uz mam,tak premyslim o monkovi nebo wizne.u nich mi prijde v porovnani s barbem a crusem,ze jsou vyrovnany na GR,ale k tomu i lepsi na farmu NR
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: jj taky sem si vsim, to je jediny omezeny, vic ten gem nejde lvlit.... to bylo driv, ale ted je to aspon videt :)
    JADE
    JADE --- ---
    jeste jeden dotaz ... u nekterejch sutru je u levlu treba 80/100 u jinyho 85/150 a dalsiho zase jen treba 85 a nic ;) co to je ? :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: ne a slysim to poprvy, ze by to bylo nekdy omezeny... :P
    diablofans ^^
    JADE
    JADE --- ---
    ted jeste icy-veins nebo diablofans buildy ?! :P
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: aha, dik...ale v 2.4.1 daval nejvic na 80 ne ?! :P
    JADE
    JADE --- ---
    von to neni faceroll ani na solo...omfg...nesnasim kdyz blizz dela z mejch megaop tuned skilled postav zase backory ;[
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: nn,sutr muzes augmentit i pres 100
    JADE
    JADE --- ---
    ale je to trapny, materialu jak sracek pro kazdyho nooba ;[
    JADE
    JADE --- ---
    hmmm tak tXIII ve 4 neni faceroll jak jsem si myslel ;[
    JADE
    JADE --- ---
    hmmm tak koukam, ze se asi tomu augmentu nevyhnu....takze dps tedkonc WD only jo ?! :P wizze zase muzu uspat ?
    co se tyce augmentu, nejak jsem to nepotreboval na ty 80-95 runy jako supp monk...stale plati, ze nejlepsi a vlastne max co prida je sutr lvl80 ?
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: ani jednou jsi me nepotesil ! :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: Tohle je 65 a trikrat nic. :)
    JADE
    JADE --- ---
    no uz aby byl vecer...;)
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: multishot DH nebo WoL monk uplne v pohode...obcas kdyz se nudim, chodim protahovat noobs na GR 60 a davam to v klidu...
    jak je to s tim archon/firebird wizzem, byl to bug, nebyl to bug ? hraje se to dal, nehraje se to dal ?! :P
    predpokladam, ze supp monk zustava nemenny ?! :P
    NJORL
    NJORL --- ---
    MEMORY: Upgrade by zaslouzili servery! 211 je proklinana snad vsemi. :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja bych se v ty grafice radsi moc nepatlal nebo to zas bude pro vetsinu nehratelny,az se rozjede ta barevna diskoteka
    DWAY
    DWAY --- ---
    MEMORY: tl;dw v prvni pulce se rozpovidal o te konspiracni teorii a v druhe pulce se rozpovidal o tom, jak je to treba brat se skepsi a jak casto byva to nejjednodussi vysvetleni spravne (print error). Kazdopadne ve zkratce asi jak nasi meteorologove: "Diablo 4, muze vyjit, ale taky vubec nemusi vyjit a mozna to bude jen datadisk" :-D
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    DWAY: ja to nedokoukal cele. na to nemam tolik casu :D tech pozic bylo dost no. ale tezko rict, jestli je to pro datac nebo nextgen Diablo. kazdopadne by upgrade grafika zaslouzila
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam