• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NJORL
    NJORL --- ---
    BARTUC: No u toho RATu je prave ta vyhoda, ze pri klikani nevydava zadnej zvuj. Coz je u Diabla opravdu vyhoda. :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: tohle je naprosto standardni postup všech vyrobcu eletroniky. Zaruku mas na 2 roky, takze ve velky vetsine pripadu pokud používáš pristroj hodne často se ti vysere presne po ukonceni záruky. (ja mel stesti u svy razerky, ze mi klekla tejden před koncem záruky :-D)

Kazdopadne za sebe urcite muzu doporucit Razer Deathadder Chroma. Mel jsem před tim deathadder 2013 a po necelych dvou letech mi zaclo blbnout levy mysitko, tak sem to reklamoval a dostal sem zadarmiko chromu :-) Vyhoda je politika razeru, kdy stary komponenty při reklamaci vymenuji za novy a i z novy rady, takze ja sem na tom krasne vydelal. Jinak myska naprosto perfektne padne do ruky, senzor je uzasne presnej a celkove je hrozne prijemna na drzeni/hrani. Postrani tlačítka sou akorát na palec a kabel je super opletenej a krasne vydrzi. Po ruznych low endech a dvou mysich od roccatu absolutni herni nirvána s touhle mysi. Jediny co bych ja ocenil by byly ještě dve tlačítka navíc programovatelny, ale to není nutnosti.
    NJORL
    NJORL --- ---
    OTAVA: No na tom neco bude :) V tom pripade bych ji mel asi vsude doporucovat :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    NJORL: vykurvi se ti po dvou letech a dvou mesicich diabla = beznemu cloveku za 10 let :-)
    NJORL
    NJORL --- ---
    GR 100 v teto sestave jsme dali za 11 minut. Prvni pokus.
    NJORL
    NJORL --- ---
    Jo a ten push co sel dobre. Myslim, ze je to sestava budoucnosti v teto sezone. Generator monk, supp wizna ktera boostuje fire dmg, monk a barb. Moc prijemne hrani.
    NJORL
    NJORL --- ---
    Vcera mi opet odesla mys u D3. :( Primo uprostred GR 102 pushe, kterej vypadal docela dobre. :)

Hele je normalni, ze se mi mys vykurvi vzdy po dvou letech a 2-3 mesicich? Jak to Ti vyrobci delaji? :)

Doporucil byste mi nekdo nejakou dobrou a peknou mys? Nepotrebuju milion tlacitek, ale spis kabel, ergonomii a vydrz. Doted jsem pouzival RAT3, ale ted budu muset koupit uz treti za 4 roky. Jako je mi jasny ze pri mem hrani je to spotrebka, ale ... :)
    SCHMEJDE
    SCHMEJDE --- ---
    sezony su super, urobis si vzdy HC char a ked uz zaplnis cely hero list tak si jedneho vyberes a das pushin to the limit kym neskape :D Takze Buzz Lightyear: do nekonecna a este dalej
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    JADE: Tak ja tu classu co si vemu do sezony, tak te promazu itemy krom anc, pac v sezone mi vetsina veci napada. takze za sezonu mam vetsinou 4 komplet sety a 2 funkci buildy. vpodstate po kazde sezone mam silnejsi postavu v NS. Ale i tak mam problem s mistem, to se musi nechat :/
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Mne diablo vzdycky bavi tak chvilku pro me jsou sezony idealni.
    JADE
    JADE --- ---
    no ja bych si sezonu klidne zahral, ale nemam volnej gameslot ;[ duvodu proc ho nemam je vic, ale rozhodne nemuzu smazat ani jednu postavu, protoze nemam kam dat veci ;) veci = to nejdulezitejsi na kazdou class mit alespon 2 funkcni/hratelny buildy, tj. setovky ze vsech setu (chtel jsem jednou udelat treba ten set dung achiev) a par serepeticek navic+anc zbrane co popadaly...no najednou je plno uplne vsude a ja si nemuzu zahrat eni tu blbou sezonu kdybych chtel...ale ja ani vlastne nechci taky trosku z duvodu jak rika Njorl, nebavi me zacinat od zacatku, ale spis dolazovat jiz poctive odehrane k dokonalosti...myslim, ze prostor by mel byt i pro takove hrace a ne je sproste utnout a poslat do hajzlu bez moznosti vyberu ;[ ale v tomhle blizz vzdycky byl nekompromisni shit...
    Proste ve chvili, kdy v season poskladam anc equip a dostanu stash navic, pro me diablo ztraci smysl a cekam na novou sezonu. Ja ti neberu, ze te to bavi jinak, jen pisu, jak to mam ja ;)
    NJORL
    NJORL --- ---
    AVATAR: Nesmysl. Kvuli tomu se na NS rozhodne nefarmi. Pri kazdem patchi vyjde treba novy build wizny. takze vsechny wizny vyndaj pulku veci co potrebujou ze stashe, druhou maji podprumernou, tak jezdi TXIII aby nasli top verze. Pak se levelujou gemy na augmenty co to jde. A ve chvili kdy to mas se jedou bud speedy na Paragony nebo Pushe na up gemu, ktere pouzivas. Rozhodne se nejdna o 0,1% zlepseni a o snahu o vymazleni toho top buildu pro push.
    NJORL: me prijde smesne farmit mesic, aby ti padl equip o 0,1% lepsi, nez predchozi. By me brzo prestalo bavit :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    let the fight begin
    NJORL
    NJORL --- ---
    HOUMI: Ano mas pravdu. Zacinat stejnou hru kazde 4 mesice znova rozhodne neni kokotina. :) Promin, ale vsichni S hraci mi prijdou smesni.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: toto NJORL: a nebo hrat Season , ptz non-S jebat :) tralalala :P

MEDAN: jj měl by :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: V tuhle dobu jsem zacal hledat klan.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JADE: 1. NS je mrtva od ty doby co pridali sezony 2. ja sem za tu dobu co hraju byl pub jen na bounty a nikdy sem nemel problém sehnat partu. Asi něco delas spatne :-D
    JADE
    JADE --- ---
    musim si postezovat, osobne mi tu hru uplne zkurvili, vlastne neni duvod to hrat NS...je fakt problem na publicu potkat nekoho kdo ma paragon 1k+ a kdyz uz ho clovek potka tak dat gr85+ je temer nadliskedj vykon, jinak same low para hrace potkas...jediny co clovek muze je grindeni tXIII ale tam ten paragon zkratka s 1100+ neskace ;[ nechapu to, proc to takhle zabili...nemuzu levlit gemy, nemuzu vylepsovat efektivne paragon lvl...srat na to fakt, asi to minimlane do dalsiho patche definitivne uspim ;[
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    HOUMI: ten amulet by mel stale byt mozny ziskat ne?
    The Murlocket - Diablo Wiki - Wikia
    http://diablo.wikia.com/wiki/The_Murlocket
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam